Мъжките парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Тази пролет ще бъде истинско ароматно предизвикателство за мъжете, които обичат да са в крак с модните тенденции. Представяме на вашето внимание няколко от най-очакваните пролетни мъжки парфюми, които за първи път ще бъдат пуснати през пролетта на 2017-та година.  

Giorgio Armani – Armani Code Colonia  

Безспорно един от най-очакваните аромати от мъжете е произведението на парфюмериста Antoine Maisondieu за Giorgio Armani. Armani Code Colonia ще представлява елегантен, ефектен и чувствен парфюм със семпла композиция, който ще допадне на любителите на ненатрапчивата елегантност и на вечния стил. Композицията представлява експлозия от пикантно-цитрусова свежест, която е създадена на основата на нотките на мандарина, розово пипер и бергамот във върха, портокалов цвят, салицилатна молекула и градински чай в сърцетто и тонка, кехлибар, дървесни нотки и холитроп в базата.   

Dior Homme Sport (2017)  

Известният парфюмерист Франсоа Демаши - вътрешният парфюмерист на Dior, ще блесне отново на парфюмерийната сцена като създател на най-новата версия на Dior Homme Sport. Тя е предназначена за съвременния градски мъж, който води динамичен начин на живот - програмата му е пълна с бизнес срещи през деня, фитнес след края на работните часове и активен нощен живот, пълен с елегантни вечери, диви партита и красиви жени. За това не е случайно и мотото на Dior Homme Sport (2017) - "Животът е площадка за игра". Ароматната композиция съдържа червен портокал, лимон, грейпфрут, индийско орехче, розов пипер, сандалово дърво и ветивер.  

Thierry Mugler A*Men Kryptomint  

21 години след като Thierry Mugler представя оригиналния A*Men (през 1996 г.), ще представи и неговия втори вариант - A*Men Kryptomint. Парфюмът е може би най-очакваният гурме аромат за 2017-та година, който обещава да бъде едно също толкова чудесно  и безкомпромисно допълнение към останалите гурме парфюми, каквито са и A*Men Pure Tonka, A*Men Pure Malt и A*Men Pure Coffee.  

Звездата, която ще блести най-силно в A*Men Kryptomint, определено ще бъде нотката на замразена американска мента, която ще предложи на мъжете нови нива на енергия и свежест, които като едно истинско зарядно устройство ще съживяват падащата батерия. Парфюмът обещава да послужи като допълнителен стимул на мъжа да даде 100% от себе си на околните и света. Освен ментата, в композицията се съдържат още и тонка, пачули и египетски здравец.   

Aqva Pour Homme Atlantiqve  

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve е новото бижу в каталога на известния парфюмерист Жак Кавалиер. За него той споделя, че се е вдъхновил от чистите води на Атлантическия океан, заради което създава специална нотка, която наринча "морски кехлибар", Така този нов морски аромат ще скрие в себе си дълбочината на океана, преплетена с бурното море - всичко това е постигнато от перфектната комбинация с нотките на тонизиращ сицилиански лимон, свеж калабрийски бергамот, сандалово дърво, пачули, бензоин и ветивер.

Calvin Klein CK All  

„Бъди един. Бъди всичко. Просто бъди себе си“ - това е мотото на най-новия аромат на модна къща Valvin Klein. Aроматната композиция започва със свежи пролетни нотки на цитруси и мандарина, преминава през молекулата, наречена Paradisone - основана на базата на мощен жасмин, и приключва с ориенталски нотки и кехлибар за дълготрайност. От CK издават, че този аромат ще бъде подходящ не само за мъже, но и за жени.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки аромати на Jo Malone

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите спортни парфюми за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив