Пролетни предложения за мъже – господа, заложете на тези аромати

Мъжки парфюми за пролетта

Пролетта е предвестник на новото начало. Моментът, в който да се замислим и да наложим промяната, към която се стремим от дълго време насам. Е, това не винаги е лека задача, затова е добре да имаме допълнителен стимул, но и нещо любимо, което да бъде награда за всички заслуги. А защо това да не е нов парфюм, с който да привлечете повече внимание? Или пък да омаете желаната половинка с неустоимия си чар?

Каквото и да е желанието ви, ние винаги сме насреща, за да ви предложим най-неустоимите и желани аромати, които са актуални за сезона. Господа, заложете на тези аромати. Знаем, че ще останете удовлетворени.

За всяко ново предизвикателство се изисква смелост, доза адреналин и много свежест. Това ще ви поднесе на тепсия ароматът Davidoff Cool Water. Този иконичен и непреходен аромат ще ви зареди с енергията на океана, от който черпи вдъхновение. Утвърдил въздействието си през годините, ароматът е класиката в жанра, която обаче винаги ще остане на мода и ще продължи да бъде емблематичният парфюм, който ще подчертае мъжествеността и силата ви. Вплетените в него нотки мента, лавандула и кориандър се съчетават грандиозно със свежестта на здравеца и жасмина, а сандаловото и кедровото дърво в комбинация с мускус, кехлибар и тютюн създават божествен и силно отличителен аромат – ароматът на мъжа, който вярва в успеха си, понесъл се на високите вълни на безкрайния океан.

Мъжки парфюми за пролетта

Още един аромат, който се е доказал през годините и подходящ за пролетта на 2020-та година е Joop! Homme. Създаден през далечната 1989 година, той ще накара всеки мъж да се почувства желан, разкривайки харизматичната му независима и креативна личност. Ориенталските му нюанси, придават характер на аромата, правейки го подходящ за носене вечерта, но и винаги, когато искате да си придадете стил. Парфюмът е съчетание, в което ще срещнем ветивер, мускус и сандалово дърво за основа, придружени от средни нотки на сладкия мед и горчивия тютюн, и завършени майсторски с връхни нотки на бергамот, канела и портокал цвят. Определено комбинация, с която да завъртите главата на желаната половинка.

Не можем да говорим за мъжки парфюми и да не споменем Karl Lagerfeld For Him. Този аромат бързо се затвърждава на пазара и става любим на хиляди мъже по света. Подходящ е за мъжете, които търсят свежият спортно-елегантен аромат, който да подчертае целеустремеността им. В него са комбинирани екзотичният аромат на сандаловото дърво, свежите нотки на зелена ябълка и чувствен кехлибар, а връхните нотки на мандарина и лавандулово масло придават цялост на парфюма, който поставен в луксозната си бутилка е наслада както за окото, така и за обонянието.

Мъжки парфюми за пролетта

Ако ви липсва аромата на природата и искате да се почувствате сякаш прекарвате пролетта сред гората, наслаждавайки се на чудните дървесни нюанси, то тогава несъмнено трябва да се спрете на Roma Uomo на Лаура Биаджотти. В него наситените ароматни нотки здравец и дъбов мъх ще ви пренесат на обгърната с дървета поляна, носейки свежестта на раменете си, а внесените в комбинацията аромати на мускус, кедър, сандалово дърво и ванилия ще придадат изкусна нотка, която да подхожда на самоуверените мъже, знаещи какво искат от живота. Внесете природата у дома.

И разбира се, за къде сме тръгнали без Invictus на Пако Рабан. Това е един от най-свежите пролетни аромати, които ще намерите. Той ще акцентира на страстната ви натура, карайки всеки около вас да се пристрасти към вас и съблазнителния ви аромат. Той напомня за морето и чистата и жизнена енергия на водата. В него са съчетани свежият грейпфрут и цветните дафинов лист и жасмин, дървесната основа в комбинация с пачули, амбра и морски нотки създава един непреходен аромат, който винаги ще бъде на мода. Готови ли сте да направите пролетните усещания по-прекрасни? Тогава не се колебайте да изберете това бижу на Пако Рабан.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-предпочитаните летни парфюми за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Пролетни предложения за мъже – господа, заложете на тези аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми през лятото - ухание на море и адреналин

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив