Топ 7 мъжки парфюма, които оставиха трайни следи в съзнанието

Топ 7 мъжки парфюма, които оставиха трайни следи в съзнанието ни

Винаги с удоволствие и радост избираме да си говорим за мъжки парфюми – любимите ароматни есенции категорично присъстват в подготовката на ежедневната ни визия. Ето защо и днешната статия е с фокус върху божествените благоухания за господа, към които никой не би могъл да остане безразличен.

Не обичаме да сме голословни – затова и подбрахме за вас 7 наистина впечатляващи и уникални по рода си мъжки парфюми, в които сме сигурни, че ще се влюбите. Всеки един от тях впечатлява с изтънченост, запомняща се ароматна бленда и завидна дълготрайност, която ще ви съпътства за часове наред. Не се колебайте, а още днес се потопете в света на прелестните и дългоочаквани благоухания!

Магията на мъжките парфюми се крие, преди всичко, във внимателния подбор на участващите в съдържанието съставки

Не е тайна за никого, че хубавият парфюм се окачествява като такъв, благодарение на наличието в съдържанието на прекрасни есенции и благоухания. Именно това е и ролята на майсторите-парфюмеристи – те с охота се впускат в множество проучвания и изпробване на различни акорди, докато достигнат правилната формула за всеки един аромат.

В това се крие и магията на парфюмния свят – съществуват хиляди есенции и точно това ароматно разнообразие позволява на всекиго да открие най-подходящият и пасващ си парфюм с личните вкусове и предпочитания. Никога не е било по-лесно да изградим свой собствен неподражаем стил – единственото, от което имаме нужда, е да открием именно онова благоухание, което в пълнота ще пасне с изискванията, очакванията и предпочитанията ни.

Представяме 7 ароматни шедьовъра за мъже, които мигом ще се превърнат в любимците ви в парфюмната ви колекция

7 ароматни шедьовъра за мъже, които мигом ще се превърнат в любимците ви в парфюмната ви колекция

През последните години и господата като че ли започнаха все по-задълбочено да се интересуват от парфюмерия и да подбират внимателно есенциите, които да удостоят със своето внимание. Смятаме, че би било безкрайно улесняващо, ако клиентите ни разполагат със списък, съдържащ най-добрите и доказали се във времето аромати и есенции. Ето защо за нас е удоволствие да представим на вашето внимание 7 парфюмни шедьовъра, които са специално създадени за класния, стилен и изискан мъж.

Mont Blanc Explorer

Епичен, енигматичен и запомнящ се, този ароматен шедьовър категорично оглавява класациите от благоухания на марката Mont Blanc. С увереност можем да кажем, че именно тази есенция е флагманът на мъжката парфюмерия на бранда. Усещаме го като особено чувствен, дълготраен и подчертаващ – не би могло да бъде иначе, след като в състава му се натъкваме на акорди от розов пипер, бергамот, градински чай, кожа, ветивер, амброксан, пачули и сандалово дърво. Истинска наслада за сетивата!

Mercedez Benz Club

През 2013г. от марката лансират този изненадващ и истински притегателен аромат, който бързо се изкачва в личните парфюмерийни класации на все повече господа по света. Едновременно свеж и нежен, но и плътен и интензивен, този парфюм определено заслужава почетно място в днешната ни селекция. Блендата му се разгръща с помощта на силните и дълготрайни акорди от цитруси, ревен, плодове на хвойна, подправки, кардамон, водни акорди, пачули, дървесни ухания, тонка и амброксан.

YSL Y

YSL безспорно е парфюмерийна марка, която в продължение на дълги години не престава да радва многобройните си почитатели. Затова и никак не е случаен фактът, че именно техен ароматен представител намира място в днешната ни селекция за висококачествени и прекрасни мъжки парфюми. Y е доказателство, че внимателно подбраните съставки и майсторската направа на есенцията са сработващата и правилна формула за постигането на наистина брилянтен резултат. В съдържанието ни радва присъствието на ябълка, джинджифил, бергамот, градински чай, хвойна, индрише, амбра, тонка, кедър, ветивер.

Dolce & Gabbana The One Intense

Dolce & Gabbana продължават да оглавяват всички видове парфюмерийни класации и тази за мъжките парфюми в никакъв случай не остава по-назад. Бе немислимо да не включим техен представител в днешната селекция – ето защо с удоволствие и нетърпение ви представяме The One Intense. Този мъжки парфюм е особено подходящ за господата, ценители на брилянтните ароматни акорди, държащи на безупречния и изискан външен вид. В съдържанието се радваме на присъствието на нероли, кипарис, кардамон, кашмир, градински чай, босилек, кожа, пачули и лабданум.

Paco Rabanne Ultraviolet

Няма как да не включим и ароматно предложение за господата от марката Пако Рабан. Дългогодишен производител на висококачествени и обожавани есенции, брандът с гордост лансира този мъжки аромат, способен да разтопи сетивата и на най-взискателния и капризен господин. Подобно на останалите парфюми в днешната селекция, и Ultraviolet се характеризира с дълготрайност и подчертана интензивност – със сигурност в продължение на дълги часове ще долавяте божествените есенции. Акордите, отговорни за прекрасното ухание на парфюма, са кехлибар, мента, ветивер, черен пипер, пикантни нотки, ванилия, дъбов мъх.

Lalique Encre Noire

Предпоследното ароматно очарование, с което се надяваме да ви зарадваме днес, е изкусителният и правещ впечатление аромат за господа на марката Lalique. Чувствен, запомнящ се и изключително подходящ за носене през лятото, този парфюмен шедьовър омайва сетивата и оставя трайни следи в съзнанието, благодарение на богатата си уханна бленда от нотки: кипарис, ветивер, мускус и кашмир.

Christian Dior Sauvage

Категорично това ароматно съвършенство от Диор е един от най-харесваните и търсени мъжки парфюми през последните години. За кратко есенцията успя да се изкачи на върховете и да набере завидна по численост почитателска аудитория. Несравним, запомнящ се и истински вълнуващ, този аромат дължи магията на своето ухание на нотките от бергамот, амбра, сечуански пипер, дървесни акорди.

Убедени сме, че вече сте набелязали поне няколко от ароматните ни предложения за господа. Гарантираме, че не съществува погрешен избор – убедете се сами, впускайки се в света на изящната и висококачествена парфюмерия.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките аромати, които да подарим на любимия за Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми през лятото - ухание на море и адреналин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Paco Rabanne 1 Million

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив