Първите мъжки парфюми за 2018 г. – Guerlain, Armani, Givenchy,YSL

Много често се получава така, че в света на козметиката често не се обръща достатъчно внимание на силната половинка от човечеството. И това е абсолютно незаслужено. Сред нашите мъже има истински познавачи на красотата, които разбират, че козметиката и парфюмерията за тях са също толкова важни, колкото и за дамите. Ето защо сме щастливи да споделим най-новите мъжки парфюми за 2018 г., които предстои да се докоснат до нашите приятели и съпрузи, синове и бащи... В крайна сметка за парфюмите възрастта няма значение!

Le Frenchy от Guerlain 

Спортист и в същото време естет. Съблазнителен, но и безгрижен. Градски тип, но с грижа за околната среда. Елегантен, но не старомоден. Силен дух, но в същото време и чувствителен. Това е многостранният човек - новият герой на 21-ви век. Но кой е той? Разбира се, французинът! Le Frenchy - така го наричат англосаксонците, очаровани от неговата елегантност и естествен чар. Този парфюм напомня за историческите аромати на парфюмната къща. Новият аромат разкрива цитрусови, ароматни и дървесни есенции, подчертаващи елегантността, както страстния и динамичен характер на този велик французин.

Lui от Guerlain

LUI - съвременна интерпретация на легендарните парфюми - от анаграма в заглавието до строга бутилка извън модата и времето. Нито абсолютно женствено, нито истинско мъжко ухание. LUI по своята същност амбивалентен като характер. Но само в контакт с кожата най-добре се разкрива истинският му характер. Нежната нотка на круша е придружавана от пикантни нотки, а бензоинът добавя невероятно приятен акцент. А ванилията и белият мускус внасят топлина и уют.

Acqua Di Gio Profumo Special Blend от Giorgio Armani

Ароматът Acqua di Gio Profumo Special Blend е вариант на класическата Acqua di Gio Profumo. Той представлява истински манифест на чара на човека, на неговата свобода и спонтанност на характера. Човекът, за когото е създаден ароматът, черпи сила от дълбините на водния елемент, намира удоволствие в пътуването и луксозните автомобили. Той винаги е уверен в собствените си способности. Погледът му е отворен и завладяващ, така че очарова жените. Той има много почитатели, които обичат свободния си начин на живот и лекото отношение към всичко, което се случва.

Stronger With You от Giorgio Armani

Ароматът Stronger With You въплъщава енергията на съвременния живот. Непредвидим и оригинален, съставът му се открива неочаквано от пикантни връхни нотки, в които са преплетени кардамон, розов пипер и виолетови листа. Силният характер и елегантност на този аромат придава изненадващата комбинация, която се отличава с присъщото младежка незаинтересованост, която се получава от въплетените в сърцето нотки на градински чай. Дълбоката чувственост на аромата пък придават нотките на захаросани кестени. Невъзможно е да се противопоставим на неговия магнетизъм: Stronger With You - с теб ставам по-силен!

Gentleman от Givenchy

Givenchy Gentleman - мощна композиция, подчертаваща връзката със света на модата, базирана на необичайна комбинация от пачули и подправки. Ароматът е този, който добавя "враждебност" и дързост към галантния образ на мъжа, който обича да се откроява от тълпата. Мъжествен и нежен в еднаква степен, джентълменът Givenchy се изправя със свободен и силен дух срещу всички съществуващи клишета. Той е хедонист, който се радва на живот и се отнася към другите с благородство и щедрост.

Y от Yves Saint Laurent

Y е аромат, който вдъхва мъжественост и сила! Студените зелени нотки са съчетани с пикантни акценти, което прави състава на парфюм контрастен и елегантен. Следвайки мечтите и предизвикателствата и преодолявайки стереотипите, с този аромат мъжът открива своя специален път. Y не е просто елемент на стил, Y е манифест!  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните мъжки парфюми за 2017 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Valentino

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив