Серията Sauvage на Christian Dior

Серията Sauvage на Christian Dior

Ако се запитате коя е иконата в света на дрехите и парфюмерияте, първото нещо, което ще ви дойде на ум, е Кристиан Диор. През по-голямата част от своята история тази френска модна къща работи изключително в полза на жените, неуморно създавайки възхитителни образи както в дрехите, така и в парфюмерийните, козметичните и лични продукти за грижа. А през 2006 г. стартира и производството на козметика и аромати за мъже. Всичко започва със Sauvage още през 2015 г. ...

Christian Dior Sauvage

През септември 2015г. Dior представи новия си аромат Sauvage, който е вдъхновен е от дивите открити пространства, синьото небе, скалистите пейзажи и горещото пустинно слънце. Парфюмеристът Francois Demanchy създава един забележителен парфюмериен шедьовър, със собствен характер и забележителна трайност. Изключително мъжествен, секси, елегантен и неподражаем. Носител е на луксозната и фина ароматна аура, хакактерна за парфюмите на модния лейбъл. Изключително пленителната и изискана ароматна комбинация е съставена от внимателно подбрани натурални съставки. Началото е свежо и чисто, и в него се усеща бергамот от Калабрия който е прекрасно комбиниран с ambroxan. Следва благороден аромат на амбра, сечуански пипер и леко докосване от деликатна дървесна пътека. Подходящ е за всички мъже, които искат да изразят високия си стил и изсканото си, мъжествено и характерно присъствие.

Christian Dior Sauvage парфюм за мъже EDT

Christian Dior Eau Sauvage Cologne

Малко по-късно Dior избира отново да предизвика младите джентълмени към нова ароматна авантюра и да отхвърли всичко останало. Eau Sauvage Cologne – ново поколение, от семейството на Eau Sauvage. Той е стилен, свеж, изпълнен с енергия и сила. Неочаквано ухание, което изразява личността на неспокойния и израстващ мъж, който се опитва да открие собствения си път в живота. Eau Sauvage Cologne е символ на стандарт, класа и наследство. Толкова познат и в същото време толкова различен и модерен. Ароматната комбинация съдържа ноткки на бергамот, мандарина, грейпфрут, розов пипер, галбан, петигрен и ветивер.

Christian Dior Eau Sauvage Cologne Парфюм за мъже без опаковка EDT

Christian Dior Eau Sauvage Extreme

Линията парфюмерийните шедьоври за мъже продължава с Sauvage Extreme. Ароматът е много зрял и мъжествен, бизнес харизматичен и елегантен. Любим е на уверените господа, обичащи класиката в ароматите и ухания, които биват дълбоки и запомнящи се. Ароматната комбинация е изключително богата и включва нотки на пачули, лавандула, плодови акорди, босилек, бергамот, лимон, алдехиди, розмарин, кориандър, сандалово дърво, дафинов лист, корен от перуника, жасмин, пачули, кехлибар, дъбов мъх и кедър.

Christian Dior Eau Sauvage Extreme парфюм за мъже без опаковка EDT

Christian Dior Sauvage Very Cool Spray Fraiche

Christian Dior Sauvage Very Cool Spray Fraiche е нова, модерна и освежаваща интерпретация на ароматния шедьовър Christian Dior Sauvage. Появата му на пазара през пролетта на 2017 година е празник за всички почитатели на емблематичния аромат. Новата версия е представена в иновативен нов флакон, напомняйки по форма на дезодорант. Той е лек, удобен и модерен, и е съобразен  с ритъма на живота през лятото. Съставът е запазен, единствената промяна е добавения аромат на грейпфрут, който е гарантирана препратка към свежест и усещане за чистота.

Christian Dior Sauvage Very Cool Spray Fraiche Парфюм за мъже EDT

Christian Dior Sauvage афтършейв

Още през2015 г. Dior не се бави и добавя към новия си ароматен шедьовър и продукти за тяло, които могат да бъдат разпознати по уханието на луксозния парфюм. Афтършейв балсамът от колекцията нежно се впива в кожата и й придава пленяващ аромат, като в същото време я подхранва и хидратира след бръснене.

Christian Dior Sauvage афтършейв за мъже

Christian Dior Sauvage душ гел

Душ глеът Sauvage прави кожата освежена, прекрасно ароматизирана и деликатно почистена. Продуктът е дерматологично тестван и не причинява дразнения. Препоръчва се да се използва съвместно с останалите продукти от линията, за да се наслади максимално на уханието на Dior Sauvage.

Christian Dior Sauvage душ гел за мъже

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-предпочитаните летни парфюми за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дървесни ухания за мъже – топ 5 аромата за господата в края на лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив