Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 1

Безспорно най-универсалният подарък, който можете да направите на вашия съпруг, приятел, брат, баща, дядо или колега, ако искате да го накарате да се почувства специален, то това е парфюмът. Но тъй като знаем колко малко време обикновено имаме, за да избираме подаръци, сме решили да ви улесним, като съберем на едно място част от най-популярните и обичаните от мъжете по света аромати, с които сме сигурни, че ще уцелите право в десетката.

Lanvin L`Homme - парфюм

Lanvin L`Homme е парфюм, който е създаден за романтични и авантюристични мъже, които знаят как да направят същестуването си незабравимо. А най-хубавото е, че ароматът може да накара всеки да се обърне на улицата след вас - и жени, и мъже. Парфюмната композиция е цветно-уди-мускусна, като започва с портокал, мандарина и беграмот, последвани от кардамон, лавандула, градински чай, пипер и дива мента.  А краят се разкрива от кехлибар, мускус и сандалово дърво.

Iceberg Effusion - мъжки подаръчен комплект

Iceberg Effusion е подаръчен комплект, който съдържа едноименния парфюм и афтършейв лосион от същата серия. Пикантно-дървесният аромат е изключитлено балансиран, приятен и свеж, което го прави харесван почти от всички типове мъже. Подходящ е за употреба при ежедневието и при всякакви поводи в свободното време.

Iceberg Twice - подаръчен комплект за мъже

Друг прекрасен комплект, с който можете да зарадвате всеки мъж, е Iceberg Twice. Ароматът е създаден за зрели мъже, които са утвърдили себе си като личности и искат винаги да подчертават всичките си достойнства. Дървесно-пикантния аромат има за акцент елегантността и свежестта на сандаловото дърво, което ободрява сетивата и отключва пълния набор от качества на собственика си. Комплектът включва и уханен афтършейв.

Karl Lagerfeld For Him - парфюм

Karl Lagerfeld For Him е парфюм, който излиза на пазара през 2014 г. и оттогава се превръща в едно от най-любимите ухания на мъжете по целия свят. Това е типичен спортно-елегантен аромат с подчертан класически характер, който отговаря перфектно на всеки модерен човек. Ароматната компоцизия започва със свежи и пенливи нотки на лавандулово масло и мандарина, сърцето включва зелена ябълка и кехлибар, които меко преливат в основата, където се сливат с екзотично сандалово дърво.

Jil Sander Sander - парфюм

Jil Sander Sander е свеж аромат, който е предназначен за елегантни и добре изглеждащи мъже. Неговият пикантно-дървесен модерен аромат успява да му спечели милиони почитатели в целия бизнес свят. Уникалното съчетание на ароматни съставки го превръща в класика - бръшлян, бразилска мента, кориандър, пипер, кардамон, кипарис, смирна и лабданум.

Trussardi My Land - подаръчен комплект за мъже

Trussardi My Land е подходящ за елегантни мъже, които имат собствен стил и държат по всякакъв начин да подчертават всичките си достойнства. Красивият комплект е естетичен подарък, който всеки един такъв мъж би оценил по достойнство. Светът включва още и дизайнерски несесер за тоалетни принадлежности и душ гел.

Hugo Boss Bottled - парфюм

Hugo Boss Bottled е пуснат на пазара през вече далечната 1998 г. и оттогава остава една от емблемите на мъжката парфюмерия по света. Това се дължи най-вече на неговия едновременно свеж и остър, елегантен и мъжествен аромат, който за кратко време успява да го превърне в един от най-продаваните мъжки парфюми. И това остава така и до днес. Парфюмната композиция включва нотки на цитрусови плодове, ябълка, канела, здравец, карамфил, кедър, ветивер и сандалово дърво.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Narciso Rodriguez

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Изтънчените мъжки парфюми, които завладяха сърцата ни този месец

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания за летния сезон – на какво да спрат избора си господата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив