Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 2

Унисекс парфюми за новия есенен сезон 

Poudre D'or от Mizensir

„В процеса на работа по този аромат исках да създам истинска приказка за парфюм. Винаги съм бил очарован от спокойствието и крехкостта на вечерните моменти, когато всички се подготвят за легло. Има нещо страхотно в тях – те ми напомнят за историите, които четем на децата, където магьосникът разгаря магическия цветен прашец. Не използвах твърде много нотки, защото и сках да стигна направо до най-важните и да предам същността на трите елемента: злато, прах и светлина. "- Алберто Морилас, основател на Mizensir.  Съставът на Poudre d'Or е толкова нежен, колкото и името му. Вдъхновението е атмосферата на вечерта, тези минути на залеза, които сякаш обгръщат магията. Това е минималистичен аромат - тук усещате тиара (вид гардения) и ирис с дълбок дървен сянка от сандалово дърво. Но благодарение на това всяка нотка звучи ясно и богато, разкривайки се с необясним звук.

Epine De Rose от Mizensir

"Често, когато мислим за аромат, който е създаден на база на роза, ние си представяме една романтична, нежна и женствена песен. Исках да създам роза и за мъже ... Но да не забравяме, че този аромат ще се носи и от жените.  Затова ми хареса идеята, че розата не може да съществува без бодли - в тях се крие цялата сила на цветето. Това ме вдъхнови да създам аромат от цветя с дървесно-пикантен вкус "- Алберто Morillas, основател Mizensir. 

Mizensir напълно променя идеята за розата - вместо крехки и деликатни венчелистчета в центъра на този състав има остри тръни. Алберто Морилас запази класическия аромат на розата, обкръжавайки го с неочаквани нотки на розов и черен пипер, кедър и тамян. Оказа се ярък, богат състав - и със сигурност не този на познатата ни роза.

C Green Floral Feminine от Clive Christian

Този парфюм е посветен на истинските ценители на красотата. Ароматът е вдъхновен от величествената красота на скалистия бряг на Шотландия. Тези места са свързани с детството на Клайв Кристиан, така че те са особено скъпи за сърцето му - толкова загадъчно и в същото време болезнено познати. Незабравимо усещане за пространство и свобода. Проникващата свежест на морския бряг: мъхести солени камъни и сладостта на дивите планински цветя в дървесната рязана, безбрежният простор на океана.

V Fruity Floral Feminine от Clive Christian

Плодовият цветен аромат е истински обонятелен танц за вашето усещане за миризма. Широките преливания от бергамот, черен пипер и тамян придават на аромата необяснима походка. Всяка нотка е елегантна, сякаш изпълнена умело от балерина. Тази обонятелна хореография предава лириката и красотата на най-доброто балетно произведение.

Ombre Leather от Tom Ford

Текстурираната съставка на аромата наподобява многопластов пейзаж, който се проявява постепенно. Собствениците на аромата ще направят вълнуващо пътуване до Югозападната част на САЩ, до самия център на пустинята. Ароматът разкрива пикантни нотки на кардамон и шафран, чийто звук допълват флорални, вкусни сладки акценти на индийски жасмин от самото сърце на пустинята. Наситените акорди от черна кожа обгръщат чувствения им аромат, а съблазнителните нюанси на дърво, пачули и ветивер дават на състава почти осезаема текстура. Светли, едва забележими нотки на бял мъх и топла амброзия хвърят образа на залесената от слънцето каньонна земя, разкривайки аромата на червените горещи камъни и пясъка.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните мъжки парфюми за 2017 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Sauvage на Christian Dior

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив