Парфюмът като подарък за 23 февруари - Денят на мъжа, който служи в армията

Все повече са страните, в които 23 февруари започва да се чества като Ден на мъжа, който служи в армията или в някоя друга силова структура. Началото на празникът идва от Русия, където на тази дата отбелязват "Ден на защитника на отчеството". За първи път това се случва през 1922 г., когато се е наричал Денят на Червената армия. С годините обаче руснаците започват да гледат на този празник като общ мъжки, който все повече се налага и в други държави.

Ако и вашият приятел или съпруг, приятел или син, годеник или баща празнува ден, то винаги можете да разгледате опцията парфюм за подарък или друг продукт за грижа за кожата. Защото днес, когато има толкова разнообразни средства за поддържане на лицето, тялото, косата и брадата, мъжете са станали не по-малко взискателни и причудливи от жените.

Acqua Di Gio Homme от Giorgio Armani

Мъжът Acqua di Gio е в хармония с природата и себе си. Ароматът, който абсорбира цялата енергия на морето, му дава сила и енергия. Този парфюм внушава бунтът на морски елементи, който е малко "солен" като водите на Средиземно море, и го съчетава с нотките на бергамот, Райска ябълка, мускус, пачули и кедър. Acqua di Gio pour homme е най-продаваният мъжки аромат в света. Знаете ли, че ... Основният източник на вдъхновение при създаването на аромат Acqua ди Gio Pour Homme е на северния бряг на остров Пантелерия - дива, скалиста и ветровита земя, където се разбиват вълните на високия бряг. Това е мястото, където морето и слънцето (символите на живота и енергията) се сливат в едно.

L'HOMME от Yves Saint Laurent

Този парфюм представлява среща на два противоположни свята - луксозен и индустриален стил. Силата на привлекателността на един мъж с уникален стил, харизматичен и чувствен. Зашеметяващо равновесие на несръчни и луксозни, ултра-мъжки и фини ухания. Аромат, създаден специално за мъжа от 21-ви век, очарователен и модерен.

Noir Extreme от Tom Ford

Noir Extreme е въплъщение на момента, в който мъжът постига нови зашеметяващи успехи. Запълнен с топла амбра, този дървесен ориенталски аромат е идеален за човек, който е свикнал да прави силно впечатление.

Happy For Him от Clinique

Happy For Men - уникален мъжки аромат, смес от цитрусови аромати (мандарина и грейпфрут) в хармония с неуловимата миризма на морски въздух и леки дървесни нотки.

Colonia Quercia от Acqua di Parma

Оригиналният елегантен аромат е вдъхновен от две уникално свежи теми: цитрусовите нотки на Colonia и дълбоките обвивки на дъбов мъж. И всичко това в комбинация от благородните съставки на италианските лозя.

Dylan Blue от Versace

"Dylan Blue е въплъщение на съвременния мъж на Versace. Ароматът е с жив индивидуален характер и е пълен с мъжественост и харизма. Харесва ми как традиционните нотки звучат в него по нов, съвременен, свеж и подходящ начин по всяко време" - Донатела Версаче.

Уникалността на този аромат се крие в ярка дървесна струя - уникална комбинация от естествени компоненти и синтетични молекули от последно поколение. Нови изящни нюанси на природни съставки: цитрусови плодове, бергамот и грейпфрут в комбинация с листата на смокинята пък създават уникалната средиземноморска свежест. Водните нотки дават дълбочина на композицията и допълват цитрусовата хорда. А листата от виолетки в комбинация с черен пипер разкриват напълно различна форма на мъжественост, докато изящните нюанси на амброксана, Киприот и пачули образуват силно пулсиращо сърце. Обвиващият аромат на бобова тонка е тънък, докато последващите скъпоценен шафран и ливан добавят състав на топлина и чувственост. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 мъжки парфюма, които са подходящи за есен 2017

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив