Мъжките парфюми, които се отпечатаха в съзнанието ни през последните месеци

Мъжките парфюми, които се отпечатаха в съзнанието ни през последните месеци

С наближаването на края на годината ни се прииска да предложим на вниманието ви една своеобразна парфюмна колекция, която е посветена на мъжките аромати. През последните няколко месеца проследявахме отблизо уханните тенденции, за да сме сигурни, че ще подберем наистина най-подходящите аромати.

С радост днес ще ви запознаем с пет мъжки парфюма, които определено успяха да се отпечатат в съзнанието ни през последните месеци. Сигурни сме, че селекцията ни ще допадне и на вас – нямаме търпение да споделите с нас кой от долуизброените пет парфюма най-точно се вписва в представите ви за изящно благоухание, заслужаващо внимание.

5 мъжки парфюма с усещане за страст, запомнящ се аромат и изключителна елегантност

Крайната ни селекция от подходящи аромати бе все още толкова голяма и обширна, че се наложи да въведем специфични критерии, спрямо които да сортираме парфюмите. Имахме в съзнанието си образа на съвременния мъж, устремен, смел и готов на всичко, за да постигне целите си. Ето защо искахме финалната петорка от ухания да олицетворява страстта, запомнящия се аромат и елегантността, с която се характеризира харизмата на всеки преуспял и привлекателен господин.

За щастие, макар и трудно, успяхме да спрем избора си на пет аромата, за които твърдо вярваме, че ще бъдат повече от подходящи за носене до края на тази и в началото на следващата година.

Caron, Paco Rabanne, YSL, Philipp Plein, Giorgio Armani и предложенията им за страхотни аромати

Caron Yatagan

Това невероятно парфюмно очарование за мъже символизира същинската елегантност на класическия парфюм. Ароматът е създаден през далечнат 1978г. и до днес не спира да очарова милиони любители на прекрасните ухания по цял свят. Определяме аромата като ориенталски, свързвайки го с енигматичност, приказност и деликатна пикантност. Всичко това, разбира се, дължим на чувствените му съставки:

  • Лавандула, босилек и бор;
  • Дървесни акорди;
  • Мускус, тамян и горски акорди;

Paco Rabanne 1 Million

Категорично този аромат е един от най-популярните на марката и определено няма никакви изгледи известността му скоро да залезе зад хоризонта. 1 Million е флагманът на марката сред мъжките аромати и клиентската любов към него е изключително лесно обяснима – парфюмът е изящен като златото и побира в себе си само висококачествени и любими на мнозина съставки:

  • Червен портокал и грейпфрут;
  • Роза, канела и подправки;
  • Пачули, кожа и дървесни акорди;

YSL Y

Би било немислимо да подготвяме такава класация, без в нея място да намери ароматно предложение от марката YSL. Брандът е популярен в световен мащаб не само с изящните си модни линии, но и със спиращите дъха парфюмни композиции. Y е именно един такъв аромат за мъже, който със сигурност ще остави следи в съзнанието за дълго време. Ако сте в настроение за парфюм, който се различава по всеки един параграф от всички останали благоухания, то значи сте попаднали точно на правилното място. В съдържанието на уханието се открояват акордите от:

  • Бергамот, ябълка и джинджифил;
  • Градински чай, индрише и хвойна;
  • Ветивер, кедър, тонка и амбра;

Giorgio Armani Stronger With You Absolutely

Не допускате, че ще си говорим за мъжки парфюми и няма да споменем аромат на Армани, нали? Изкусителното благоухание на марката блести със своя собствена сила, превръщайки се в задължителен козметичен продукт, който трябва да е част от ароматната колекция на всеки изтънчен джентълмен. Разбира се, и тук основните достойнства на есенцията са благодарение на чувственото и изящно съдържание:

  • Ром и бергамот;
  • Лавандула и свежи подправки;
  • Кестен, ванилия, кедър и пачули;

Philipp Plein No Limit$

Популярният млад дизайнер бързо успя да се наложи сред ценителите на красивото с помощта на дръзките си и модерни линии с облекла. Беше и само въпрос на време на хоризонта да се появи и аромат, носещ името на бранда. Парфюмът за мъже от Филип Плейн е дистинктивен, притегателен и заслужаващ си изпробването. Считаме, че няма да съжалите, ако се сдобиете с есенцията. В съдържанието й ще ви радва уханието на:

  • Черен пипер, кардамон, звездовиден анасон, канела, бергамот, джинджифил и водни акорди;
  • Тъмен шоколад, ванилия и амбра;
  • Кожа, дървесни акорди, пачули и кедър;

Сигурни сме, че все някое от нашите ароматни предложения е успяло да прикове вниманието ви. Помнете, че не бихте сгрешили, независимо на кой точно парфюм заложите. Посрещнете края на годината, носейки елегантност и класно излъчване.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията „Cool Water“ на Davidoff – квинтесенция за истинския мъж

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на мъжките парфюми, които ще са хит през 2016 година

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив