Най-добрите мъжки парфюми за зимата

Най-добрите мъжки парфюми за зиматаBvlgari Man Black Orient парфюм за мъже EDP

Bvlgari Man Black Orient е перфектното зимно ухание за мъже, които искат и през студените дни да подчертаят своята мъжка, буйна и темпераментна природа. То е представено на парфюмната сцена през 2016 година специално за есенно-зимния сезон. Парфюмът е много загадъчен, магнетичен и пикантен. Уханието се открива с богатите акорди ром и пиперлив кардамон. Сърцето включва изумителен букет от пищна тубероза и ориенталска роза Таиф. Разкошните аромати на агарово дърво и кожа представят базата в целият й блясък. 

Chanel Bleu de Chanel Parfum 2018 Парфюм за мъже EDP

Ако тази зима искате да опитате нещо ново, то Chanel Bleu de Chanel Parfum е точно за вас. Появилият се през 2018 година парфюм събира в себе си всичките издания от Bleu de Chanel през годините и се преобразува в един изключителен топлъл и мъжествен аромат. Той символизира свободния дух и елегантността във всеки джентълмен. Изключително наситен и пристрастяващ мъжествен аромат. Композицията му се разтваря с изящна свежест от цитруси, които се потапят в мека топлина от дървесна база. Изобщо, ухание, което оставя неустоима ароматна следа, завладявайки сърцата и погледите на дамите.

Mont Blanc Legend парфюм за мъже EDT

Mont Blanc Legend е мъжествен и елегантен парфюм от ново поколение! Създателят му е известният парфюмериста Оливие Пешо, който си поставя за цел чрез аромата да подчертае най-важните и контрастиращи черти на мъжкия характер - силата и нежността, самоувереността и добротата, както и труднодостъпната чувственост. Mont Blanc Legend е аромат, посветен на ярките и креативни хора, които намират вдъхновение във всичко, което ги заобикаля.

Dsquared He Wood парфюм за мъже EDT

Dsquared He Wood е парфюм, който е създаден с мисълта за младия мъж, който все още търси своя стил в живота. Есенно-зимния аромат е цветен и в същото време дървесен и младежки, олицетворение на свободата и волният дух на младия човек. Ароматна композиция от нотки на бял бор, амбра, мускус и теменужка.

Hermes Terre d`Hermes Flacon H 2014 парфюм за мъже EDT

Първото и най-важно нещо, което трябва да споменем, е, че композицията на парфюма следва стила на класическият Terre, но се отличава предимно в базовият състав. Този интересен подход е дело на парфюмериста Jean-Claude Ellena. Парфюмът е подходящ за по-хладните месеци, когато се нуждаем от по-наситени и чувствени ухания. Формата на стъклената бутилка отразява идеята на колекцията. Дизайнът е леко променен, с идеята да подчертае модерността на изданието.

Christian Dior Dune парфюм за мъже EDT

Christian Dior Dune е дървесно-мускусен цветен аромат за мъже, представен на пазара 1997г. Предназначен за уверени, оптимистични и елегантни мъже. Eдин от най-прекрасните, непреходни и много харесвани мъжки аромати за всички времена. Създаден е от парфюмериста Olivier Cresp. Ароматната композиция е интересна, разчупена и характерна. С този аромат се усещате невероятно балансирани и спокойни.

Chanel Allure Homme Sport Cologne парфюм за мъже без опаковка EDT

Ако сте спортен тип и искате да подчертавате това и през есенно-зимния период, то Chanel Allure Homme Sport Cologne е вашият правилен избор. Това е един разкошен спортно-елегантен парфюм, който притежава ободряващо цитрусово ухание, носещо  чувство за сила и свобода. Това уникално парфюмно издание е създадено от парфюмериста на Шанел - Jacques Polge, който внимателно избира висококачествените съставки и майсторски ги съчетава, за да постигне неустоим мъжки аромат, гордо носещ името на бранда.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Christian Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 мъжки парфюма, които да не пропускаме през 2021 година

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив