Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Много от представителите на по-силния пол се отнасят изключително повърхностно при избора на парфюм и по този начин правят голяма грешка. А отдавна е доказано, че правилно подбраният парфюм е последният щрих, който прави цялото изображение перфектно. Това ще се отрази на самочувствието и кариерните постижения и вще привлече вниманието на красивите дами и през 2019 г.

Не може да се твърди, че съществува универсално средство, което е 100% подходящо за всекиго. Много зависи от възрастта, статуса, позицията, начина на живот, предпочитанията на втората половина. Но и през настощята година всеки мъж в арсенала трябва да има няколко заглавия за различни поводи:

Вечни класики

Най-добрите мъжки аромати на всички времена - избор за предпазливи и консервативни хора, които искат да бъдат винаги на върха. Създадени преди много десетилетия, тези композиции не губят своето значение за много сезони. Те са подходящи за почти всяка ситуация.

Christian Dior’s Eau Sauvage - Лекият цитрусов букет е обичан от представителите на по-силния пол от целия свят от далечната 1966 г. и до ден-днешен не губи позицията си. Givenchy Gentlemen - универсален, гъвкав и топъл, с нотки на пачули, ветивер и естрагон. Hugo Boss Boss Bottled - Един от най-популярните мъжки аромати, който печели сърцата на всички мъже по света.

Hugo Boss Bottled парфюм за мъже EDT

Парфюми за работа

Уханието за работното място трябва бдъе едва забележимо, така че да не отвлича вниманието от важни въпроси. Имайте предвид, че твърде много миризми в затворено помещение причинява раздразнение и пречи на работния процес.

Acqua di Parma Colonia - съчетаващ средиземноморски билки с цитрусови нотки.

Tom Ford Neroli Portofino - лекият екстракт от нероли дава усещане за особена свежест и прохлада.

Tom Ford Private Blend: Neroli Portofino парфюм унисекс EDP

Chanel’s Allure Homme Sport - с дървесна нотка, изпълнена със страст и чувственост, но в същото време свежа и устойчива.

Парфюми, които харесват жените

Една от основните цели на парфюма за по-силния пол е да привлече вниманието на красивите момичета. Правилно подбраното ухание лесно ще се справи с тази задача.

Fahrenheit от Christian Dior

Богат дървесен мускусен с фини флорални нотки на лавандула, жасмин и момина сълза, той разпалва въображението на красивата половина на човечеството в продължение на 30 години. Този незабравим аромат перфектно подчертава статуса, мъжествеността и благородството. Дълбок и разнообразен букет, който има съраунд звук. Парфюмът се съхранява дълго време и постепенно се отваря с всички аспекти на неговия състав. Fahrenheit на Christian Dior е за мъже, които са уверени в себе си и не се страхуват от сложен шлейф. Christian Dior Fahrenheit Парфюм за мъже EDT

Acqua di Gio от Giorgio Armani

Светлият, свободен фужно-воден аромат е спечелил сърцата през 90-те години на миналия век и до днес е един от най-обичаните в целия свят. Богатият цитрусов компонент е представен от нюанси на липа, портокал и мандарина, а флоралните и плодови нотки придават изключителна свежест на цялата композиция, която скоро се заменя с дълбок многостранен шлейф. Високата устойчивост и ненатрапчивостта го правят универсален за всяка житейска ситуация. Acqua di Gio от Джорджо Армани ухае на момичетата невероятно секси.

Giorgio Armani Acqua di Gio парфюм за мъже EDT

The One for Men от Dolce & Gabbana

Дървесно-пикантният състав подтиква жените от всички възрасти да се побъркват още от пускането му на пазара през 2008 година. Това е кадифен, чувствен, много топъл, почти интимен аромат, който постепенно се развива върху кожата с образуването на умерено недразнещ шлейф. Съдържа нотки на тютюн и кедър, които произвеждат усещане за надеждност и стабилност.

Dolce & Gabbana The One парфюм за мъже EDP

И накрая трябва да отбележим, че различните сезони на годината изискват и специален съпровод на парфюмерията. През зимата са подходящи топли и дълбоки парфюми, а през лятото трябва да изберете освежаващи продукти. Същите правила се отнасят и за времето на деня. През деня се предпочитат тънки и ненатрапчиви композиции, а вечер или на тържествено излъчване можете да използвате по-наситени опции.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избор на мъжки парфюм

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Зима 2019 - хитови аромати за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Dolce & Gabbana

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив