Мъжките аромати, които да подарим на любимия за Коледа

66 Прегледа
 

Мъжки парфюми, които да подарим на любимия за Коледа

Дами, наближават така обичаните от всички празници, свързани с Коледа и Нова година! Знаем за какво си мислите – какво да подаря на любимия тази година? Пристигаме с добра новина – в днешния текст предоставяме на вашето внимание няколко парфюмни шедьовъра, които биха били повече от подходящи за коледни подаръци. Гарантираме, че важният за сърцето ви мъж искрено ще се зарадва и възхити при вида на тези ароматни благоухания под елхата.

Сигурни сме, че доказвате любовта си ежедневно, но и знаем, че времето около Коледа е особено магично и предразполагащо за даряване на щастие, внимание и грижа. Какъв по-добър начин за това от избора на страхотен мъжки парфюм, гарантиращ оригиналност и дълготрайност? Не се чудете повече, а се запознайте отблизо с нашите страхотни парфюмни предложения. Убедени сме, че ще откриете перфектния подарък за своя любим.

В колекцията ни от предложения на парфюмни подаръци за него днес откривате:

  • Explorer by Mont Blanc
  • Be Exceptional Gold by Dupont
  • Homme by Joop!
  • L’Homme by Prada
  • King of Seduction Absolute by Antonio Banderas

Ето защо именно тези маркови мъжки парфюми са идеални за любимия човек.


Explorer е парфюмът за мъжете откриватели и авантюристи


От Mont Blanc са съумели съвсем добре да вплетат в своето ароматно предложение образа на авантюриста, на онзи мъж, пред когото граници не съществуват. Умелото и стремглаво впускане в живота категорично се долавя и в самия парфюм Mont Blanc Explorer, носещ у себе си пътешественическия дух. Розов пипер, бергамот и градински чай разгръщат своята ароматна, пикантна и освежаваща феерия още с първия досег до аромата. Плътно ги следват кожата и хаитянският ветивер – спомагат за цялостното усещане за топлина и трайност на аромата. В основата пък сгушени намираме амброксан, пачули и какаово дърво – така добре внасят сладостна нотка в цялата структура на парфюма. Категорично го отнасяме към едни от най-добрите варианти за мъжки подаръци тази зима.

 

мъжки парфюми


От Dupont категорично знаят как да създадат прекрасен аромат


Be Exceptional Gold крие в името си своя вдъхновител – считаме, че това парфюм за изключителния мъж, неспиращ се пред нищо в стремежа си да постигне целите си. Това го прави и идеален коледен подарък – ако виждате близък до сърцето си любим като достоен, харизматичен, обаятелен и целеустремен, то безспорно бихте могли да му придадете посланието чрез този марков парфюм. Обожанието ни към него се подклажда от невероятната смесица на съставки: черен пипер, здравец и мандарина ни изненадват във връхните нотки, последвани от лавандула и кедър в сърцето. В базата пък долавяме ансамбъл от амарис, пачули и кехлибар за още повече топлина и царственост на цялата композиция.


Канелата и портокаловият цвят са безспорно ароматите, които асоциираме с Коледа


Когато се сетите за Коледа, сме сигурни, че съзнанието ви извиква ароматите на канела и портокал например. Е, за празниците тази година притежаваме идеалното предложение за подарък – Joop! Homme притежава в състава си и двата компонента. Не го ли превръща това в един наистина съвършен коледен подарък? Освен канела и портокал, в аромата откриваме още и екзотични цветя, бергамот, тютюн, мед, сандалово дърво и мускус. Трудно бихме съумели да открием по-успешна парфюмна комбинация.

 

парфюми за мъже


Никак не бихме могли да се разминем без луксозно предложение от Prada


L’Homme е изискано и стилно парфюмно предложение от модния и парфюмериен гигант Prada. Гарантираме, че няма мъж, който да не окачестви аромата като особено притегателен, изискан и заслужаващ си. Знаем, че това е и целта на всеки един подарък – да внушава именно тези усещания. Спирайки своя избор именно върху това ароматно предложение, вие със сигурност можете да очаквате много усмивки и щастие, изписано на лицето на вашия специален мъж. В аромата откриваме прелестно съчетание на черен пипер и нероли, кехлибар, ирис и здравец, пачули и кедър. Истинско произведение на изкуството.


Ароматът на Antonio Banderas впечатлява с изтънчено съдържание и невероятно ухание


King of Seduction Absolute е прелестно ароматно предложение, впечатляващо със свежест и енергия още с първите си впръсквания – във връхните нотки долавяме помело, грейпфрут, пелин и зелен бадем, които по един невероятен начин задават цялостната естетическа рамка на аромата. Следват ги неотлъчно в сърцевината кардамонът, лавандулата и морските нотки – съвсем успешно създават усещане за виталност, жизнерадост и изтънченост. В основата пък се натъкваме на чудна смесица от ветивер, кожа и дъбов мъх – как да не усетим мекотата и топлината на композицията? Безспорно смятаме, че този мъжки парфюм бързо ще се превърне в любимец на много мъже.

 

 

Вече нямате търпение да настъпи Коледа, нали? Изберете подаръците за любимите си мъже още сега – няма да сгрешите, избирайки който и да е от нашите невероятни предложения тази зима.

 
Публикувано в: Мъжки парфюми

Оставете коментар