ТОП 10 марки парфюми за мъже

125 Прегледа
 

Кой са парфюмите разкриващи мъжката същност и стил ?

Имате ли предположения, кои са те  ? Мъжете обичат сами да избират парфюмите, които ползват. Те държат на стил, на класа и харесат ли даден аромат, ползват го с години.

 

Представяме ви 10-те най-купувани и харесвани мъжки парфюми

10. Creed Silver Mountain

Въпреки, че е скъп, уханието на този парфюм е мъжествен, предназначен е за ценители. Свежите нотки на зелен чай, преплетен с касис.  Той е създаден така, че вдъхвайки от него, да си представим заснежени склонове на планината и сребриста студена вода. Има освежаващо действие и е аромат, подходящ за мъже, които жадуват за открити и широки пространства. Излиза през 1995 г., той съдържа  ароматно съцветие с цитрусов бергамот и мандарини примесени с пикантен зелен чай и касис. Въз основа с участието на богат мускусен букет, този мъжествен аромат е идеален за забавления на открито.

9. Cool Water  Davidoff

Cool Water е със свежа и остра миризма, първичен е и същевременно много мъжествен. Връхните нотки са силно изразени с ментов аромат  и зелени нюанси, полъх на лавандула, кориандър и лек привкус на розмарин. Сърцевината на аромата включва жасминови цветчета, здравец, сандалово дърво, нероли. Базиращите нотки са с тръпчив аромат на кедър, мускус, тютюневи листа и кехлибар. Тя е създадена през 1988 г. от Pierre Bourdon. Подходящ е за вечерни и официални събития.

8. CK One Summer  Calvin Klein

Има дъбока свежест с аромат на цитруси. Изключително известен в Щатите,  Бразилия, Обединено Кралство и други държави в Европа. CK One Summer 2015 Отразява лятото,  времето когато всеки обича да се  припича релаксиращо на слънце. Това е усещането за annoncé - освежаващо и огряване от слънцето, блаженството, което  зарежда с топли подводни течения. Ароматът е освежаващ, енергичен и пламнал в цитрусови нотки- силно ароматен. Използва се в съчетание  на джин с тоник. Средните нотки са на звездовиден анасон, а основата на кехлибар. Предлага се като 100 мл EDT.

7. Burberry Touch  Burberry

Ароматът показва първоначална свежест на трудни за дефиниране нотки: нежна теменужка и тръпчива мандарина се  сливат в едва доловимо с ободряващи вълни от бял пипер, омекотени от гладкостта на дърво Вирджиния и дъбов мъх. Силен и дълбок, тежък аромат, много мъжествен  допълван  от ветивер, бял мускус и зърна тонка. Този  аромат, се радва на богат букет от контрасти.

6. Bvlgari Black  Bvlgari

Препоръчително е да се използва за дневен аромат. Bvlgari black е пусната през 1998 година и ароматът е унисекс. С мириса си на  опушен каучук и  загатнато дървесно ухание, BLACK е създаден за човек, който има метрополитен начин на живот. Парфюмът е съставен без обонятелна пирамида от аромати. Тя просто започва с аромата на черен чай, по-точно Lapsang от Китай, той е градски и мъжествен, симулира каучук или миризмата на автомобилни гуми. Тя ни кара да си представяме колите, пътищата, шума на мотора, докато рейтингът на кехлибара и дървесните нотки ни карат да си представим  романтиката на залезите в големите градове. Ароматът е създаден  през 1998.

5. Hugo by Hugo Boss

Този аромат е лансират през 1995 година и е вдъхновен от Х-поколението. Изпълнен е с ухание, което носи усещане за дълбоки гъсти гори, северен въздух и вълни, които се разбиват в скалите на морето. Няма мъж, който да остане безразличен към този върховен аромат – или ще се влюбите в него, или ще го намразите. Основните му нотки са кедър, борови иглички, жасмин, зелена ябълка, градинска мента, цветчета от карамфил, градински чай и лавандула.

4.  Versus Blue Jeans  Versace

Година на производство - 1994г. Препоръчително е дневно ползване. Blue Jeans от Versace, лансиран от дизайнерската къща на Джани Версаче през 1994 г.,  се класифицира сред острите дървесни аромати, с ориенталски с гореща чувственост. Този мъжествен  парфюм притежава комбинация от дървесни и цитрусови нотки.

3. Acqua Di Gio  Armani

 Представен е през 1996 година. Този парфюм води началото на мъжките аромати от Армани. Acqua Di Gio е лек и елегантен аромат за мъже с леки цитрусови нотки. Това са връхните нотки,  последвани от водни нотки. Ароматът завършва плавно с нотки на гори от дъбов мъх, атлас и кехлибар.

2. Azzaro Chrome  Azzaro  

Създаден е от Louis Azzaro през 1996 като аромат, който напомня на влажни тревни площи и овощни дървета. Допълнен е с иланг-иланг, жасмин и ирис, гарниран с плодове, алдехиди и гардении. Той е с мъжествен аромат, който е дълготраен и освежаващ.

1. Angel Thierre Mugler

Този мъжки парфюм е най- търсен и най- продаван. Произведен е през 1996г. Парфюмът  ANGEL е с много силен и траен аромат, той си остава верен на своите почитатели. Нотките, ориенталски и чувствени, съблазняват с аромата си, който се носи навсякъде около вас. Критиците казват, че ANGEL е най-добрия парфюм досега и все още няма конкуренти. В аромата връхните нотки са пъпеш, кокос, мандарини, кайсия, жасмин, бергамот, захарен памук. Средни нотки: Мед.

Посетете нашият онлайн магазин Parfium.bg! Там ще ви предложат широка гама дамски парфюми и  индивидуална консултация , която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

 
Публикувано в: Мъжки парфюми

Оставете коментар