Изтънчените мъжки парфюми, които завладяха сърцата ни този месец

Изтънчени мъжки парфюми

Ноември успя да приласкае всички ни – есенното слънце сякаш съумя да влезе в сърцата ни и да ни достави много положително настроение с привкус на сантимент и мечтателност. Ако има време, което да е особено подходящо за сдобиване с нов и изтънчен аромат, то определено считаме, че моментът е идеален. Днешната статия посвещаваме на мъжките парфюми – помислихме, потърсихме и събрахме съчетание от най-добрите и харесвани напоследък аромати за господа. Селекцията ни не е никак случайна – ръководим се от онези усещания, които навяват любимите ни благоухания.

Чувството за есен ни преследва и в парфюмния свят – чрез тези мъжки парфюми долавяме във въздуха уют, топлина и поглед, отправен към идващата зима, в очакване на природната обкръжаваща ни красота да ни вдъхнови. А в компанията на тези парфюми, смеем да кажем, че категорично успява.


Изследователски нюх от Mont Blanc


Говорейки за природна красота, неминуемо се досещаме за множество пътешествия, които биха могли да ни помогнат да достигнем до нея. Такива усещания ни навява и Explorer – един от най-предпочитаните и харесвани мъжки парфюми от бранда Mont Blanc. Ако господата сред вас търсят авантюризъм и приключения в бутилка, то безспорно днес попадат на правилния за тях продукт. Носейки Explorer, всеки мъж би усетил порива на вятъра във вените си, каращ го да разшири хоризонтите си и да се отправи към неподозирани дестинации. Разбира се, всеки парфюм навява различни усещания благодарение на съдържанието си – именно подбраните съставки класифицират даден аромат и му помагат да открие най-подходящите си приятели. В това парфюмно изкушение на бранда откриваме:

  • Розов пипер, бергамот и градински чай;
  • Кожа и ветивер от Хаити;
  • Амброксан, пачули и какао.

Сладостта на какаото придава по-нестандартния аромат на тази есенция. Именно чрез него всеки носещ я съумява да се потопи в свят на пикантност и сладострастни усещания.


Розови ухания ни приветстват от предложението на Versace


Модната къща винаги е била първенец по отношение на създаването на луксозни и впечатляващи продукти и артикули – това личи както в модните им линии, така и в ароматите, които предоставят за своите многобройни почитатели по цял свят. Ако трябва да изберем един мъжки парфюм на Версаче, който най-добре да се вписва в есенните концепции за красота, изящество и неизмерим чар, то определено акцентираме на Man Eau Fraiche.

Този мъжки аромат категорично се асоциира с неспирното изразяване на индивидуалност. Харизматичният и темпераментен господин служи за вдъхновение и отправна точка. Изборът на качествени съставки в съдържанието на аромата го отличават значително пред повечето предложения, касаещи мъжки парфюми:

  • Лимон, бергамот, розово дърво и роза;
  • Кедър, естрагон, градински чай и черен пипер;
  • Кехлибар, мускус, шафран и дървесни акорди за още повече стабилност на композицията;

Позволете си да бъдете омагьосани, избирайки този безпрецедентно добър парфюм, предоставен ни от Versace.

мъжки парфюми


Не бихме могли да минем и без предложение от Hugo Boss


Hugo Boss безспорно се нарежда сред едни от най-обичаните и предпочитани парфюмни марки, особено що се отнася до избора на мъжки аромати. Като че ли те са един от брандовете, съумяващи в най-пълна степен да уловят характерната мъжка сила и авантюризъм. Ако познавате мъж, който категорично да изявява темперамента си, да знае какво иска и да е способен на всичко, за да постигне целите си, то най-подходящият парфюм за него ще бъде Hugo. Никак няма да е пресилено да кажем, че тази есенция вдъхва допълнителни устрем и смелост на носещия я. Ако трябва да обърнем внимание на съдържанието на аромата, то там намираме букет от оригинални и качествени съставки:

  • Лавандула, зелена ябълка, мента и грейпфрут;
  • Здравец, бор, пачули;
  • Дъбов мъх и ветивер;

Ментата и грейпфрутът привнасят множество свежи усещания и енергизираност, здравецът и борът продължават тази концептуална линия, а дъбовият мъх и ветиверът снабдяват аромата със земен и стабилен характер.


Екзотични цветя обграждат съзнанието ни с помощта на аромата на Joop!


Екзотика, магичност и върхова свежест долавяме от предложението за мъже на марката Joop!, която все по-категорично се налага сред почитателите на ароматите и на нашия пазар. Ако сте в търсене на парфюм, който да подчертае жаждата ви за живот, стремежа към постигане на цели и преследвани на мечти, то добрата новина е, че вече открихте правилния аромат за вас.

От Joop! със сигурност знаят как да впечатляват. Homme е аромат на страстта, проявяването на сила и утвърждаването на непоколебим дух. Всичко това постига чрез съчетанието от:

  • Бергамот, канела и портокалов цвят във връхните нотки;
  • Мед и тютюн в сърцето;
  • Сандалово дърво, ветивер и мускус в базата.

Убедени сме, че това съчетание ви звучи повече от интригуващо.


Завършваме с усещане за лукс и елегантност – господа, представяме ви Prada


Не бихме могли да си позволим създаването на ароматна колекция от предложения за мъже, без да отделим специално внимание и място на парфюм от Prada. L’Homme е прекрасен аромат, каращ ни да предизвикаме себе си по начин, по който ще ни даде необходимата увереност за покоряване на нови върхове. В прекрасното съчетание от съставки откриваме:

  • Черен пипер и нероли;
  • Кехлибар, ирис, здравец и виолетови листа;
  • Пачули и кедър;

Нарежда се сред един от най-любимите ни парфюми и при възможност винаги го препоръчваме за подарък на любимите мъже.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови тенденции: Хитови мъжки парфюми от YSL, Paco Rаbanne Ferragamo

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 мъжки парфюма, които да не пропускаме през 2021 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив