13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - втора част

След като в предишната статия ви представихме част от най-популярните дамски парфюми, на които се насладихме за първи път през лято 2017, сега ще ви запознаем и с останалите. Те са истински произведения на парфюмното изкуство на един от пионерите в областта и сме сигурни, че тепърва предстои да се превърнат в любими аромати на жените по целия свят.  

Gucci Bloom от Gucci  

Първото творение на творческия директор на модната къща на Гучи, Алесандро Микеле, е ароматът Bloom, отразяващ имиджа на модерна, универсална и уникална жена. Замислен да стане въплъщение на цъфтяща градина, Bloom напълно оправдава името си. Нотките на туберза и жасмин  се отварят върху кожата с неочаквано богато ухание на бели цветя. Нотката на лианата, наречена Kвисквалис индика (Quiscalis на индийската Quisqualis indica), която расте в Южна Индия, обаче е истинското въплъщение на концепцията на парфюма. Белите съцветия на това растение постепенно променят цвета си от леко розово до тъмночервено по време на цъфтежа си. Ароматните цветя на пълзящите растения имат лек женски аромат с лек прашен оттенък.  

Candy Gloss от Prada  

Prada Candy Gloss представя ново изображение на момичето Prada - гъвкаво, изключително тънко и женствено, изтънчено и привлекателно. Ароматните "пластове" се разливат върху кожата един по един, разкривайки нови аспекти на женския характер.  

La Femme Prada Intense от Prada  

Този парфюм е подходящ за всички любителки на ориенталските аромати, които отдавна мечтаят за нещо ново и оригинално в този стил. Ориенталски, дървесен и цветен, La Femme Prada Intense предлага на своята собственичка пътуване със сложни връзки и силни чувства, с памет и отпечатък на любимия L'Homme Prada Intense.  

Les Infusions De Rose от Prada  

Изключително женственият и луксозен аромат. Infusion de Rose от Прада е идеален за романтични срещи. Съставът на букета събира нотките на турски и български рози, италиански мандарини, бразилски майстор и мента.  

Basilico & Fellini от Vilhelm Parfumerie  

Ароматен афродизиак, посветен на големия италиански режисьор Федерико Фелини, който е в състояние като никой друг да смесва заедно чувствената страст и високото изкуство. Парфюмът е истинка оплодяваща фантазия на студен афродизиак, който съдържа нотките на босилек, ветивер, смокиня, базил и прясно окосена трева - това прави уханието свежо, пикантно и съблазнително.  

Darling Nikki от Vilhelm Parfumerie  

Darling Nikki  - може би малко от вас знаят, че именно това е паролата в ъндърграунд средите на най-тайният и секси московски нощен клуб през 80-те години на миналия век по времето на съветската епоха. Парфюмът носи западен, секси и ярък характер. Ароматни нотки: шафран, черен пипер, черна кожа и акорд от дървесен дим.  

Light Blue Intense от Dolce&Gabbana  

Ароматът се разкрива от вълнуващия дует на лъчезарен лимон и прясна ябълка "Гранди Смит". Плодовите и цветни аспекти на елегантния акорд на календула хармонично се преплитат в сърцевините с вихрушка от венчелистчета от жасмин. Ароматният букет се допълва от кехлибар и дървесни акорди. Light Blue Eau Intense е повече от аромат - това е аурата на средиземноморската красота.  

Her Secret Temptation от Antonio Banderas  

Новият аромат на Антонио Бандерас е създаден за онези жени, които са готови да се отърват от тайните си желания. Лилавата бутилка във формата на сърце е украсена с елегантна бяла златна чиния, въплащавайки образа на привлекателна жена.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дами тези парфюми са задължителни за морската ви почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 8 на най-обичаните цветни дамски аромати

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив