Топ 5 най-популярните мъжки парфюми, подходящи за зимата

След като ви представихме нашата класация за най-популярните обичани от жените в България и по света зимни аромати, то няма как да не отдадем своята чест и на по-силната половинка от човечеството. Въпреки че много често отричат, мъжете също колкото и дамите обичат да бъдат в крак с модата и със смяната на сезоните променят не само гардероба, но и парфюма си. Ако обаче все още не сте открили своя за тази зима, то ви предлагаме да разгледате нашата класация. Вярваме, че всеки темперамент би могъл да си намери по нещичко :)

Diesel Only The Brave

Diesel Only The Brave се появява за първи път на пазара през 2009 г. и веднага покорява не само мъжете, но и жените. Това е аромат, който носи усещане за филмов супергерой, който винаги умее да се измъква от трудни ситуации, знае как да побеждава и не се страхува от предизвикателствата и трудностите в живота. Подходящ е за по-млади мъже, които се спускат с енергия, ентусиазъм и амбиция в живота и няма да се спрат преди да извлекат най-доброто от него. За да се представи всичко това картинно, за рекламната кампания на парфюма е нает актьорът и модел Тони Уорд. Ароматът има ориенталси характер. Композицията му е съставена нотки на кожа, виолетови листа, смола, мандарини и лимон.

Carolina Herrera 212 Sexy Men

Carolina Herrera 212 Sexy Men Pills е създаден през 2016 г. от известните парфюмеристи Rodendo Mateu и Alberto Morillas. Той представлява ориенталски Fougere аромат с композиция, която се отваря изключително свежо с ароматните нотки на мандарина, бергамот и зелени ухания. В сърцето се разтваря смесица от флорални акорди и пикантност, а базата е съставена от мускус, тонка, дървесни нюанси, ванилия и кехлибар. А най-хубавото е, че може да се носи и през деня, и вечерта и както и в ежедневни излизания, така и за по специални поводи като дискотека, вечеря с приятели, официална среща, бизнес вечеря и др.

Hugo Boss Soul

Hugo Boss Soul е парфюм за мъже, който се появява на сцената през 2005 г. Това е един от шедьоврите на парфюмериста Urssula Wander, която успява да създаде ароматна комбинация, която да допада на много голям процент от мъжете по целия свят. Характерът му е ориентаски и е чудесен акцент от стайлинга на решителния и смел мъж, който обича класиката и ценните класическите аромати. Богатият му ароматен коктейл съдържа нотки на бобова тонка, мускус, амбър, кардамон, черен пипер, анасон, индийско орехче, канела, ветивер, лавандула, ванилия и др.

Tom Ford Noir 

Tom Ford Noir е също ориенталски парфюм, който е изключително подходящ за зимните месеци. Създаден е с мисъл за уверени и силни мъже, които се чувстват добре в кожата си и искат да подчертаят по всякакъв начин своята мъжественост и своите достойнства. Ароматната композиция представлява комбинация от цитрусови, свежи и билкови мъжествени ухания. Типичната й оригиналност се придава от три по-особени нотки - италиански лимон, частици от цитрусови масла и мента. А дървесно-мускусните акорди завършват с елегантност и изтънченост.

Christian Dior Homme Intense

Christian Dior Homme Intense е един от вечните аромати на парфюмриста Francois Demachy. Парфюмът е изтънчен, интензивен и елегантен, създаден специално за мъжа изкусител, който във всеки един момент в негово лице може да има своето "тайно оръже", с което да накара всяка жена да се обръща след него. Уникалният аромат се държи на съблазнително флорално-дървесни ухания, разположени в ароматния букет. Парфюмът привлича истинските мъже с това, че излъчва увереност, мъжественост и класика. Той е сред онези аромати, които веднъж като усетиш няма как да забравиш. Просто се превръща в личен подпис на своя притежател. В състава му се срещат нотки на ванилия, кедър, ирис, ветивер и кехлибар.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 мъжки парфюмa, подходящи за есента на 2017

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания за летния сезон – на какво да спрат избора си господата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Dolce & Gabbana

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив