Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Dolce & Gabbana

Предизвикателство, магия и страст в ароматите на италианския парфюмериен гигант

Dolce & Gabbana е луксозна италианска модна къща, която е основа от Доменико Долче и Стефано Габана през 1985 година. Първият мъжки парфюм на марката е лансиран през 1994 година, а като най-успешна линия се налага Light Blue. Ароматите, които Dolce & Gabbanа представя през годините са чувствени, секси, стилни и модерни. Запознайте се с нашият Топ 5 за най-харесвани и продавани мъжки парфюми на марката:

5.  Light Blue Discover Vulcano EDT

Ароматът, лансиран през 2014 година, е вдъхновен от мистичността на вулканичните Еолийски острови около Сицилия и уханието на средиземноморски билки. Този изтънчен парфюм е добре да се употребява след залез, когато всеки мъж ще изглежда мистериозен и неустоим за жените. Началните акорди на парфюма са вълшебно съчетание от джинджифил и италиански лимон, а ароматната сърцевина е изградена от лавандула и кипарис. Основата на уханието е съставена от нотки на елегантен ветивер и кедър.

4. Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso EDP

Парфюмът е лансиран през 2014 година и е продължение на оригинала от 2012-та, който завладя сърцата на мъжете по света. Ароматът е съблазнителен, но в никакъв случай не е претенциозен. Той увлича със своите багри на нюансите си, вдъхновен е от свежестта на природата и ексцентричната същност на съвременния мъж. Уханието ни дава възможност да се потопим в магията и насладата на един съвършено нов мъжки свят – откровен до болка, но в същото време очарователен до полуда. Парфюмът е подходящ за мъжете, които винаги знаят какво искат и го постигат на всяка цена. Насочен е към мъжете, които притежават стил, увереност и твърдо заявяват позициите си. Връхните нотки на този невероятен аромат са свежи, водни нотки, босилек  и уханна лавандула. Сърдечните нотки са съчетание от тютюн и дървесина. Базовите нотки са сандалово дърво и кипарис.

3. Dolce&Gabbana Pour Homme EDT

Дизайнерското парфюмерийно бижу е наследник на първия мъжки аромат на марката от 1994 година. Лансиран е през 2012-та и подчертава мъжествеността и модерния дух на 21 век. Началните акорди на уханието са мандарина, цитруси, нероли и бергамот. Ароматната сърцевина е съставена от нотки на черен пипер, градински чай, салвия и лавандула. Основата включва в себе си тютюн, кедър и тонка. Парфюмът постигна зашеметяващия успех на оригинала и за кратко време се превърна в любим аромат на много мъже по цял свят.

2.  Light Blue EDT

Парфюмът е чувствен, пикантен и свеж. Той е затворил в себе си сексуалността и енергията, идващи от слънчевото и красиво Средиземноморие. Изключително мъжественото и мистериозно ухание е създадено от Алберто Морилас и представено през 2007 година. Връхните нотки са цитрусови – съчетание от хвойна, грейпфрут, сицилианска мандарина и бергамот. Сърцевината е изградена от пикантен сечуански пипер, палисандър и розмарин. Мъжествената и топла основа е съставена от нотки на тамян, дъбов мъх и чувствен мускус.

1.The One EDT

Стефано Габана за The One: „Реших да създам класически, но не буквално класически, а класен мъжки парфюм, който дълги години да се харесва на мъжете, а жените да го обожават.” Мисията се счита за изпълнена. Това невероятно ухание бързо се наложи на парфюмерийния пазар и завладя сърцата на мъжете. Ароматът бе лансиран през 2008 година и не излиза от класациите за най-продавани и обичани мъжки парфюми в целия свят. Началните нотки са грейпфрут, босилек и кориандър. Сърцевината съдържа нотки на портокалов цвят, кардамон и джинджифил. Основата е съставена от тютюн, кедър и топъл кехлибар. Никак не е чудно, че именно The One by D&G заема първа позиция в класацията ни, нали? Сигурни сме, че още дълго този парфюм ще бъде толкова харесван.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения с марка Dolce & Gabbana. В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания за летния сезон – на какво да спрат избора си господата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaкво да подаря за Коледа и Нова година - подаръчни комплекти за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив