13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - първа част

Лятото е на път да се сбогува с нас, затова сега е времето да запазим най-нежните и сладки спомени от това кратко и вълнуващо "пътешествие", докато то дойде пак при нас догодина. За целта ще ни помогнат две-три капки парфюм, които имат силата не само да спрат, но и да удължат прекрасните летни мигове.

На кои аромати може да се насладим?  

И лято 2017 не премина без своите премиери на пазара на парфюми. В тази статия ще ви покажем 13-те най-впечатляващи дамски аромата, на които имахме удоволствието да се насладим за първи път през последните няколко месеца.  

La Petite Robe Noire Black Perfecto от Guerlain  

Новият аромат на Guerlain се отличава с това, че съчетава всички страни на розата в супер доза и я сублимира с щрих бадеми. Във връхните нотки българската роза предизвиква чувства като хладка роса в ранна утрин. След това разцъфват рафинирани нотки на розова есенция, напомняйки на букет цветя, който преминава в мощния скъпоценен аромат на роза от Грас. Всичко това прелива в прекрасна комбинация на бадем, пачули, тонка и дървесни нотки, образувайки наелектризиращ и неустоимо привлекателен парфюмен облак.  

Dahlia Divin Nude от Givenchy  

Елегантен флорален аромат на плодов мускус, лъчезарен и нежен, като втора кожа. Усъвършенстването на композицията се подчертава от нотки на османтус, кайсия, жасмин и бял мускус.

Live Irresistible Delicieuse от Givenchy  

Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse е аромат за жени, които живеят в хармония със себе си и своите желания, така че всеки ден е изпълнен с вкусни изненади. Парфюмната вода изненадващо леко се разгръща върху кожата, правейки живота по-вълнуващ и неустоим. От първия момент ние сме очаровани от "апетитната" нотка на сладкиша Madeleine с лек бадем, в комбинация с деликатни оранжеви цветове. След това, с чувствен деликатес, като разкошен букет от наскоро разкъсани рози, се разкриват средни нотки, оцветени със съблазнителен воал от ванилия и тонка.  

Tresor La Nuit от Lancome  

В сърцето на La Nuit Trésor се крие уникалната същност на дамаската роза, която символизира голяма любов. Замайващият, луксозен и светъл аромат се разкрива от три вкусни плодови акорди: малини, касис и личи. Очарователното противоречие на аромата се изразява в контрастни нотки, които му придават невероятна привлекателност. Успокояващата връхна част се отваря с блясък от цитрусови акорди, подчертан от прекрасния свеж звук на бергамот. След това ни обвиват воали, изтъкани от елегантни цветни нюанси на божур и момина сълза. Тази композиция, обогатена със същността на пачули, съдържа също нотки на талиева ванилия и бял мускус, които буквално обгръщат кожата с безкрайно деликатно, копринено и рафинирано руно.  

Aerin Rose de Grasse от Estee Lauder

 

В този аромат Ерин представя розата като произведение на изкуството, като вечен символ на красотата и женствеността. "Обичам розите, а розата от Грас е най-редкият и най-специален вид на тези цветя, като истинско произведение на изкуството е", казва Ерин Лоудър, основател и творчески директор на марката AERIN. В този аромат Ерин представя розата като произведение на изкуството, като вечен символ на красотата и женствеността. Ароматни нотки: розови листенца от кентифилия, роза Ото, българска роза, абсолютна роза и мускус.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любимите парфюми на първите дами

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Цветни парфюми за Цветница - част 1

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив