Нови тенденции: Хитови мъжки парфюми от YSL, Paco Rаbanne Ferragamo

Нови тенденции: Хитови мъжки парфюми от YSL, Paco Rаbanne FerragamoSL La Nuit de L`Homme Eau Électrique – за съвременните донжуани 

Този нов завладяващ и съблазнителен аромат се появява в семейството на френската модна къща Ив Сен Лоран през 2017 година. Парфюмът La Nuit de L`Homme Eau Électrique и е създаден за вълнуващите нощи на чаровният мъж – прелъстител и Дон Жуан. Ароматът е подчинен на идеята за създаване на напрежение между свежо начало, модерна fougere основа и чувствен финал, оставящ деликатна следа ванилия. Парфюмеристите, разработили композицията, са известните Juliette Karagueuzoglou , Dominique Ropion и Anne Flipo.

Ароматната колаборация се отваря от нотки на зелена ябълка, мандарина и лимон, преливащи в сърцевина от здравец, портокалов цвят, лавандула и градински чай. В базата е скрита завладяваща композиция от нотки на камшир, ветивер, кедър, пачули, тонка и ванилия.

Yves Saint Laurent Y – вечният спортно-елегантен шик

Yves Saint Laurent Y е другото ново издание на модната къща, представено през 2017 г. Парфюмът ни връща назад във времето – в младежкия дух на 80-те и 90-те години, успявайки да пречупи динамиката му през призмата на днешното модерно движение. Уханието носи духа на типичния за марката вечен спортно-елегантен шик.

Парфюмът представлява перфектния баланс между силата и свежестта. Ароматната комбинация съдържа нотки на джинджифил, бергамот, градински чай, мента, лимон, плодове, кедър, мускус, тамян, ветивер и морска амбра. Тази контрастна смесица дава възможност ароматът да се използва както в ежедневието, така и при по-официални поводи.

Paco Rabanne 1 Million Lucky – за най-предизвикателните мъже

Paco Rabanne 1 Million Lucky се появява на парфюмерийния пазар през 2018 г. и веднага впечатлява с новата си модерна интерпретация на най-продавания парфюм на марката. Този предизвикателен аромат напомня на мъжа, че за да граби с пълни шепи от живота, трябва винаги да е готов да рискува и да се възползва максимално от това, което му се дава. А най-хубавото на уханието е, че не може да остави никоя жена, която го усети, равнодушна.

Ароматната композиция се откроява със свежо и запомнящо се ухание, смесица от озон нотки, зелена слива и грейпфрут. Те ни отвеждат до чувствена основа, съставена от лешник, кедър, кашмир, жасмин и пчелен мед. Базата също е интригуваща. Изпълнена е с изискани акорди пачули, скъпоценен дъбов мъх и ветивер. Този аромат е подходящ за всеки ден и сезон, когато искате да подчертаете страхотната си визия по уникален начин!

Paco Rabanne Invictus Aqua 2018 – за страстните натури

Paco Rabanne Invictus Aqua 2018 е другото ново ухание на марката за тази година. То е създадено от парфюмеристите Nicolas Beaulieu и Juliette Karagueuzoglou, които залагат в композицията изключително освежаващи и страстни ухания, целящи да подчертаят мъжествения характер на аромата. Композицията съдържа нотки на грейпфрут, виолетови листа, морски ухания, розов палисандър, дървесни нюанси и виолетки.

F by Ferragamo Pour Homme – за истинския мъж, вдъхновен от Ориента

F by Ferragamo Pour Homme e oриенталски, дървесен аромат, създаден от известния парфюмерист Olivier Polge. Ароматната композиция е семпла, но за сметка на това изключително запомняща се. Връхната нотка на лавандула придава свежест и свобода на уханието, като в сърцето прелива във ведрия аромат на ябълка. Финалът е оставен за перфектната комбинация от лабданум, кехлибар и кожа, които създават истинско мъжко усещане.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмът като подарък за 23 февруари - Денят на мъжа, който служи в...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Joop! - вечната мъжка класика

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив