Мъжки парфюми, които са подходящи за „Свети Валентин“

С наближаването на празника на влюбените „Свети Валентин“ всички дами започват да избират своите малки трикове, с които ще очароват любимия си мъж си по време на романтичната февруарска вечер. Представителите на силния пол обаче също трябва да се постараят да им отговорят адекватно, заради което сме подготвили кратък списък с мъжки аромати, които ще направят празника на вас и вашата по-красива половинка още по-специален.

Christian Dior Sauvage

Няма как да не започнем с един от най-забележителните шедьоври на мъжката парфюмерия, който вече си е извоювал мястото в женските сърца. Представен на пазара през 2015 г., Sauvage бързо се превръща в предпочитано ухание както от мъжете, така и от дамите. Комбинацията е вдъхновена от свежестта на природата, дивите открити пространства и горещото пустинно слънце, които са едни от символите на мъжкото начало. Парфюмът притежава изключително стилна, луксозна и фина ароматна аура. Ароматната палитра съдържа нотки на бергамот от Калабрия, ambroxan, амбра, сечуански пипер и дървесина. Това прави уханието подходящо за онези мъже, имащи висок стил и изискано мъжествено присъствие, които държат да подчертават.

Bvlgari Man Black Orient

Със своя магнетичен, пикантен и загадъчен аромат Bvlgari Man Black Orient е подходящ за мъже с буен нрав и надарени от природата с физическа сила. Чувственото ухание е подходящо за есенно-зимния сезон и е способно да завладее сърцето на всяка дама. Дело е на популярния в момента парфюмерист Alberto Morillas, който е успял да направи невероятно съчетание от акорди на ром, пиперлив кардамон, пищна тубероза, ориенталска роза Таиф, арганово дърво и кожа.

Tom Ford Noir

Noir на Tom Ford e символът на мъжествената елегантност, което го прави изключително подходящ за употреба по време на изискана вечеря на „Свети Валентин“. Ориенталският аромат съдържа примамливи пикантни нотки, които в комбинация с билкови и цитрусови нотки създават божествено мъжествено ухание. А крайната изтънчена елегантност идва от вълшебните дървесно-мускусни акорди, които завършват уханието.

Carolina Herrera CH Prive

Carolina Herrera CH Prive е парфюм, подходящ за модерния съвременен мъж, който се стреми да бъде едновременно съблазнителен, елегантен и класически. Уникалното на аромата е, че едновременно е и неподвластен на времето, и съблазнителен, и луксозен. Ароматната комбинация съдържа нотки на грейпфрут, уиски, помело, градински чай, мащерка, лавандула, червен кардамон, тамян, кожа, дървесни нотки и бобова тонка.

Hermes Terre d`Hermes

Terre d`Hermes Parfum е известен като един от най-дълготрайните и качествени мъжки парфюми в историята на парфюмерията. Заради това, ако не сте съвсем сигурни кой аромат да изберете за „Свети Валентин“, просто си вземете Terre d’Hermes. Доказателство за всичко това е, че този уди-чипров аромат продължава и до днес да поддържа нестихващ интерес и да печели все повече и повече почитатели по целия свят. Ароматната композиция се разкрива от свежата комбинация от нотки на лимон, кардамон и подправки. В сърцето са скрити нотките на зелени ухания, флорални нотки и роза, а базата е запълнена от неустоими дървесни ухания, мускус и кехлибар.

Ralph Lauren Polo Red Extreme

Ralph Lauren Polo Red Extreme излезе на пазара едва миналата година, но бързо успя да се наложи като един от най-неустоимите мъжки аромати, създавани досега. Уханието е дръзко, егоцентрично и елегантно – комбинация, която не може да остави нито една жена безразлична. Ориенталско-дървесния му характер го прави различен от всички останали аромати, които марката е пускала до този момент. Парфюмът носи усещане за авантюризъм и загадъчност, които са вследствие на уникална минималистична колаборация от нотки на екзотичен червен портокал, луксозно абаносово дърво и зърна кафе.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да използваме според случая

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Joop! - вечната мъжка класика

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив