Топ 5 мъжки парфюма, които да не пропускаме през 2021 година

Топ 5 мъжки парфюма за 2021 година

Дойде време, в което да обърнем съществено внимание на господата – селектирахме 5 страхотни мъжки парфюма, за които мислим, че е повече от задължително да притежавате. Защо? Защото са страхотни, привличащи вниманието и запомнящи се – категорично обуславят перфектната парфюмна формула.

Внимателно следим тенденциите в света на ароматите, за да можем винаги да бъдем в крак с модерното и онова, което максимално ще удовлетвори и впечатли клиентските очаквания. Ето защо сме убедени, че няма как да останете равнодушни към следващите 5 мъжки парфюма. В детайли днес ще спрем вниманието си на:

Нямаме търпение да ни споделите кой от изброените аромати изцяло съвпада с вашите вкусове – смятаме, че сте на път да откриете следващото си любимо благоухание.


Вдъхновихме се от свежестта на тези парфюми по повод настъпващата пролет


Идването на пролетта ни вдъхнови да обновим парфюмната си колекция – сега е най-подходящият момент, в който да заменим плътните и по-тежки есенции, характерни за носене през зимата и есента, и да ги заменим със свежи и енергизиращи мъжки аромати. Разбира се, избраните от нас пет парфюма биха могли да се носят целогодишно – считаме, че съвсем умело се балансират използваните в тях съставки, създавайки едни наистина невероятни и запомнящи се есенции.


Christian Dior Sauvage


Christian Dior Sauvage парфюм за мъже

Прекрасният мъжки парфюм, дело на марката Диор, ударно навлезе както на пазара, така и в сърцата на многобройните си почитатели. От бранда избират именно Джони Деп за рекламно лице на благоуханието – актьорът успешно съумява да въплъти страстта, авантюризма и енигматичната притегателност, така характерни за парфюмната композиция. Бергамот и пипер умело се вплитат със сладостното ухание на лавандула и амброксан, последвани от чувствените акорди на индийско орехче и ванилия.


Philipp Plein No Limit$


Philipp Plein No Limit$ парфюм за мъже

През последните години модната марка на дизайнера придоби наистина голяма популярност сред почитателите на атрактивната външност, но следва да отбележим, че ароматите заслужават не по-малко внимание. Представяме ви страхотния мъжки аромат, дело на дизайнера, който категорично ще остави следа в сърцата и съзнанието ви. Впечатлява ни с изключително богата палитра от съставки: във връхните нотки долавяме черен пипер, звездовиден анасон, канела, кардамон, джинджифил и бергамот. В сърцевината сме приятно изненадани от обливащата ни чувственост на тъмен шоколад, ванилия и амбра, а в основата ни очакват кожа, дървесни акорди, агарово дърво, кедър и пачули.


Carolina Herrera Bad Boy


Carolina Herrera Bad Boy парфюм за мъже

Представяме още един епохален мъжки парфюм, добил категорична популярност още със самото си излизане. Ароматът Bad Boy със сигурност е въплъщение на изискания, авантюристичен и приключенски настроен господин – ако се припознавате в това описание, то със сигурност сте попаднали на точното благоухание за вас. В композицията на парфюма откриваме бергамот, черен и бял пипер във връхните нотки, кедър и градински чай в средните и божествените аромати на тонка, амбра и какао в основата. Едва ли ще се намери мъж, който да устои на това чувствено парфюмно очарование.


Mont Blanc Explorer


Mont Blanc Explorer парфюм за мъже

Поредният популярен и добил известност мъжки парфюм, без който не бихме могли да си представим тази класация. Чувствен, дързък и провокативен – така бихме могли да опишем аромата, препоръчвайки го на онези от вас, които нямат търпение да изследват живота във всичките му аспекти и багри. Не по-малко изненадваща и привлекателна е и селекцията от съставки. Във връхните нотки долавяме розов пипер, бергамот и градински чай. Сърцевината ни вдъхновява с присъствието на кожа и ветивер, а в основата откриваме амброксан, пачули и какао.


YSL Y


YSL Y парфюм за мъже

Завършваме с един класически аромат, който е и достойният ни пети претендент за мъжките сърца. Очарователното благоухание от YSL успя трайно да се настани в сърцата ни и да ни впечатли с подчертано свежото си и енергизиращо въздействие. Разбира се, тези усещания композицията дължи на главните действащи лица, а именно – съставките. На върха биваме омагьосани от присъствието на ябълка, джинджифил и бергамот. В сърцевината долавяме градински чай, хвойна и индрише, а в основата – амбра, тонка, кедър и ветивер.


Убедени сме, че все някой от предложените мъжки аромати е успял да хване вниманието ви. Подарете си изящество и магичност през цялата година, спирайки избора си върху някой представител на нашата благоуханна селекция.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избор на мъжки парфюм

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки аромати на Jo Malone

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да използваме според случая

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив