Мъжките парфюми, с които посрещаме есента

Мъжки парфюми за есента

Господа, като че ли дойде време да се сбогуваме с лятото – любимият сезон на мнозина отстъпва и на негово място се настанява пъстрата и носеща уют есен. Септември е граничният месец, през който сякаш се подготвяме да кажем „Довиждане!“ на морето и да отправим поглед към чаши чай с ароматна канела и портокал. Сигурни сме, че добре долавяте пристигането на новия сезон – а, за да го посрещнем подобаващо, се нуждаем от нови козметични попълнения, които да обогатят ароматната ни колекция.

В днешната статия представяме на вашето внимание онези мъжки парфюми, за които считаме, че никога няма да излязат от употреба или мода. Залагайки на който и да е от тях, всеки мъж ще си подари продукт, който ще впечатлява околните и мигновено ще се превърне в негова запазена марка. Впуснете се с нас в това ароматно приключение – нека изследваме парфюмния свят и открием мъжките благоухания, които е немислимо да нямате у дома.


Chrome на Azzaro или как да бъдем наистина неустоими


Chrome е аромат, който от години не отстъпва предните позиции, що се отнася до любим мъжки парфюм. Ние няма как да не се съгласим с този факт – едва ли ще срещнете човек, който да не смята този парфюм за една истинска козметична находка. Ако се питате какво прави този аромат толкова специален, веднага бързаме да ви отговорим – няма как продуктът да не е толкова хубав, имайки предвид съставките, които влизат в неговото съдържание. Впръсквайки от аромата, мигновено се наслаждаваме на:

  • Цитрусови ухания, бергамот и мандарина на върха за свежест;
  • Джинджифил, кардамон и върба в сърцето за прилив на енергия;
  • Сандалово дърво, мъх и палисандър в базата за баланс на аромата и придаване на още повече плътност;

Изпробвайте ароматната магия върху кожата си и ще разберете какво имаме предвид – малко са мъжете, които ще съумеят да устоят на аромата на този прекрасен парфюм.

мъжки парфюми


Explorer на Mont Blanc за любителите на пътешествията


Знаем, че лятото ще липсва особено много на онези от вас, които са с подчертан афинитет към опознаването на нови места и честите пътувания. Едва ли има сезон, който да е по-подходящ за организирането на екскурзии от топлите месеци през годината. Като утеха ни се явява Explorer – мъжкият парфюм, който съчетава у себе си пътешественическия нюх и отправения взор към нови неизследвани места. Това авантюристично настроение ароматът постига чрез съчетанието на:

  • Розов пипер, бергамот и градински чай;
  • Кожа и ветивер от Хаити;
  • Амброксан, пачули от Индонезия и какао;

Вероятно разбирате защо парфюмът е озаглавен така и защо ни навява асоциации за нестихващи пътешествия и приключения. Дръзнете да се докоснете до екзотиката с това предложение от Mont Blanc.


Prada също не забравя за мъжете – ето какво ни предоставят от модния гигант


Prada безспорно е символ на класата и неподражаемия лукс – това важи както за модните им линии, така и за парфюмите, които създават. Да ползваш аромат на Prada категорично отвежда естетическите ти вкусове на едно по-високо ниво. Сред мъжките парфюми, в които сме наистина влюбени, откриваме и L’Homme – ароматът на стилните, неспиращи пред нищо мъже. Ако търсите парфюм, който умело да съчетава смелост, сила на характера и категоричност на волята, то безспорно ще откриете всичко това в съдържанието на тази бутилка. Благоуханието впечатлява с изключително висококачествения си подбор на съставки:

  • Във връхните нотки откриваме черен пипер и нероли за пикантност;
  • На кехлибар, ирис, здравец и виолетови листа се натъкваме в сърцето на аромата;
  • Пачули и кедър намираме в основата, благодарение на които парфюмът остава с нас часове наред;

Изберете Prada, ако желаете да отнесете личния си стил на едно високо и завидно ниво. Категорично това е ароматът на победителите – само едно впръскване ще съумее да издигне съзнанието ви и ще имате усещането, че нищо не е в състояние да ви се опре.

парфюми за мъже


Paco Rabanne и парфюмът на неспирната страст


Ако има мъжки парфюм, за който да се сещаме винаги, когато заговорим за аромати, без които не можем, категорично в съзнанието ни изниква Invictus. Този мъжки парфюм през последните години оглавява класациите за най-предпочитан от господата аромат и бихме казали, че определено има защо това да е така. Започвайки от извънредно красивата бутилка и опиянявайки се от чудните съставки в съдържанието му, ние също му отреждаме челно място. Invictus побира в себе си невероятните благоухания на:

  • Грейпфрут, мандарина и морски нотки;
  • Дафинов лист и жасмин;
  • Дъбов мъх, пачули и амбра.

Свежестта и асоциирането на парфюма с морето обяснява защо го включваме към ароматите, с които да изпратим лятото и да посрещнем есента – считаме, че е перфектният аромат, който ще ни помогне да запазим спомените от горещите моменти възможно най-дълго.

Избрахте ли вече следващия си любим парфюм?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Достоен заместител на Creed Aventus на страхотна цена? О, да!

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 3 най-популярните летни аромати за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив