Най-добрите парфюми на Mercedes Benz за мъже

Най-добрите парфюми на Mercedes Benz за мъже

Първият парфюм на известната марка Mercedes Benz се появява през 2012 г. Ароматите на компанията са създадени от парфюмеристите Olivier Cresp и Michel Almairac.

Mercedes Benz

Mercedes Benz е мъжествен, дървесно-пикантен аромат, създаден от  Olivier Cresp за немската автомобилна марка Mercedes-Benz през 2012 година. Този уникален и луксозен парфюм е предназначен за по-зрелите представители на мъжия пол. Подходящ е като вечерен аромат, но най-добре се активира през зимата. Съдържа ароматни нотки на калабрийски бергамот, Амалфи лимон, италианска мандарина, галбан, индийско орехче, черен пипер, ветивер, Вирджиния кедър и пачули.

Mercedes Benz парфюм за мъже EDT

Mercedes Benz Intense

Mercedes Benz Intense е по-дръзка, смела и съблазнителна версия на класическия аромат. Подходящ е както за ежедневието, така и за вечерта. Mercedes Benz Intense е от тези парфюми, които обичат да печелят внимание и обожание. Неговата дълготрайност, изисканост и подчертана мъжественост гарантирано ще Ви очароват. Официалното представяне на уханието брандът прави през 2013 година.

Mercedes Benz Intense парфюм за мъже EDT

Mercedes Benz Club

Mercedes Benz Club е третият парфюм от колекцията на марката, насочен към младите мъже, които държат да са в крак с последните модни тенденции. Аромат за новата генерация, която е способна да промени бъдещето. Benz Club е поставен в издължена стуклена бутилка, обгърната от метал, загатващ внимание към детайла - точно в стила на Мерцедес. Изискан и стилен аромат, напълно в духа на марката. Ароматната композиция е построена около нотки на цитруси, морски акорди, пикантни акорди, кардамон, боровинки, пачули, дървесина и тонка. Излиза на пазара през 2013 година.

Mercedes Benz Club парфюм за мъже EDT

Mercedes Benz Club Black

Mercedes Benz Club Black е един доста различен и нетипичен аромат за парфюмното семейство на Mercedes. Той се отличава с плътност, чувственост и неустоим ориенталски характер. Крие в себе си идеална хармония между кехлибар и ванилия, подчертани с величествен тамян и много изискани дървесни ухания. Ще се хареса на по-зрелите господа, които определено си търсят аромат с присъствие и харизма. Парфюмът е подходящ за вечерни ангажименти, специални събития или ежедневието през по-хладните месеци от годината. Mercedes Benz Club Black се лансира на пазара през 2017 година.

Mercedes Benz Club Black Парфюм за мъже EDT

Mercedes Benz Man

Mercedes Benz Man е аромат за мъже, представен на пазара за директна продажба през 2015 година. Създаден е от парфюмериста Olivier Cresp. Прекрасен представител на луксозните и изискани мъжки аромати. Елегнатната и стилна ароматна аура се вписва много добре както в деловото ежедневие, така и във моментите когато се забавлявате или искате да бъдете харесван и желан.

Mercedes Benz Man парфюм за мъже без опаковка EDT

Mercedes Benz Man Blue

Man Blue е уникален мъжествен парфюм от производителя-гигант Mercedes. Те се стремят към съвършенство и винаги изпипват всеки детайл. Ароматите им се разработват от топ парфюмеристи като Michel Almairac, а дизайнът на флаконите се моделират от утвърдили се художници. След огромния успех на класическото ухание на бранда, Mercedes Benz Man Blue е създаден да грабне вниманието на ароматните почитатели със свежо, ароматно и изискани присъствие. Официалното представяне на парфюма е през месец май 2017 година.

Mercedes Benz Man Blue Парфюм за мъже EDT

Mercedes Benz Sport

Mercedes Benz Sport е свеж, уверен и свободолюбив аромат, който ще ви зарежда с настроение през целия ден. Проектиран от известния парфюмерист Olivier Cresp, неговото дървесно-пикантно ухание ще подчертае по страхотен начин ежедневният ви стайлинг. Ароматът е лансиран през 2015 година.

Mercedes Benz Sport парфюм за мъже без опаковка EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови тенденции: Хитови мъжки парфюми от YSL, Paco Rаbanne Ferragamo

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Изтънчените мъжки парфюми, които завладяха сърцата ни този месец

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките аромати, които да подарим на любимия за Коледа

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив