Новите мъжки парфюми за Есен 2018 – част 2

В началото на есенния сезон сме ви подготвили кратък списък с едни от новите мъжки парфюми.

Eau de rhubarbe écarlate от Hermes

"Винаги съм бил привличан от двойствеността на ревенa, отворена към две сетива - гледка и миризма, от зелено това растение става червено, а сочният и пикантен аромат се превръща в сладък и кадифен."  (Кристин Нагел)

Eau de rhubarbe écarlate е първият аромат на Кристин Нагел в колекцията "Colognes". Удебелен и оригинален, по-вегетативен от цитрусовите, той ни дава сочна сладка свежест на ревен, омекотена с нотка от бял мускус.

Eau d'orange verte от Hermes

"Eau d'orange verte е като аромата на Малкия принц, който живее във всеки един от нас."  (Жан-Клод Елена)

Одеколонът, който полага основите на колекцията, е създаден през 1979 г. от Франсоа Карон. Парфюмът, вдъхновен от аромата на младост с капки сурова роса, по-късно превърнат в емблемата на Hermes, е забележителен със своята свежест. Той е замислен като взрив от цитрусови нотки: кори от портокал, които играят ключова роля в него, лимон, мандарина, мента и черни фиданки. Сложността на Eau d'Orange Verte се разкрива в уникална пътека от дъбов мъх и пачули.

Solo Origami от Loewe

Ароматът е свеж и чувствен, с леки нотки на дървесни нотки. Изискан и харизматичен. Подобно на всички парфюми на линията SOLO, той има линейна структура с допълващи струни. Всички нотки звучат в хармония помежду си и дават на мъжа Solo Loewe Origami мир и сила.

Solo Loewe Sport от Loewe

Най-продаваният сред мъжките аромати на марката от линията Solo Loewe е уникален и несравним линеен аромат, съчетание от невероятни контрасти и хармония на противоположностите. Solo Loewe Sport е продължение на легендарната линия на парфюмерийната къща. Специалната линейна структура на аромата е изградена върху хармонията на контрастиращите акорди. Ароматът се отваря веднага и звучи непроменен през целия ден.

7 Loewe Sport от Loewe

Ароматите на линията са увити в магия и вдъхновени от страстн, смел мъж. Те съчетават в същото време традиции и модерност, смелост и предпазливост, земно и божествено. Продължавайки традицията на линията, уханието на 7 Loewe Sport се състои само от седем компонента. В състава му влизар грейпфрут, японски яжу, мента, листа от домат, тамян, нероли и кехлибар. Една новаторска формула и омагьосващ звук е всичко, което е необходимо за един смел и страстен мъж.

212 Vip Men Party Fever от Carolina Herrera

Новият ограничен мъжки парфюм 212 Party Fever е истински енергичен тласък. Сочният джинджифил и кожата ще направят всяка есенна парти вечер незабравима!

L12.12 Pour Lui Eau Fraiche на Lacoste

Вдъхновена от емблематичната риза с къси ръкави L.12.12, създаден от Рене Лакост през 1933 г., на едноименната колекция от аромати, които лесно се разпознават от техните лаконични бутилки с логото под формата на крокодил, е новият дует - освежаваща тоалетна вода за Нея и за Него. Арома L.12.12 Eau Fraîche Pour Lui е достоен представител на марката. Този нов играч на марката демонстрира елегантна и забавна игра. Eau Fraîche е верен на своя стил, лесно се разпознава чрез цветовете в сърдечните нотки. Ароматът се отваря с мъжки воден акорд, който подобрява ултра-свежите нотки на лимончело. Преплитането на основните дървесни и мускатни нотки дава на аромата модерен, силен характер и е настроен за победа.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Изтънчените мъжки парфюми, които завладяха сърцата ни този месец

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания, които белязаха ароматния свят през 2021

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да използваме според случая

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив