Парфюм на седмицата: Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

„Парфюмът трябва да е напоен със смисъл, колкото е лек за носене“, казва Пако Рабан, а ние няма как да не се съгласим с него по този въпрос. Вдъхновени от идеята да ви разказваме повече за парфюмите ни, решихме да направим нещо допълнително, с което да напоим със смисъл ароматите, които ви представяме, създавайки рубриката „Парфюм на седмицата“. Във всяко следващо издание ще ви запознаваме с ароматите, които не можем да спрем да харесваме.

И разбира се, започвайки с мисъл на Пако Рабан е редно да ви представим и аромат на иконичната парфюмна марка, която всички по света познават и харесват! Днес ще си говорим за парфюм One Million!

Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million парфюм за мъже

Красив, пикантен аромат на кожа. За най-дръзкия джентълмен.

Познатият аромат на естествена кожа, но освен това и пикантен и свеж. Ефектен аромат, който да ви смути от първите нотки. Комплексна тоалетна вода, съчетаваща сладки, сочни мандарини и мента. Създаващ интрига, но и придаващ свежест... с розова канела. Нееднозначен и класически аромат, който да покаже духа и страстта на мъжа! Мирисът на кожа с нотки на кехлибар е характерен и богат. Бяло дърво, матова златиста кожа, кехлибар, секси пачули. Парфюм, който да ви ободри, но и изцяло да ви обърка!


Ароматът

Пикантният арогантен аромат на кожа е тук за да ви плени, а след това да ви завладее! Ароматната роза с канела намекваща за мъжественост, съчетана най-вече с кожа и бяло дърво – наистина гореща комбинация!

Божествен коктейл от аромати, 1 Million е съчетание от свежи цитрусови нотки на мандарини и грейпфрут, с добавени към тях деликатни аромати на роза, благоуханна канела и събуждащи сетивата подправки. Силните аромати на пачули, кожа и дървесни нюанси са базовите нотки на парфюма, а кехлибарът и бялото дърво създават усещане за лукс, което ще помните дълго!

Paco Rabanne 1 Million парфюм за мъже 2


Опаковката

Дързък парфюм като този се нуждае от подобаваща опаковка. Скъпият флакон е облечен в 18 каратово злато, а формата му е уникална. Вписва се прекрасно в света на лукс, богатство и елегантност, които са присъщи на мъжете, които го носят!


Създателите

Представянето на този значим аромат на пазара е през 2008 година, а в създаването му са участвали трима от най-добрите парфюмеристи, които може да срещнете. Това са именно Кристоф Рейно, Оливие Пешо и Мишел Жерар. И тримата парфюмеристи са познати с професионализма си и божествените носове, с които успяват да създадат невероятни аромати, които са водещи по целия свят. В „Paco Rabbane” не само знаят как се правят величествени аромати, но и кои парфюмеристи ще ги направят най-добре!

Мислите, че този аромат е Вашият? Открийте го тук!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Пролетни предложения за мъже – господа, заложете на тези аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките аромати, които да подарим на любимия за Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Sauvage на Christian Dior

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив