Най-предпочитаните мъжки парфюми за 2017 г.

Lacoste Essential Sport - мъжкият избор за пролет 2017

Когато стане дума за Lacoste, първото и най-важно нещо, което трябва да споменем, е, че спортът е в основата, върху която е изграден френският бранд, и именно това е неговата сила. За това едва ли е случайно, че голяма част от спортуващите мъже през изминалата година са се спряли точно върху този аромат и са оценили подобаващо неговите качества. Характерното за парфюма е, че се "отваря" с нотките на сджинджифил и веж фрейпфрут, които приканват всекиго да излезе да потича в парка, да рита на терена или да се развихри на тенис корта. Подходящ е за активните мъже, които винаги държат да бъдат тонизирани, в страхотна форма и в прекрасно настроение. Ароматната композиция съдържа още нотки на бергамот, хвойна, здравец, индийско орехче, ветивер, пачули и бял мускус. Уханието дава едно уникално усещане за лекота и придава енергия, което го прави перфектното допълнение за свободното време и часовете, отдадени на спорт. Идеален избор е за активните и независими мъже, които винаги се стремят да взимат от живота само най-доброто.

Versace Pour Homme Oud Noir - изисканото и елегантно лятно ухание на мъж

Versace Pour Homme Oud Noir е леко пикантен дървесен аромат, който успява да придаде на всяка мъжка визия доза изисканост и елегантност, за това и не е случайно, че това е един от най-предпочитаните парфюми за лято 2017. А най-хубавото на композицията е, че е чувствена и опияняваща и действа като афродизиак на всяка жена. Всичко това прави парфюмът идеален за всеки уверен в себе си мъж, който иска да накара всички дамски погледи да бъдат насочени към него. Ароматът е интензивен, като в него са смесени по уникален начин пикантни и дървестни нотки, оставящи траен спомен във всяко съзнание. В пъстрата плетенциа присъстат нотки на нероли, черен пипер, горчив портокал, шафран, смола, кардамон и пачули.

Calvin Klein Euphoria intense - или уханието на истинския мъж през есента

Изключително любопитно е, че най-предпочитаното мъжко ухание през изминалата есен има подчертан ориенталски характер. Calvin Klein Euphoria intense е парфюм, създаден с мисъл за модерния бизнесмен, който умее с лекота, финес и мъжественост да печели вниманието на жените дори и през по-студените есенни вечери. Интересното при аромата е, че освен много елегантен е и леко сладък, което може би е тайната защо е толкова неустоим за жените.

Ароматната колаборация се отваря от необичайната смесица от нотки на пипер и джинджифил. В сърцето са скрити нотки на кедър, черен босилек, градински чай и ветивер, а основата се отваря от уникална комбинация на смирна с лабданум, пачули, агар дърво и кехлибар.

Davidoff Cool Water - класическият мъжки аромат, който топли сърцата през зимата

Колекцията Cool Water на Davidoff беше представена още през далечната 1988 г., но и до днес парфюмите от нея остават едни от най-обичаните и предпочитани от мъжете по целия свят. И днес тези аромати са емблема, която определя лайфстайла на активния, спортен и същевременно елегантен мъж - те са паспорт за една уникална колаборация от мъжественост, свежест, независимост и екстремни усещания, които са характерни за истинските мъжкари. Вече утвърден като класически аромат, който е любим на няколко поколения, Davidoff Cool Water продължава да печели мъжете и в края на 2017 г., като можем да го посочим като една от емблемите на зимата. Освежаващият ароматен коктейл, който води до всичко това, е съставен от нотки на кроиандър, мента, здравец, лавандула, нероли, розмарин, кедрово и сандалово дърво, тютюн, мускус и кехлибар.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите мъжки парфюми за зимата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията “Eau Sauvage” на Christian Dior – символът на истинския...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Колекцията Invictus - величие в бутилка от Paco Rabanne

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив