Най-предпочитаните пролетни парфюми за мъже

Най-предпочитаните пролетни парфюми за мъже

„Свежест“ – това е мотото на пролетта. И дори и парфюмеристите се съобразяват с него. Този дългоочакван сезон те почитат най-вече с изящни плодови и цветни аромати, носещи свежо усещане за топлина, красота, природа и слънце. Аромати, които могат да изгонят дори и най-лошото настроение. Ако и вие сте нетърпеливи да замените тежките зимни ухания, но все още се чудите какво да изберете, то сме подготвили списък с най-предпочитаните мъжки пролетни парфюми, които имат силата да пленят всяко дамско сърце.

Versace Pour Homme Oud Noir

Versace Homme Oud Noir е чувственo-опияняваща композиция, действаща почти като  афродизиак. Неговият ориенталски характер прави Versace Pour Homme Oud Noir един мъжки аромат за ценители с изразена индивидуалност. Интензивен аромат, който привлича със своите пикантни дървесни нотки, фокусира вниманието към себе си и остава траен спомен в  съзнанието. При впръскване връхните нотки се отварят с нюанс на горчив портокал, изкусително нероли и интензивен черен пипер, което превръща уханието в ориенталски пикантен аромат. Сърцевината се състои от частична комбинация шафран и кардамон, подчертани със задимени класове смола. Мистериозни и мощни нотки на дървесни акорди и пачули подчертават  и завършват аромата.

Versace Pour Homme Oud Noir парфюм за мъже EDP

Van Cleef & Arpels In New York

Van Cleef & Arpels In New York е аромат за мъже, създаден от френската бижутерийна къща Van Cleef & Arpels. Вдъхновен от емблематичния Midnight in Paris, той е уловил пулсът на града, който никога не спи, Ню Йорк. Създаден е от парфюмеристът Sonia Constant. Определението за него е елегантен, леко дързък, характерен и наситен, подходящ за пролетните дни и нощи. Ароматът се отваря със свежи цитрусови акорди италиански лимон, мандарина и морски акорди. Сърдечните тонове бият в ритъма на акорди лавандула, салвия, горски акорди и мускус. Топлата основа, е събрала уютно в себе си аромат на кехлибар и тонка.

Van Cleef & Arpels In New York парфюм за мъже EDT

Burberry Mr. Burberry

Burberry Mr. Burberry е по-чувствен, елегантен и интензивен от всякога. Ароматът е готов да покаже мъжа Burberry в една друга, по-мистериозна светлина. Това ново издание е създадено за вечерните пролетни поводи на модерните и харизматични господа. Създател на магнетичната и класна ароматна композиция е парфюмериста Francis Kurkdjian. Вълшебната уханна колаборация съдържа нотки на грейпфрут, кардамон, мента, естрагон, лавандула, кедър, индийско орехче, пачули, кехлибар, сандалово дърво, ветивер, бензоин и канела.

Burberry Mr. Burberry Indigo Парфюм за мъже EDT

Hermes Terre d`Hermes Eau Tres Fraiche

Hermes Terre d`Hermes Eau Tres Fraiche е свежо дървесно ухание за мъже, представено на парфюмния пазар с идеята да създаде нова мода в мъжките пролетни аромати.  Той притежава неподражаем стил и ароматна аура от най-висок клас. Впечатлява с прекрасния си аромат и своята дълготрайност, които се дължат на висококачествените съставки и умело комбинираните ароматни акорди. Hermes Terre d`Hermes Eau Tres Fraiche  е чудесно допълнение към пролетната визия на мъжа-кариерист. Ароматът му е уверен, елегантен и запомнящ се. Превърнете го в личния си подпис и ще останете очаровани от резултата.

Hermes Terre d`Hermes Eau Tres Fraiche парфюм за мъже EDT

Kenzo L`Eau Par Kenzo

Kenzo L`Eau Par Kenzo е свеж, секси и мъжествен аромат, с който гарантирано мъжът ще се чувства самоуверен и желан. Представен е на пазара през 1999 г. и оттогава се превръща в едно от най-предпочитаните пролетни мъжки ухания. Ароматът е ободряващ и много чист. Неговите цитрусови и зелени нотки, потопени в чувствени водни акорди, правят уханието наистина специално. Kenzo L`Eau Par Kenzo е подходящ за пролетта и лятото. Той е идеален за бизнес ежедневието и свободното време. Аплодисментите за създаването на този красив мъжки аромат са абсолютно заслужени за парфюмериста Olivier Cresp, който със своя професионализъм и усет за подбор на ухания създава тази ароматна аква магия.

Kenzo L`Eau Par Kenzo парфюм за мъже EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки аромати на Jo Malone

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Paco Rabanne 1 Million

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Зима 2019 - хитови аромати за мъже

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив