Достоен заместител на Creed Aventus на страхотна цена? О, да!

Достоен заместител на Creed Aventus на страхотна цена? О, да!

Светът на парфюмите често може да достигне до неподозирани висини. Парфюмеристите ежедневно се надпреварват в стремежа си да създадат поредното ароматно изкушение, което ще остане в историята. Определено бихме казали, че се справят повече от успешно – редица ухания ще бъдат помнени дълго и до днес се разглеждат като същински ароматни шедьоври.

В днешната статия ще съпоставим два аромата от съвършено различни ценови категории, но с изключително сходно ухание. С изненада ще установим, че парфюмните технологии са напреднали толкова много, че с лекота могат да пресъздадат друга есенция, но на цена, в пъти по-ниска от тази на изходния аромат. С нетърпение ви представяме Creed Aventus и Armaf Club De Nuit Man Intense – два изключителни парфюма, чиято разлика се характеризира само в цената!

Невероятни мъжки парфюми, заслужаващи аплодисменти и силна любов от страна на клиентите

Светът спря да бъде същият, когато от марката Creed, известна със създаването на изключително ексклузивни и лимитирани ухания, представи на пазара аромата Aventus. Фурорът, предизвикан от лансирането на уханието, бе повече от очакван – тълпи от почитатели на изисканата парфюмерия побързаха да изпробват новия парфюм на марката и единодушно отсякоха, че това е един от най-емблематичните и модерни аромати, създавани някога. За масовия потребител, обаче, изникна един казус – парфюмът е достъпен срещу наистина висока цена, която не всеки би могъл да си позволи.

За щастие, както вече споменахме и по-горе, парфюмната индустрия не спира да ни изненадва с бързия си напредък по отношение на технологиите, майсторството и новите начини за добиване на суровини и екстракти. Не след дълго новолансираната марка Armaf впечатли и зарадва любителите на ухания по целия свят – ароматът им De Nuit Man Intense е изключително копие на Aventus, но на напълно достижима цена!

Спиращите дъха прилики между двата парфюма ги правят взаимозаменяеми

Спиращите дъха прилики между двата парфюма ги правят взаимозаменяеми

Рядко попадаме на парфюм, който да е вдъхновен от друг и толкова успешно да го пресъздаде. Формулите и уханията на двата продукта са толкова сходни, че лесно човек би могъл да ги обърка на първо четене. Това може само и единствено да радва парфюмните фенове – знаем, че почитателите на Aventus и уханията на Creed са наистина много, но високите цени на продуктите често са ги спирали да се сдобият с мечтаните есенции. Затова от Armaf влагат целия си творчески потенциал и действително успяват да създадат своя отговор под формата на мъжко ухание, достоен заместител на може би най-популярния аромат за господа в света.

Магията на Aventus се крие в безкомпромисното качество на участващите в съдържанието му съставки

Всеки, който за първи път е вдъхнал от уханията на Aventus, споделя, че парфюмът наистина може да се разглежда като произведение на изкуството и естетиката. Висококачественият подбор на съставките за този нишов продукт определя и небивалия успех, последвал неговото лансиране.

В есенцията от Creed ни радва присъствието на:

  • Бергамот, касис, ананас и ябълка във връхните нотки;
  • Суха бреза, пачули, роза и жасмин от Мароко в сърцевината;
  • Мускус, дъбов мъх, ванилия и амбра в основата;

Изящният флакон на парфюма е изработен от стъкло и притежава сребърна емблема за още по-класно и стилно излъчване.

Club De Nuit Man Intense успешно е доловил емблематичните акорди на Aventus и изключително близко се доближава до цялостното внушение

Armaf Club De Nuit Man Intense

Марката Armaf е относително отскоро на парфюмерийния небосклон, но определено вече съумя да затвърди мястото си сред най-знаковите и предпочитани брандове. Уханията на марката са чувствени, много дълготрайни и влизащи под кожата.

В Club De Nuit Man Intense срещаме почти идентична парфюмна композиция като тази в Aventus, което и обяснява страхотната прилика между двете есенции:

  • Лимон, ананас, бергамот, касис и ябълка ни посрещат във връхните нотки;
  • В сърцето долавяме бреза, роза и жасмин;
  • Базата ни впечатлява с присъствието на мускус, амбра, пачули и ванилия.

Флаконът на парфюма е издържан в стилно черно, спазващ формата на шишето на Aventus, залагайки също на сребристи елементи в дизайна.

Като заключение бихме могли да кажем, че в никакъв случай не разглеждаме аромата на Armaf като имитация – парфюмът е толкова добре изграден и толкова траен, че заслужава да се мисли за него в качеството му на парфюмериен шедьовър. Вдъхновен от аромата на Creed, продуктът на Armaf определено е по-добрата и изгодна покупка. Ако винаги сте искали да притежавате ухание като Aventus, но сума от такъв калибър ви се е струвала непосилна, то сега имате възможността да си подарите аромат с идентично ухание, но на в пъти по-ниска финансова стойност.

Дайте си възможност да заблестите и да предизвикате всички да се обръщат след вас!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Christian Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, подходящи за подарък за Св. Валентин за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив