Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Продължаваме нашия списък с парфюми и парфюмни комплекти, които ще накарат вашите любими мъже да се почувстват специални в най-специалното време от годината.

Dsquared Potion - подаръчен комплект за мъже

Dsquared Potion е може би най-интригуващият аромат на марката, който е създаден специално за най-интригуващите и изкусителни мъже и по точно за онези, които винаги целят да се отличават от тълпата. Дървесно-кехлибареното ухание представлява ароматен коктейл от мащерка, рози, червени листа мента, ангелика, черен пипер, канела, тинтява, пачули, мускус, кехлибар и кашмирено дърво. Освен парфюмът комплектът включва още и шампоан за коса и тяло.

Hugo Boss Baldessarini Secret Mission - парфюм 

Hugo Boss Baldessarini Secret Mission представлява истинско превъплъщение на истинския мъж - с характер, със стил, с висока лична самооценка. Елегантен и мистичен, парфюмът акцентира върху харизматичната и загадъчна същност на мъжа. Композицията е съставена от нотки на кипарис, бергамот, босилек, лавандула, пикантен кардамон, здравец, мускус и бял кедър.

Baldessarini Ambre - парфюм

Baldessarini Ambre е парфюм за онези мъже, които се разделят с ярка граница от непорасналите тийнейджъри и момчета. Baldessarini Ambre е парфюм за онези мъже, които са мъже в истинския смисъл на думата. Парфюмът е перфектен подарък за всеки представител на силния пол, който е пример за благородство, елегантност и мъжкарство. А дъбово-дървесната му композиция успява да завоюва всяко женско внимание.

Dsquared He Wood - подаръчен комплект за мъже

Dsquared He Wood е подаръчен комплект, който е подходящ за мъжете, които обичат по-ексремните преживявания и предизвикателства. Ароматът е вдъхновен от величествената природа, огромните канадски планини, уханния планински вятър и ароматните гори. Композицията включва успокояващи нотки на тамян, градински чай и лавандула, както и акорди на мускус, индийско орехче, кехлибар и ванилия. Комплектът включва и спортна шапка.

Trussardi Uomo - мъжки подаръчен комплект

Trussardi Uomo е създаден по повод 100-годшинината на компанията, което го прави един от най-специалните аромати, създавани някога. Той впечатлява със изисканост, стил, финес и висока класа, което го прави подходящ подарък за всеки мъж, който има самочувствие, знае своите добродетели и умее да цени себе си. Ароматната комбинация е с подчертано дървесен характер, включва нотки на индийско орехче, лимонов сок, галбан, бергамот, виолетки, градински чай, здравец, дъбов мъх, пачули и кожа. Комплектът включва и елегантен калъф за телефон.

Laura Biagiotti Roma Uomo - парфюм

Roma Uomo е парфюм, създаден в бурната и паметна за българите 1994 г. Ароматът е чудесен подарък за самоуверени и силни мъже, които вече са прекрачили с двата крака от тинейджърството в зрелостта и вече не само знаят какво искат от живота, но са на ясно и как да си го вземат. Началните акорди на композицията носят свежестта на мандарина, босилек, грейпфрут и лавандула. Сърцевината носи ухание на гора, дъбов мъх и здравец. А основата крие в себе си мускус, ванилия, амбра кедър и сандалово дърво.

Hugo Boss Energise - парфюм

Hugo Boss Energise е спортно-елегантен аромат, подходящ за съвремените млади хора. Модерната му композиция го прави идеален подарък за мъжете, които си позволяват често да бягат от напрегнатото градско ежедневие с практикуването на спортове на открито. Ароматът му носи усещане за свобода и презарежда душата с енергия. Съдържа нотки на лимон, ананас, розов пипер, кумкуат, мандарина, мента, кардамон, индийско орехче, хвойна, фрезия, кориандър, градински чай, тиково дърво, жасмин, кожа и ванилия.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 мъжки парфюма с пикантни нотки, подходящи за есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията 1 million на Paco Rabanne

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-предпочитаните летни парфюми за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив