Серията Azzaro Chrome на Azzaro

Серията Azzaro Chrome на Azzaro

Azzaro e известна френска марка, създадена в началото на 60-те години. Още с появяването си модната къща успя да въплъти необичайния и светъл стил на парижката бохемия. Екстравагантните модни облекла, които не попадат под никакви стандарти, ще останат завинаги запечатани със златни бувки в историята на модата на ХХ век. Към края на столетието Azzaro прави пробив и на парфюмерийната индустрия, като ароматът-емблема и до ден днешен си остава неповторимия Chrome.

Azzaro Chrome

Azzaro Chrome e мъжки парфюм, който дава усещане усещане за студена мъжественост и елегантност, лазурносиният цвят е запазена марка на създателя му и е огледален на хладния му поглед. Представен на пазара 1997 г., ароматът на Azzaro Chrome навява спомени от миналото и пробужда мечтите ни за бъдещето. Подходящ е за всички поколения, за деловото ежедневие и за свободното време. Ароматът включва чисти цитрусови ухания, бергамот, мандарина, сърцевината е прохладна със зелената свежест на джинджифил, кардамон, върба, основата е плътно съчетание на сандалово дърво, дъбов мъх и палисандър.

Azzaro Chrome парфюм за мъже EDT

Azzaro Chrome Intense

Azzaro Chrome Intense е нова версия на известния аромат. Определението за него е, че е по-силен и интензивен от предшественика си, но е запазил характера и визията си. Спортно-елегантен мъжки аромат, с който еднакво добре ще се чувствате както в деловото си ежедневие, така и вечер. По-голямата устойчивост на Azzaro Chrome Intense го прави предпочитан и желан. Ароматната комбинация се отваря с цитрусови акорди, бергамот и грейпфрут, които плавно се сливат с аромат на джинджифил и Hedione молекула. Сърдечните акорди бият в ритъма на нотки озон, жасминова вода и ароматен лишей. Базата е богата на уди бележки, кехлибар и мускус.

Azzaro Chrome Intense парфюм за мъже EDT

Azzaro Chrome Legend

Azzaro Chrome Legend е ароматно-плодово изкушение, създадено от забележителните парфюмеристи Christophe Raynaud и Olivier Pescheux. Това е един от най-предпочитаните аромати за мъже на марката. Неговото ухание е свежо и елегантно. Azzaro Chrome Legend обича деликатно да привлича вниманието и, разбира се, да получава комплименти за това. Създаден е за по-топлите месеци от годината, когато имаме нужда от повече свежест и настроение. Излиза на пазара през 2017 г., като ароматният коктейл е съставен от нотки бобова тонка, амбър, мускус, дъбов мъх, зелена ябълка, чай, ветивер, кедър и горчив портокал.

Azzaro Chrome Legend парфюм за мъже EDT

Azzaro Chrome Pure

Azzaro Chrome Pure е модерно ухание, вдъхновено от красотата на Средиземно море и свещената връзка между баща и син. Парфюмът представя класическият Azzaro Chrome в нова светлина, носеща обещание за чиста емоция и силна положителна енергия. Ароматът се определя като дървесно-цитрусов с изявен ориенталски характер. Интересното при него е обогатяването на ароматната композиция с две уникални съставки - дърво Аkigala и съблазнително ухание на тонка. Техният фантастичен съюз прибавя много интересен привкус на цялостната ароматна визия на Azzaro Chrome Pure. Парфюмът е създаден от известните творци Jacques Huclier и Olivier Pescheux. Официалното си представяне аромата получава в началото на 2017 година.

Azzaro Chrome Pure парфюм за мъже EDT

Azzaro Chrome Sport

Azzaro Chrome Sport е един от най-страхотните спортни аромати на бранда. Неговото освежаващо ледено ухание, зарежда с настроение през целия ден. Парфюмът е вдъхновен от динамиката, действието и нестихващата енергия на младите хора. Парфюмеристът Michel Almairac създава този страхотен аромат през 2010 година. В композицията му включва блестящи цитрусови нотки, аква акорди, зелени ухания и кехлибарово-дървесни нюанси. Резултатът е повече d от прекрасен.

Azzaro Chrome UniteНяма нищо по-силно и по-скъпо от верен и истински приятел! За тези, които се радват на общуване с приятели, които се радват на живота и ценят приятелството, модната къща Azzaro стартира впечатляващо ароматно предложение под името Chrome United. То представлява елегантен парфюм с композиция, представена от акорди на пипер, кориандър, бергамот, мента, зелен чай, мускус и кедър. Излиза на пазара през 2013 година.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания, които белязаха ароматния свят през 2021

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки парфюми за 2018 г. –Gucci, Hugo Boss, Roja Parfums,...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив