8 идеи за подаръци, които са подходящи за 8 март

Осми март вече чука на вратата. Целият свят използва този ден, за да покаже на жената уважение и любов - нещо, което понякога остава на заден в план в днешното забързано ежедневие. С тази статия искаме да насочим всички господа към едни от най-приятните начини, по които могат да кажат на най-близките жени в живота си - своята любима, съпруга, приятелка, майка, баба, леля или дъщеря - "Благодаря ти, че те има! Обичам те". И ако още не сте осъзнали, че без жените вие, мъжете, сте загубени, то сега е моментът да поправите тази грешка.

За да ви улесним при избора на подходящ подарък, в този текст ще представим един анализ на това какво харесват жените и как можем да ги направим щастливи. Но не бива да забравяме, че без значение какво ще подарим - нещо скъпо или евтино, голямо или малко, трябва да знаем, че нежните същества ще го оценят само ако наистина е направено от сърце.

1. Парфюм

На първо място, разбира се, е парфюмът. Едва ли някой ще се учуди, че с малкото красиво стъклено шишенце правим не просто подарък, а подаряваме емоция и чувство, които ще се появяват винаги, когато това ухание бъде осетено. Завинаги. А особено като имаме предвид, че днес парфюмът е най-често използваното украшение за жената, то се превръща и в най-правилния подарък, независимо дали ще струва 20 или 220 лв.

2. Бижу

Като втория поред най-съкровен подарък за жените, можем да посочим бижуто. Висулка или пръстен, обеци или гривна - просто няма как да не разтопите всяко женско сърце. И тук можете да варирате в цената спрямо бюджетът, който сте отделили - могат да се открият красиви неща за всяка предвидена сума. А ако все пак се чудите, то винаги можете да се спрете на класиката - комплект обеци и колие.

3. Бельо

Бельото винаги е универсален подарък, който ще зарадва всяка жена и ще я накара да се почувства желана. Тук, скъпи господа, имате огромно поле на избор - от сутиени и бикини до по-нестндартни и секси корсети. И все пак ако не можете да изберете, то красивата сатенена нощничка винаги е добър вариант.

4. Часовник

Списъкът с най-желаните подаръци за 8 март, разбира се, се допълва и от един от най-любимите дамски аксесоари - часовникът. Появата на малката кутийка в ръцете ви, би могъл да накара всяко нежно сърце да трепне.

5. Дрехи

На по-голямата част от мъжете им се струва трудно да изберат дрехи за любимата си жена. Но ви гарантираме, че ако знаете вкуса и размера ѝ, то задачата всъщност е много лесна. Разбира се, винаги пазете касовата бележка!

6. Техника

Ако сте готови да отделите по-голям бюджет за 8 март, то нов смартфон, лаптоп или плеър са идеалният вариант за вас. Едва ли има жена, която няма да се зарадва на подобен подарък, особено като се има предвид, че в днешно време тези неща са важна съставна част от имиджа на всяка дама.

7. Домакински уреди

Колкото и да е странно, едни от най-предпочитаните от жените подаръци са тъкмо домакинските уреди. Пералня, печка, ютия - все елемети, които са задължитлен и за едно домакинство. И ако отношенията с любимата ви дама ви го позволяват, то и един такъв подарък би я накарал да се почувства щастлива.

8. Цветя и бонбони

Класика! :)

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Трендовете в прическите и подходящите стилизанти за коса

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв е правилният грим според цвета на очите - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да се грижим за кожата си през предстоящите летни месеци

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив