Зима 2019 - хитови аромати за мъже

Зима 2019 - хитови аромати за мъже

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo парфюм за мъже EDP

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo е нова версия на емблематичния за бранда аромат Giorgio Armani Acqua di Gio, създадена е от парфюмериста Alberto Morillas. Определението за елегантен, ефирен и дълбок мъжки парфюм, който пленява с топлотата си всяко женско сърце дори и през най-студените зимни дни и нощи. Зрял и една идея по-елегантен прочит на основата на Acqua di Gio. Ароматната комбинаци е с подчертано дървесен и пикантен характер. Отваря се със свежи водни акорди, които прекрасно се сливат с аромата на бергамот. Сърдечните ароматни нюанси включват здравец, градински чай и розмарин. Базата се определя от дълбок и траен аромат на пачули и тамян.

Bottega Veneta Pour Homme парфюм за мъже EDP

Bottega Veneta Pour Homme е най-новото парфюмно творение на великолепната италианска модна къща. Парфюмът е обявен за по-чувствен, смел и впечатляващ в сравнение с класическото издание. Той се открива с висококонцентрирани пикантно-дървесни нотки следвани от сърдечните акорди, включващи бахар и елеми смола. В основата откриваме изящна комбинация от черна кожа, лабданум и тонка. Създатели на този шедьовър са известните парфюмеристи Daniela (Roche) Andrier и Antoine Maisondieu. Изключително подходящ избор е за делова или романтична вечеря през зимния сезон.

Bvlgari Man Black Orient парфюм за мъже EDP

Bvlgari Man Black Orient е новото буйно и чувствено ориенталско ухание на Bvlgari, издадено специално за есенно-зимния сезон. Парфюмът е много загадъчен, магнетичен и пикантен. Ароматната му композиция е създадена от известния парфюмерист Alberto Morillas и се открива с богатите акорди ром и пиперлив кардамон. Сърцето включва изумителен букет от пищна тубероза и ориенталска роза Таиф. Разкошните аромати на агарово дърво и кожа представят базата в целият й блясък. 

Christian Dior Homme Intense парфюм за мъже EDP

Christian Dior Homme Intense е вечерен аромат, създаден специално за мъжа, който държи да е изкусител дори и през зимата. Парфюмът е интензивен, изтънчен и много елегнатен. Прекрасният аромат на този парфюм се дължи на съблазнителните дървесно-флорални ухания, приложени в ароматната композиция. Christian Dior Homme Intense излъчва мъжественост и увереност. Той е от дълбоко запомнящите се аромати, които се превръщат в личен подпис и чар на притежателя си. В състава на парфюма ще откриете ирис, ванилия, кехлибар, кедър, ветивер.

Dolce & Gabbana The One Grey Парфюм за мъже EDT

През 2018 година Dolce & Gabbana отбелязва в наследството си нова глава от обонятелната история The One. The One Grey е изненадващ, съблазнителен и неустоим мъжествен аромат. В него главно се преплитат противоположности от ароматни акорди, вкусни подправки и дървесни нотки, постлани върху тютюневи нишки. The One Grey притежава елегантен, модерен и закачлив характер. Именно затова създателите избират известния актьор Кит Харингтън за рекламно лице. Той умело представя същността на уханието и предава неговото послание към мъжете. Стилен и сексапилен аромат, облечен във флакон, със същите чисти геометрични линии като класическия The One, но бутилката вече се сдобива със сива цветна палитра. Прибран в матова сребърна кутия, той олицетворява съвременната естетика, която отразява смелия характер на уханието скрито вътре.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите мъжки парфюми за Есен 2018 – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните мъжки парфюми за 2017 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Paco Rabanne 1 Million

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив