Партньрство с Parfium.bg

Представлявате или сте търговец на едро на марка от категория Парфюми и Козметика?

Можем да ви помогнем да я популяризирате чрез позициониране в Parfium.bg или продажба на едро в нашата дистрибуционна мрежа.

Свържете се с нас и ще се радваме да обсъдим възможностите за сътрудничество. Очакваме ви!

Partnership with Parfium.bg

If you represent a brand or you're wholesaler of a brand from the Perfumes and Cosmetics cateogry,

we can help you promote it by positioning it on Parfium.bg or selling it wholesale in our distribution network.

Contact us and we will be happy to discuss the possibilities of cooperation. We're looking forward to hearing from you!

partnership

Parfium.BG e водещ онлайн магазин за оригинална маркова парфюмерия и козметика, който стартира своята дейност през 2009 година и реализира големи ръстове на растеж с всяка изминала година. Разполагаме с богата гама от парфюми, тестери, комплекти и козметика от всички световно известни брандове. Работим единствено с доказали се с времето доставчици на оригинални продукти. Успехите на марката се дължат на лоялната политика, продуктовото разнообразие и промоционалните кампании, които Parfium.bg провежда. Стани Афилиат на Parfium.bg чрез Profitshare мрежата и препоръчвай нашите продукти, за да печелиш пари от продажбите, за които допринасяш. Чрез Profitshare мрежата ти прeдоставяме на разположение ефикасни и разнообразни промоционални инструменти. Генерираното доверие в Parfium.bg, разнообразието на продуктите, големите складови наличности, качественото обслужване, бързата доставка от 2 работни дни и прекрасно заредения шоурум в центъра на София. Това накратко са нашите най-важни активи, на които можеш да се базираш като афилиат.

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори