Серията „Cool Water“ на Davidoff – квинтесенция за истинския мъж

Koй е Зино Давидов?

Серията „Cool Water“ на Davidoff – квинтесенция за истинския мъж

Всички сме чували за марката Davidoff – швейцарският концерн, който преобърна представите на света за цигари, алкохол, кафе и парфюми. Но може би малко знаят кой е човекът, който стои зад името.

Зино Давидов е роден на 11 март 1906 г. в град Киев, Украйна, който тогава е бил в пределите на Руската империя. Роден в еврейското семейство на Рашел Орлова и Хилеля Давидов , като баща му не е случаен човек – той е най-големият производител и търговец на тютюневи изделия по това време в Русия. През 1911 г. семейството емигрира в Швейцария, където откриват собствен магазин за тютюневи изделия през 1912 г. Зино завършва училище през 1924 г. и заминава за Латинска Америка да изучава тютюневата търговия.

Завръщайки се в Швейцария през 1930 г., той поема от родителите си управлението на магазина. Постепенно магазинът се превръща в крупно предприятие за търговия с тютюневи изделия и производство на кожени изделия, очила и парфюми. Магазинът Davidoff става център в Европа за продажба на хавански пури. След войната Давидов и неговите партньори решават да се възползват от кубинските пури, за да пробият на европейските пазари, които се доминират от германски и нидерландски производители. Известната с кубинските си пури марка Davidoff е не по-малко популярна със своите ароматиПървият одеколон Davidoff Classic се появява през 1984г.

Davidoff Cool Water парфюм за мъже EDT

През 1988 година Davidoff представи една нова вълна от свежест на света. Наречен с името Cool Water, този аромат беше пионерът. Той не бе просто хит. Той постави началото на нова генерация в царството на мъжките аромати. Както споделя неговият създател, Пиер Бардон “la nouvelle fraîcheur” (новата свежест) е специалният принос на DAVIDOFF Cool Water към парфюмерията на 20 век.

До наши дни като един емблематичен аромат, определящ лайфстайла на активния мъж, световно известният Cool Water продължава да бъде паспорт на свежестта, мъжествеността, екстремните усещания и независимостта. Сега, утвърден вече като класически аромат и успешен за цяло едно поколeние, DAVIDOFF Cool Water е квинтесенцията на окенската свежест за мъжете, които постигат своята мъжественост на вълните на активността и действието.

Davidoff Cool Water Wave Парфюм за мъже EDT

Cool Water Wave е ободряващо лятно ухание от Davidoff. Той притежава свежи водни акорди, които обливат кожата като чист адреналин от прииждащата желана вълна. Топлите дървесни бележки, напомнят отново за брега, където прохладният морски бриз минава през тялото.

Davidoff Cool Water Ocean Extreme парфюм за мъже EDT

Davidoff Cool Water Ocean Extreme се появява за първи път през лятото на 2016 година като лимитирано издание. Ароматът е вдъхновен от екстремните океански експедиции провеждани от National Geographic. Брандът изключително силно подкрепя каузата за опазване на животинският свят и по-конкретно, поставянето на световния океан под закрила!

Davidoff Cool Water Night Dive парфюм за мъже EDT

Davidoff Cool Water Night Dive e тоалетна вода за мъже, представена на пазара през 2014 година. Ароматът пречупва свежеста на природата, през призмата на ноща, мистиката и тъмните сили. Предназначен е за мъже с харизма, които като магнит привличат жените. Един мразовит среднощен океански полъх.

Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition 2018 Парфюм за мъже EDT

Cool Water Caribbean Summer Edition е лимитирано лятно издание от Davidoff. В него ще откриете страхотен свеж аромат, който ще Ви пренесе на мечтания плаж с бляскавите сини морски вълни. Той е енергичен, стилен и леко мистериозен. Отдайте се на летните емоции и бъдете неустоими. Представен е на пазара през 2018 година в слънчев флакон със сини нюанси.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжки парфюми, които са подходящи за „Свети Валентин“

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив