Серията “Eau Sauvage” на Christian Dior – символът на истинския джентълмен вече 60 години

Серията “Eau Sauvage” на Christian Dior – символът на истинския джентълмен вече 60 години

“Eau Sauvage” e първата мъжка серия, представена от Christian Dior, която вече повече от 60 години пленява мъже и жени по целия свят. За тези шест десетилетия парфюмът е надграждан два пъти, като всеки нов аромат е воден само от една-единствена мисъл – тази за истинския джентълмен!

Christian Dior Eau Sauvage парфюм за мъже EDT – началото е през 1966 г.

Eau Sauvage - първият парфюм за мъже от модния бранд Christian Dior. Eau Sauvage - това е свежестта и чистотата на природата, на която ще искате да се наслаждавате отново и отново! Класически аромат, изискан и елегантен, изпълнен в истинския френски дух. Стартира на пазара през 1966 година. Връхните нотки са нотки на лимон, горчив портокал и розмарин. Сърцето е изпълнено с ароматни нотки на лавандула, роза, жасмин, кориандър, сандалово дърво и карамфил, а в основата се крият нотки на амбра, мускус, ветивер и дъбов мъх.

Christian Dior Eau Sauvage Extreme парфюм за мъже без опаковка EDT – продължението от 1984 г.

Christian Dior Eau Sauvage Extreme е цитрусов ароматен шедьовър за мъже, представен на пазара през 1984 година. Ароматът е много зрял и мъжествен, бизнес харизматичен и елегантен. Любим е на уверените господа, които обичат класиката в ароматите и ухания, биващи дълбоки и запомнящи се. Дизайнът на бутилката също носи своят стил и чувство за класа. Връхни нотките нотки са пачули, лавандула, плодови акорди, босилек, бергамот и лимон. Средните нотки са алдехиди, розмарин, кориандър, сандалово дърво, дафинов лист, корен от перуника и жасмин. Базовите нотки са пачули, кехлибар, дъбов мъх и кедър.

Christian Dior Eau Sauvage Cologne Парфюм за мъже без опаковка EDT – последното изкушение от 2015 г.

Също както през 1966 година, Dior избира отново да предизвика младите джентълмени към нова ароматна авантюра и да отхвърли всичко останало. Eau Sauvage Cologne – ново поколение от семейството на Eau Sauvage. Той е стилен, свеж, изпълнен с енергия и сила. Неочаквано ухание, което изразява личността на неспокойния и израстващ мъж, който се опитва да открие собствения си път в живота. Eau Sauvage Cologne е символ на стандарт, класа и наследство. Толкова познат и в същото време толкова различен и модерен. Ще го разпознаете с класическия изчистен флакон, излят от стъкло но с по-светли нюанси.

Любопитното е, че тук ароматната композиция вече е много по-изчистена от тази на по-зрелите му братя. Връхните нотки са на бергамот, мандарина и грейпфрут. Средни нотки - розов пипер, галбан и петигрен. А в базата присъства единствено нотка на ветивер.

Интересно е, че лице на последния аромат от семейството на Eau Sauvage е не кой да е да самият Джони Деп. Любопитно е, че досега, той никога не е бил лице на парфюм, но вече е мъжът Sauvage на Dior - модерен шаман, който не се страхува нито от приключения, нито от емоциите си.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които се отпечатаха в съзнанието ни през...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите мъжки парфюми за зимата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив