Колекцията Invictus - величие в бутилка от Paco Rabanne

Колекцията Invictus от Paco Rabanne

От Пако Рабан казват следното за колекцията си, чийто флагман е иконичният аромат Invictus:

Invictus е ароматът на мъжа в разцвета на силите си. Герой, благословен от боговете, готов да покори всяко изпитание. Нотки на грейпфрут, пачули, амбра... Invictus на Pacco Rabanne е ароматът на победата.

Едва ли съществува описание, което да приляга повече на тази серия от аромати. Действително, ако има най-подходящ джентълмен, който да се впише в представите ни за доблест, чест, достойнство, храброст, сила и съблазън - то това е онзи, който носи Invictus.

Днес решихме да ви запознаем в детайли с тази впечатляваща колекция, която побира в себе си няколко прекрасни аромати, обединени от страстта и мощта на Invictus.

Invictus е аромат, който впечатлява с върхови нотки на грейпфрут, мандарина и благоухание на море. Тази плодова комбинация, съчетана с деликатната соленост на океана, придава изключителна свежест и усещане за свобода и простор. Сърцето на парфюма тупти с помощта на дафинов лист и жасмин, а в основата му усещаме дъбов мъх, пачули и амбра. Ако желаете да притежавате парфюм, който подчертава вашата сила, вродена мъжественост, категоричност, устойчивост и смелост, то Invictus ще отговори високо на всичките ви очаквания и ще се превърна във ваша запазена марка. А да има аромат, който околните свързват само и единствено с вас, е категоричен признак за вашите стил и класа.

Paco Rabanne Invictus парфюм за мъже

Логичното продължение на иконичния аромат е предложение с още по-голяма категоричност и заявка за още по-засилено присъствие на парфюма. От Paco Rabanne ни даравят с Invictus Intense - на върха ни зашеметява с пикантността на черен пипер, която прекрасно бива омекотена от портокаловия цвят. Следват чувствени малцови акорди, а за завършек имаме сива амбра, минерални соли, кехлибар и дървесни акорди за стабилност и подчертана мощ на аромата. Определено този вариант от колекцията Invictus е интензивен, както подсказва и името му - благоуханието му ще остави трайни отпечатъци по кожата ви и задълго ще преследва съзнанието ви, оставяйки следи.

Paco Rabanne Invictus Intense парфюм за мъже

През 2018 от Пако Рабан решават да ни изненадат с още едно попълнение в редиците на колекцията Invictus. Говорим за Invictus Aqua! "Водното" предложение опиянява сетивата с изключителна свежест и необуздаността на морските вълни. За върхови нотки парфюмеристите избират грейпфрута и виолетовите листа. Следват ги неотлъчно морските акорди, розовото палисандрово дърво, виолетките и дървесните ухания. А ароматите, които ще се уталожат по кожата ви и деликатно ще напомнят за себе си за дълго, са сивият кехлибар и амбрата. Invictus Aqua е перфектният парфюм за свободолюбивия и, същевременно с това, уверен в собствените си способности мъж.

Paco Rabanne Invictus Aqua 2018 Парфюм за мъже

Invictus Legend е действително ароматът на легендите. Заключителният аромат на колекцията от 2019 очарова с аромат на грейпфрут, морска сол и морски нотки - определено е най-свежият измежду всички предложения досега. Ще доловите също и дафинов лист и червена амбра за допълнителна интензивност и характер на парфюма. Най-подходящ би бил за онези от вас, които всекидневно покоряват върхове и имат нужда от капчица вдъхновение, за да разкрият и отключат вродения си потенциал до невиждани досега висоти.

Paco Rabanne Invictus Legend Парфюм за мъже

От бранда са се погрижили и за онези от вас, които обичат да притежават по няколко козметични артикула, носещи едно и също благоухание. Представяме ви подаръчния комплект на Paco Rabanne от колекцията Invictus. Имате възможността да избирате измежду няколко варианта на това в каква разфасовка да получите любимия си аромат и какви именно продукти да включва вашия комплект. Тоалетната вода Invictus бихте могли да предпочетете в разфасовка от 50 или 100 ml. Комплектът би могъл да включва още дезодорант или душ-гел, носещи дистинктивния аромат на парфюма. Поглезете сетивата си или зарадвайте любим човек с този прекрасен подарък и ще си гарантирате неспирни усмивки и добро настроение.

Paco Rabanne Invictus Подаръчен комплект за мъже

Колекцията Invictus на Пако Рабан е изключително стилна, дръзка и различна от всичко друго, до което бихте могли да се докоснете. Потопете се в света на героите и победителите, избирайки аромат от тази колекция.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на мъжките парфюми на Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да използваме според случая

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 най-популярните мъжки парфюми, подходящи за зимата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив