Първите мъжки парфюми за 2018 г. –Gucci, Hugo Boss, Roja Parfums, Clive Christian

Guilty Absolute от Gucci

Gucci Guilty Absolute е аромат, създаден за мъжът, който е уверен в собствената си мъжественост; аромат, който обявява свободата на изразяване и еманципираната сексуалност. Уникалната дървесна композиция се ражда благодарение на сътрудничеството на творческия директор на Гучи - Алесандро Микеле и майстора на парфюмерията - Алберто Морилас. Този парфюм, както всяко създание на Алесандро Мишел, носи много послания. Ароматът на кожа е почит към любимия материал на модната къща, докато бутилката е украсена с детайли, вдъхновени от създаването на изящно декорирана дневна, чувствени текстури и цветове на пури и коняк. Полученото създание съчетава много богати дървесни нотки. А три вида масло от пачули - сладко, тъмно и земно - подчертават насищането на облака, а нотката на ветивера му придава деликатна свежест на горската трева.

Boss Bottled Man Of Today от Hugo Boss

В продължение на почти 20 години парфюмите Boss Bottled са вдъхновявали мъжете да постигнат успех във всички сфери на живота. Една фина комбинация от съставки позволява да се създаде аромат, който днес да звучи толкова модерен, колкото и в момента на неговото създаване. Елегантен и изискан дървесен аромат отличава лимитираната серия Boss Bottled Man of Today Collector’s Edition, като целта е да се подчертае сложната структура на състава, чиято гъвкавост и дълбочина отговарят идеално на мъжете от нашето време. През целия ден ароматът се разкрива от нови и нови нотки, които вдъхновяват и подкрепят съвременния човек. Мъжественият състав се основава на базови нотки на сандалово дърво, ветивер и кедър, а в сърцето се прокрадват сочни връхни нотки на ябълка и баланс от флорални и пикантни нотки. Комбинацията от тези съставки дава на мъжа на нашето време увереност, помага му да бъде себе си всеки ден и всеки час.

Viking от Creed

Разплискването на вълните на Атлантическия океан ... леденият вятър, изпълващ платната ... писъкът на греблата и звънтящата стомана - оръжието се подготвя за битка. Горещият пламък на огъня, роден между крайбрежния лед и дървото на кораба, импрегниран с морска сол. Viking е ароматно въплъщение на истинска мъжка сила и характер. Духът на авантюризма, затворен в бутилка. Този аромат на властта и победата продължава традицията на легендарния Aventus.

Elysium Pour Homme от Roja Parfums

Сладкият цитрусов микс от лимон, бергамот, грейпфрут и вар придобива още по-леk звук, като се смеси с листа кимион, артемизия и галбанум, както и с неочаквано сладка флорална хармония от момина сълза, роза и жасмин, с плодова структура на ябълка и касис, загрята с розов пипер, каприло, ветивер, кедър и хвойна. И всичко това на мека основа от бензоин и ванилия със сетивно докосване на лавандум, кожа и кехлибар. Няма жена, която да остане безразлична!

E Gourmande Oriental Masculine от Clive Christian

Този ориенталски гурме аромат е вдъхновен от луксозния интериор на Бъкингамския дворец, в който Клайв Кристиане е награден с Ордена на Британската империя за съживяването на традициите на луксозния интериор. Ароматът много прецизно пресъздава аурата на перфектната красота и хармония на залите на двореца и тържествената атмосфера на момента. Великолепен и луксозен, парфюмът изглежда повтаря всеки детайл от интериора и е построен около смолиста кехлибарена основа, което създава усещане за радостна трепет и гордост за честта, дадена на кралицата.

Amber Oriental Masculine от Clive Christian

Звукът на отварящата се врата от благороден розов полисандър и опияняващият земен аромат на екзотичното дърво възвръщат атмосферата на отминалото време на старите автентични студиа на художниците. Това сензорно пътешествие започва с нотки на кедър и ела, които заобикалят инструктираните дървени панели. Ароматът на мебелите от фина кожа допълва атмосферата. Силният характер създава неповторим стил.

Woody Leather Masculine от Clive Christian

Ароматът спомага възкръсването на пейзажите от величествената природа на Шотландия и отвежда до място, където Северно море се слива с Атлантическия океан, а над небето плават облаци с оловен цвят, отразени в тъмните води на планинските езера. Величието на грандиозната природа на родните места на Clive Christian докосват душата, изпълват я с чувство за красота и спомени за прекрасна младост.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да използваме според случая

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 мъжки парфюма, които да не пропускаме през 2021 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaкво да подаря за Коледа и Нова година - подаръчни комплекти за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив