5 афтършейва, задължителни в козметичната колекция на всеки мъж

5 афтършейва, задължителни в козметичната колекция на всеки мъж

Щастливи сме да отбележим, че все по-голямо внимание и значение се отдава на специализираната мъжка козметика. Грижата за след бръснене е основна част от нея и смеем да твърдим, че е немислимо съвременният господин да не разполага с висококачествен продукт, осигуряващ максимални и ефективни резултати.

Афтършейв или козметиката за мъже за след бръснене се радва на все по-нарастващ успех – господата определено изискват все повече от своята козметична грижа и са готови да инвестират във висококачествени и реномирани продукти. Ето защо днешната статия е посветена на 5 афтършейва, които изцяло покриват гореспоменатите изисквания – определено изборът им е повече от добър и ще осигури щадяща и показваща видими резултати грижа за кожата на лицето.

Какво е афтършейв и измежду какви видове продукти бихте могли да избирате?

Разбира се, преди да преминем към конкретните продуктови предложения за днес, ни се иска да се гмурнем в дълбокото и да се опитаме да ви доставим малко ценна информация, за която считаме, че винаги би била от полза.

Основополагаща част от мъжката козметика е наличието на афтършейв в колекцията. Както подсказва и самото наименование на продукта, това е грижа за след бръснене, пригодена за успокояване на раздразнената и чувствителна кожа. Ето защо е важно да притежаваме подобен козметичен продукт в селекцията си, независимо дали сме почитатели на набрежната брада, или предпочитаме напълно гладко лице.

След бръснене кожата често остава изсушена, раздразнена и нуждаеща се от допълнителна хидратация. Именно това е ролята на този козметичен продукт и за щастие на пазара откриваме различни негови разновидности – клиентите биха могли да избират между афтършейв лосиони и афтършейв балсами. Докато първите са пригодени за стандартната успокояваща и хидратираща грижа, то вторият вид продукти биват препоръчвани в случаите на чувствителна и видимо раздразнена кожа след бръснене.

Ползите от употребата на афтършейв са много, но тук ще изброим най-важните и ефективните:

  • Добрият афтършейв осигурява на кожата ви мигновена хидратация и свежест;
  • Бързата абсорбация ще осигури светкавичен ефект върху кожата ви, без продукта да оставя мазен или тежък филм;
  • Афтършейв балсамите и лосионите са дерматологично тествани – кожата ви ще бъде успокоена и няма риск от реакция на свръхчувствителност;
  • Използването на афтършейв ще ви позволи и по-често бръснене, ако това са вашите предпочитания, тъй като ще подхрани и регенерира кожата ви;

5 афтършейв продукта, заслужаващи вниманието на господата

5 афтършейв продукта, заслужаващи вниманието на господата

След като, надяваме се, сме успели да ви запознаем със същността на афтършейв продуктите, ни се иска да ви представим и селекцията си, съдържаща висококачествени и доказали ефективността си продукти.

На пазара бихте могли да срещнете както афтършейв продукти, ориентирани към специфична козметична нужда на кожата, така и такива, които биват част от лансирана парфюмна линия. Вторите се характеризират с отличителния аромат на основния парфюм и са пригодени за кожа, изискваща хидратация и освежаване.

Clarins Men After Shave Energizer

Безспорно продуктите на Clarins са едни от най-популярните и предпочитаните в световен мащаб, стане ли дума за грижа за кожата. Затова и никак не е изненадващо, че стартираме днешните си предложения именно с продукт на марката.

Афтършейвът на Кларинс е пригоден за кожа със специализирани нужди – демонстрира ефективност и резултати при раздразнена и чувствителна кожа, благодарение на съставките си като тученица и син алпийски бодил. Афтършейвът действа ефективно не само за хидратиране и успокояване, но и за стимулация на бързото заздравяване на порязвания по време на бръснене.

Christian Dior Sauvage афтършейв

Парфюмът Sauvage предизвика същински фурор още със самото си излизане и до днес продължава да оглавява ароматните класации на потребителските предпочитания. Ето защо не бе никак изненадващо, когато от бранда лансираха и афтършейв със същото ухание. Използвайки продукта, вие не само ще хидратирате и възстановите кожата си след бръснене, но и ще се омаете от божествения аромат на парфюмните есенции.

Christian Dior Homme 2020 афтършейв

Продължаваме предложенията си с още един афтършейв продукт от марката, лансиран като част от едноименната парфюмна линия. Този афтършейв служи като перфектното съчетание към основия парфюм, даряващ кожата ви с озаряваща и регенерираща грижа. Изключително подходяща добавка за подарък към основния аромат на марката, този козметичен продукт положително ще се хареса от почитателите на висококачествената козметика.

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana афтършейв

Лидерите в световния козметичен и парфюмериен свят Dolce & Gabbana с удоволствие добавят към богатия си продуктов асортимент този висококачествен афтършейв за мъже. Част от едноименната парфюмна колекция от марката, продуктът осигурява дълготрайна хидратация, божествен аромат и възстановяваща грижа за разранената и пресушена кожа на лицето.

Bvlgari Aqva Atlantiqve афтършейв

Един от парфюмните флагмани на марката Булгари – парфюмът Atlantiqve, получава заслужено и своя афтършейв еквивалент. С текстура на балсам този продукт мигновено ще успокои кожата ви в дълбочина – усещането за сухота и опънатост ще изчезне и ще усещате лицето си меко, хидратирано и наистина свежо. Съчетайте този козметичен продукт за след бръснене с останалите артикули от серията, за да се насладите на максимална свежест и убийствен аромат.

Надяваме се да сме успели да ви вдъхновим и да сме ви дали ценни насоки относно важността от използването на афтършейв. Не се колебайте, а час по-скоро включете в козметичната си колекция подобен продукт, за да се радвате винаги на безупречно гладка и нежна кожа на лицето без видими следи от раздразнения и зачервявания.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Joop! - вечната мъжка класика

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите мъжки парфюми за Есен 2018 – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Sauvage на Christian Dior

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив