Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Karl Lagerfeld

Екстравагантност, стил и вдъхновение 

Karl Lagerfeld e изключително противоречива личност – дизайнер, фотограф, художник. Чувайки „Chanel”, първата асоциация, която изниква в съзнанието ни е неговият лик. Lаgerfeld е творчески директор на марката и перфектно защитава световно признатото име. Той е вдъхновяващ и обгърнат от мистерия. Точно такива са и неговите парфюми. От него не може да очакваме нещо стандартно, познато, лишено от завиден стил – там се крие и Lagerfeld-магията – в очакване на неочакваното. В тази класация сме подбрали 5 зашеметяващи мъжки аромата, под които се е разписал ексцентричният Karl Lagerfeld. Ето кои са те:

1.Private Club EDT

Новият аромат е създаден от Никола Белю и бе представен през 2015 година. Вдъхновен е от блясъка, от шумните партита и нощния живот. Насочен е към мъжете, които са енергични, жизнерадостни и с класа, но на първо място – за тези, които обичат да са в светлината на прожекторите. Парфюмът олицетворява „нощните птици” – красиви, елегантни, бляскави, в центъра на вниманието, влюбени в очарованието на големия град. Ароматната композиция отваря с нотки на босилек, лавандула и грейпфрут. Сърцевината разкрива нотки на карамфил, канела, черен пипер и ананас. Базата завладява сетивата с кумарин, ветивер и кедър. Неизбежно е мъжете с изискан вкус да не се влюбят в този стилен парфюм.

2. Paradise Bay EDT

Лимитираното лятно ухание е лансирано през 2015 година. Създаден е от Кристоф Хералт и е израз на няколко стила, които се допълват по перфектен начин. Този аромат кара мъжете да се чувстват сякаш са на райски плаж или на красив отдалечен залив, скрити от градския шум и хаоса, който цари по света. Композицията започва да звучи с началните акорди на ябълка, мента и бергамот, които преливат в сърцевината с нотки на листа от виолетка. Деликатната основа е изградена от изисканите ухания на кашмир и ветивер, които допринасят за игривият дървесен аромат на парфюма. Отдайте се на свежестта и усещането за свобода, които носи Paradise Bay.

3. Lagerfeld Classic EDT

Парфюмът е лансиран през далечната 1978 година, а негов създател е парфюмеристът Рон Уинъгрейд. Ароматът е пречистен, ориенталски и с дървесни нотки. Подходящ е за ежедневна употреба. Насочен е към мъжете, които обичат класическия стил, които действат целенасочено и са добри съблазнители. Връхните нотки в уханието са лимон, бергамот, естрагон, градински чай, алдехиди и зелени нотки. Сърцевината е изградена от нотки на роза, тютюн, кедър, жасмин, корен от ирис, пачули и сандалово дърво. Основата е съставена от дъбов мъх, ароматна ванилия, мускус, зърна тонка и мек кехлибар. Това е зашеметяващият резултат от комбинацията Лагерфелд + класика.

4. PHOTO EDT

Парфюмът изразява мъжката разкрепостеност, обаятелност и естествената му непринуденост. Изключителната свежест на аромата подчертава ясното разбиране на поставените цели, знание за начина, по който един мъж може да ги постигне и неговата увереност в успеха. Уханието е лансирано през 1990 година. Началото започва с нотки на лимон, бергамот, мандарина и лавандула. Интересната сърцевина е съставена от кимион, кориандър, роза, жасмин, карамфил, мед и циклама. Базовите нотки на парфюма са кедър, дъбов мъх, кехлибар, тамян, мускус, пачули, зърна тонка и сандалово дърво. Богат аромат, стил и елегантност – това е PHOTO.

5. Karl Lagerfeld Pour Homme EDT

Парфюмът, лансиран през 2014 година, завладява със своето едновременно класическо и модерно звучене. Невероятно стилната му композиция отваря с нотки на масло от лавандула и свежа мандарина. Сърцевината от ароматна виолетка и зелена ябълка е положена върху чувствена основа, съставена от кехлибар и сандалово дърво. Парфюмът е изключително мъжествен, класически, много стилен и съблазнителен. Ако трябва да бъде описан с по-малко думи, бихме казали само, че така ухае истинският мъж.

Елате в мъжкия свят на Lagerfeld ! В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 7 мъжки парфюма, които оставиха трайни следи в съзнанието

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaкво да подаря за Коледа и Нова година - подаръчни комплекти за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията „Cool Water“ на Davidoff – квинтесенция за истинския мъж

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив