Топ 5 зимни парфюми за мъже за 2018/2019 г.

Топ 5 зимни парфюми за мъже за 2018/2019 г.Hugo Boss The Scent Private Accord

Hugo Boss представя аромат, който елегантно изразява изискания стил на съвременния бизнесмен. Уханието, което става част от неустоимата колекция модерни ухания The Scent, се отличава със своя ориенталски характер. The Scent Private Accord започва ефирно с освежаващ бергамот, който подготвя сетивата ни за неустоимата сърцевина. В нея акорди черен пипер и кафе се съчетават в страстен съюз, където джинджифил и екзотичния плод на манинка, създават чувство на съблазън. Изкусителни нотки на какао, потопени в дървесни нюанси, придават дълбок и чувствен акцент на парфюма. Hugo Boss The Scent Private Accord е представен през 2018 година, като един неустоим и съвършен аромат, който е подходящ за зимните студени дни.

Armani Acqua di Gio Absolu

Armani Acqua di Gio Absolu е ароматно-дървесно творение на прочутия парфюмерист Алберто Морилас, което е идеален вариант за студените дни. В началото на композицията той поставя страстни плодови нюанси, ледена свежест на бергамот и възхитителни морски ухания. Комбинация неимоверно привлича вниманието и желанието на жените. Сърцето е изпълнено с нотки здравец, успокояваща лавандула и разбира се, розмарин - символ на паметта и спомените и може би точно тук се крие тайната, която прави парфюма толкова запомнящ се. За финал, Морилас избира луксозни дървесни акорди, пачули, лабданум и тонка.

Chanel Bleu de Chanel Parfum 2018

Chanel Bleu de Chanel Parfum  от 2018 г. събира в себе си всичките издания от Bleu de Chanel през годините и се преобразува в един изключителен топъл и мъжествен аромат. Той символизира свободния дух и елегантността във всеки джентълмен. Изключително наситен и пристрастяващ мъжествен аромат. Композицията му се разтваря с изящна свежест от цитруси, които се потапят в мека топлина от дървесна база. Ухание, което оставя неустоима ароматна следа, завладявайки сърцата и погледите на дамите дори и през студените зимни дни. Бутилката е облечена в тъмен син цвят, подсказващ изискаността и силата, които притежава мъжът, който използва Bleu de Chanel Parfum.

Hermes Terre d`Hermes Flacon H 2018

Hermes Terre d`Hermes Flacon H 2018 е създаден от парфюмериста Jean-Claude Ellena, като ароматната композиция се доближава най-много до класическия Terre d`Hermes. Той представлява  ароматен коктейл от портокал, горчив грейпфрут, пикантен пипер и свежи зелени нюанси в допълнение с грубостта на ветивера. Кедровите нотки и смолите придават дълбочина, а сладострастният бензоин правят аромата по-сладък и наситен. Уханието е изключително подходящо за зимните месеци за онези мъже, които обичат лукса и държат винаги да демонстрират стил и елегантност.

Paco Rabanne Black XS 2018

Paco Rabanne представя пристрастяващия аромат Black XS през 2018. Познатото ухание от 2005 година се завръща с освежена композиция и модерна визия. Той е по-ефирен и цитрусов, но отново събрал в себе си и частица от ориента. В него се пробужда зареждаща енергия, неустоим чар и незаменим аромат. Новият Black XS, създаден за нови приключения, с нов флакон, който запазва в себе си елегантния черен цвят на оригинала и приема формата на съблазнителния Pure XS. През 2018 година парфюмеристите Oliver Cresp и Rosendo Mate се подписват под композицията на Black XS. Заедно с обновената версия и на дамския шедьовър, създават неустоима парфюмна двойка, която отново завладява света.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-продаваните мъжки парфюми на Givenchy

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 3 най-популярните летни аромати за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмът като подарък за 23 февруари - Денят на мъжа, който служи в...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив