Серията 1 million на Paco Rabanne

Серията 1 million на Paco Rabanne

В разгара на световната икономическа криза от 2008 г. Paco Rabanne пуска аромат с провокативно име и външен вид - “1 million” в "златния бар". Оттогава - вече над 10 години, са продадени 70 милиона шишенца, които се състоя като 7 милиона на година или 799 на час. Но „златната треска“ не свършва дотук. Серията става не само все по-популярна, но и все по-разнообразна - новите женски и мъжки версии на аромата обогатяват линията 1 million.

Paco Rabanne 1 Million за мъже

Първият парфюм от серията е предназначен за мъже. Той представлява луксозан аромат, затворен в невероятно скъп флакон, облечен в 18 каратово злато. Няма равнодушни към този мъжки парфюм, истински шедьовър в съвременната парфюмерия. Новаторски, непреходен различен, гениален. Олицетворение на власт, богатство, лукс и дълготрайност. В създаването му са си дали среща трима от най-известните носове Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard. Представен на пазара 2008 г. Топ аромат от тогава до днес. Невероятният му ароматен коктейл е съставен от освежаващи елементи като секси червен портокал и грейпфрут, средната нотка идва с деликатна роза, канела и подправки. Пачули, кожа и дървесни нюанси формират базовите нотки на този уникален аромат - идеален за мъже, които обичат и въплъщават лукса, кожа, бяло дърво, пачули и кехлибар.

Paco Rabanne 1 Million парфюм за мъже EDT

Paco Rabanne 1 Million Prive за мъже 

Paco Rabanne 1 Million Prive e новото ароматно творение на бранда за 2016г. Вдъхновен от разкоша, лукса и блясъка на златото, този мъжки аромат е създаден специално за уверените, стилни и неустоимо привлекателни господа. Той е за тези, които постигат всичко, което пожелаят и обичат да бъдат център на вниманието. С невероятното ухание  на 1 Million Prive това е гарантирано. Създател на мъжествения аромат е парфюмеристът Christophe Raynaud. Той съчетава по невероятен начин мистични ориенталски ухания с елегантни и чувствени дървесни акорди. Резултатът, който получава, е повече от уникален. Веднага след представянето си на парфюмната сцена, Paco Rabanne 1 Million Prive става един от най-желаните мъжки аромати. С лекота се класира сред уханията, които задължително трябва да присъстват в парфюмната колекция на един модерен и изискан мъж.

Paco Rabanne 1 Million Prive

Paco Rabanne 1 Million Cologne за мъже

Paco Rabanne 1 Million Cologne е поредното издание на известния мъжки аромат. Невероятно свеж, енергичен и харизматичен. Създаден е от парфюмеристите Olivier Pescheux и Michel Girard. Ароматът му създава позитивно настроение и желание за забавление.  Представен е на пазара през лятото на 2015 година. Негово свежо и съблазнително ухание е създадено за топлите месеци, когато най-много се забавляваме, пътуваме и наслаждаваме на живота. Рекламно лице на парфюма е супермоделът Sean O'Pry.

Paco Rabanne 1 Million Cologne парфюм за мъже EDT

Paco Rabanne 1 Million Lucky за мъже 

Ново впечатляващо издание се появява на пазара през 2018 година, като нова модерна интерпретация на най-продаваното ухание на марката. Неговият предизвикателен аромат ще Ви напомни, че трябва винаги да се наслаждавате на живота, смело да рискувате и винаги когато Ви сполети късмета - да се възползвате максимално от него! Ароматната композиция на Paco Rabanne 1 Million Lucky, крие в себе си голяма доза авантюризъм, още толкова елегантност и не по-малко предизвикателност. Той се откроява със свежо и запомнящо се ухание, смесица от озон нотки, зелена слива и грейпфрут. Те ни отвеждат до чувствена основа, съставена от лешник, кедър, кашмир, жасмин и пчелен мед. Базата също е интригуваща. Изпълнена е с изискани акорди пачули, скъпоценен дъбов мъх и ветивер. Този аромат е подходящ за всеки ден и сезон, когато искате да подчертаете страхотната си визия по уникален начин.

Paco Rabanne 1 Million Lucky Парфюм за мъже EDT

Paco Rabanne Lady Million за жени

Един от най-популярните аромати през последните няколко години, вече и в дамски вариант. Аромата е вдъхновен от златотото и богатството. Той е създаден за жената, която изглежда като 1 Милион долара и е напълно наясно с това - огнена, доминираща и чувствена. Флакона е във формата на диаманд, напомнящ  за дамско бижу. Представен на пазара 2010 г.  Композицията се открива с пиканти нотки на малина, лимон и нероли. Флорални акорди  на гардения, жасмин и портокалов цвят изразяват настроение и привличат внимание  Чувствено  пачули и бял  мед с финна сладост подчертават женствеността.

Paco Rabanne Lady Million парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови тенденции: Хитови мъжки парфюми от YSL, Paco Rаbanne Ferragamo

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания за летния сезон – на какво да спрат избора си господата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив