Кои аромати да изберат мъжете за лятната отпуска

Летни мъжки аромати

Скъпи господа, дойде мигът, в който да си поговорим за онези мъжки парфюми, които ще се превърнат в еталон за вашите стил и външен вид това лято. Ако отпуската ви наближава, то положително ще желаете да отнесете със себе си към някоя екзотична дестинация извънредно благоуханни и изтънчени аромати. Не се безспокойте – днес сме тук, за да ви предоставим няколко предложения, на които едва ли бихте могли да откажете. А и нямате причина – това са мъжките парфюми, които владеят лятото тази година!

Bottled от Hugo Boss категорично трайно се настанява в сърцата

Bottled е мъжки парфюм, който от край време се нарежда сред любимите аромати на представителите на силния пол. Това никак не е случайно – есенцията е чудна комбинация от прекрасни съставки, спомагащи за долавянето на усещане за сила, дързост и категоричност, така характерни за темперамента на мъжа, правещ впечатление.

Композицията е построена с помощта на едни от най-любимите парфюмни компоненти, образуващи връхните, сърдечните и базовите нотки. Сред богатата палитра от аромати в предложението на Hugo Boss долавяме:

  • Слива, дъбов мъх, ябълка, лимон, бергамот и здравец;
  • Махагон, карамфил и канела;
  • Сандалово дърво, ванилия, ветивер, канела, маслиново дърво и кедър.

Подчертаният дървесен аромат прави този мъжки парфюм особено подходящ за онези господа, които обичат стабилността и категоричността – това са и усещанията, които долавяме още с първите впръсквания от парфюма. Определено го считаме за съкровище и сме сигурни, че бързо ще ви стане любимец.

От Davidoff са подготвили изненада и за авантюристичните души

Какво е лятото без стремежа към приключения и авантюри? Именно горещият сезон предполага множество пътешествия и странстване по непознати места. Ако и за вас всичко това звучи особено вълнуващо, значи сме успели да подберем точния аромат за вас – представяме ви Adventure от Davidoff. Този мъжки парфюм ще впечатли и най-взискателните сред господата. Разработен специално, за да удовлетвори и най-изтънчените вкусове, този аромат задълго ще остави следи в съзнанието ви и бързо ще се превърне във ваша запазена марка. Всичко това есенцията дължи на съставките си:

  • Мандарина, лимон и бергамот на върха, предоставящи ударно усещане за свежест;
  • Черен сусам и южноамериканска червена пиперка, работещи в унисон за постигане на така характерната за аромата пиперливост;
  • Кедрово дърво, ветивер и бял мускус в основата за трайност и балансираност на композицията.

Внимателната селекция от изключително ароматни и качествени съставки обрича този парфюм на небивал успех, на какъвто се радва и в действителност. Нямаме търпение да го изпробвате и да споделите впечатленията си с нас. Познахме ли, че това е вашият аромат?

мъжки парфюми

Позволете си да бъдете изненадани – от Calvin Klein ще се погрижат за това

Contradiction е мъжкият парфюм, който запазихме за онези господа, които разбунват духовете – безспорно това е ароматът на притежателите на силна и правеща впечатление енергия. От Calvin Klein са заложили на наистина първокачествени съставки, работейки над създаването на този невероятен парфюм. Оразличителен, енигматичен, въздействащ – така бихме могли да го опишем. Потопете се в ароматния свят на това парфюмно изкушение. Там ще доловите:

  • Лимон, лайм, лавандула, градински чай, мандарина;
  • Индийско орехче, кориандър, пипер, кардамон;
  • Сандалово дърво, мускус, абанос и ветивер.

Предполагаме, че и самото описание обрисува пълна и цялостна ароматна картина в съзнанието ви. Истински успешната комбинация от свежи цитруси, лавандула и дървесни акорди превръщат парфюма в истински празник за сетивата. Доверете се на това благоухание, ако искате да правите впечатление, където и да се появите. Гарантирано Contradiction ще ви помогне в изпълнението на тази цел.

Немислимо е да не споменем и предложение от Paco Rabanne

Знаем, че парфюмите на бранда са сред най-любимите на мъжете. За днес сме подбрали един представител, който в пълнота описва страстта и мистичната притегателност, излъчвани от истинския джентълмен. Ultraviolet е парфюмът на харизматичните господа – особено любим е и на дамите, които сякаш се опияняват от благоуханието му, идващо от любимите им мъже. Този си успех ароматът дължи на:

  • Кехлибара и ментата на върха за свежест и топлина;
  • Ветивера, черния пипер и пикантните нотки за повече характер;
  • Дъбовия мъх и ванилията за баланс и сладост на композицията.

Едва ли някой би устоял на подобно съчетание от ароматни акценти – всяко, само по себе си, е изключително силно и правещо впечатление, а в комбинация съставките си партнират чудесно, за да постигнат ефекта на Ultraviolet. Безспорно ви съветваме да не пропускате този парфюм – сигурни сме, че ще се превърне в перлата в короната на ароматната ви колекция у дома.

Е, господа, сега, след като вече имате няколко превъзходни аромата, между които да избирате, бихте могли с лекота да започнете да планирате следващото си лятно приключение. Убедени сме, че то ще се помни дълго – включете към върховите изживявания и хубав парфюм, за да се насладите максимално на всеки един момент.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които се отпечатаха в съзнанието ни през...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите парфюми на Mercedes Benz за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, с които посрещаме есента

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив