Серията “Man in Black” на Bvlgari – цялостна грижа за мъжа 

Серията “Man in Black” на Bvlgari – цялостна грижа за мъжаИстинският мъж на новия век е този, който е на ясно със своите предимства, но и знае как да се грижи за тях и да ги подчертава. Защото мъжката красота изисква не по-малко грижи и усилия от тази на нежната половинка от човечеството. И световноизвестният бранд Bvlgari ясно е осъзнал това и представи на пазара цяла серия с качествена козметика, която може да превърне всеки един истински мъж в неустоимо изкушение за всяка дама.

Bvlgari Man in Black парфюм за мъже EDP

                                  

Bvlgari Man in Black е аромат за мъже създаден по-случай 130 години от създаването на модния лейбъл Bvlgari. Tози мъжки парфюм е обявен за дързък и харизматичен, вдъхновен от мита за раждането на Вулкан, Богът на земята, но през призмата на съвременния човек. Изключително траен, мъжествен, харизматичен и доминантен. Представен е за свободна продажба на пазара през 2014 година. Създаден е от парфюмериста Alberto Morillas. Интензивната и изключително трайна ароматна комбинация се отваря с нотки ром и подправки. Тубероза, ирис и кожа, определят сърдечните тонове. Базата оставя трайна и характерна следа и е съставена от бензоин, тонка и дървесни акорди.

Bvlgari Man in Black Душ гел за мъже

                            

Bvlgari Man in Black душ гел носи мъжественото ухание на парфюма. Той притежава съставки, които почистват кожата, хидратират и носят комфорт и чувство за свежест. С него кожата изглежда по-млада, мека и приятна на допир – истински притегателна за женски докосвания. Подходящ е за ежедневна употреба и не предизвиква алергични реакции.

Bvlgari Man in Black Стик за мъже

                            

Целта на Bvlgari Man in Black  под формата на стик е да се пребори активно с изпотяването. А най-хубавото е, че не спира дотук - той оставя след себе си ефирното мъжествено ухание на парфюма. Продуктът е дерматологично тестван и е подходящ за ежедневна употреба. Не причинява дразнения и изсушаване на кожата. Препоръчва се употребата му заедно с парфюма или останалите продукти за тяло от серията. По този начин ще може да се насладите на аромата за по-дълго време.

Bvlgari Man in Black Афтършейв за мъже

                           

Последният продукт от серията - Bvlgari Man in Black афтършейв, затваря кръга на козметичната грижа за мъжката кожа. Характерно за него е, че също като останалите продукти носи страхотното ухание на парфюма. Той нежно хидратира кожата, успокоява и ароматизира кожата на лицето, прави я гладка и мека на допир. Антибактериалната формула и съвременните му съставки се грижат за комфорта на кожата и и носят чувство за свежест. Не причинява дразнения и алергии.

Препоръчително е всички продукти от серията да се използват в комбинация, за да може уникалния аромат на парфюма  да остане още повече и за по-дълго време върху кожата.

А ако и вие имате своя любима мъжка козметична серия, можете да споделите за нея с нас във формата за коментари :)

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са най-продаваните мъжки парфюми за 2015 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 най-популярните мъжки парфюми, подходящи за зимата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив