percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Mercedes Benz

Сортирай по

Mercedes Benz е бранд, синоним на качество, сигурност и изискан дизайн. След категоричния си успех в света на луксозните автомобили, от Mercedes Benz се насочват и към други сфери, в това число производството на парфюми. Първото ухание на немския бранд е лансирано през 2012 година, като през следващите 10 години са представени около 50 аромата с марка Mercedes Benz. Впечатляващи са, както завладяващите ухания, така и стилните, минималистични и модерни дизайнерски флакони на парфюмите, които обикновено са прецизна комбинация между стъкло и метал. 

Разработването на парфюми е най-интимното изживяване за Mercedes Benz

Уханията са най-финото превъплъщение на стремежа към иновации и съвършенство на Mercedes Benz. Ароматите на популярния бранд са ода за елегантност и възвишеност на сетивата. Парфюмите на Mercedes Benz са най-личния подарък за почитателите на марката. Известният с прецизността и високото си качество немски бранд превръща производството на парфюми в своя страст. 

И при проектирането на парфюми от Mercedes Benz се ръководят от основната си максима - Работи само с най-добрите!

Ухания за Mercedes Benz проектират доказани парфюмеристи като Оливие Кресп, Филип Романо, Ан Флипо, Мишел Алмайрак, Онорин Блан, Доминик Прейсас, Фабрис Пелегрин, Доминик Ропион, Алберто Морилас, Ани Бузантиан, Хари Фремонт и др. От немския бранд държат на личния контакт и контрола над всеки етап от производството и представянето на продуктите си, в това число и парфюмите - от подбора на висококачествени суровини, до доставката до клиентите. 

Мъжките парфюми на Mercedes Benz са интензивни, диви и ободряващи

И най-важното, те са категорично мъжествени. Парфюмите на Mercedes Benz са белег на харизма, самоувереност и съблазняваща чувственост. Създадени в сътрудничество с известни майстори парфюмеристи, мъжките аромати на марката се характеризират с висококачествени и уникални обонятелни композиции. Уханията на немския бранд са проектирани под лайтмотива "Най-доброто или нищо", което съответства на личната визия на всички почитатели на луксозната марка. Мъжките парфюми на Mercedes Benz се предлагат в няколко уханни линии - LAND-SEA-AIR, SIGN, Man, THE MOVE, Select, Club, For Men. 

Трилогията на Mercedes Benz LAND-SEA-AIR гарантира хармония

Парфюмите в колекцията са вдъхновени от баланса между земя, небе и море. Чувството за баланс и безбрежност зарежда с допълнителна енергия почитателите на уханната линия на Mercedes Benz. Ароматите създават чувство за хармония и завършеност. 

Колекцията SIGN на Mercedes Benz призовава: “Подпишете своя успех!”

Ароматната линия провокира възхищение към категоричното превъзходство на доказания бранд. Тя символизира съюза между иновации, традиции и прецизност към качеството на всеки детайл, който е характерен за Mercedes Benz, както в производството на автомобили, така и в проектирането и лансирането на парфюми. 

Man на Mercedes Benz възхвалява мъжа, който знае как да съблазнява

Мъжът Mercedes Benz завладява дамите с виртуозна изтънченост и харизма. Уханията от колекцията Man подчертават уникалната личност на своя притежател. С тоалетна вода, парфюмна вода, душ гел и дезодорант стик, гамата Mercedes-Benz Man е първият избор на мъжете, които винаги са в центъра на събитията. Най-добрият аромат за тези, които превръщат дързостта и успеха в своя визитна картичка.

Линията THE MOVE на Mercedes Benz е насочена към младите и свободни мъже

Пред тях няма ограничения - както физически, така и мисловни. Убедени са, че могат да постигнат всичко в живота, а допълнителна самоувереност им дава любимият аромат Mercedes Benz. Многоликите ухания от линията THE MOVE са посветени на енергичността, свободата и непрекъснатото движение. Те са вдъхновени от желанието за промяна, за откриване, за създаване. Прокарват философията, че ние сами създаваме собственото си аз, ние сме отговорни за това, което сме. Флаконите на уханията от колекцията THE MOVE на Mercedes Benz са футуристични и практични, те осигуряват нанасяне на любимия аромат само с едно движение. 

Уханията Select на Mercedes Benz са елегантни и съблазнителни

Парфюмите от тази селекция пълноценно превъплъщават основните ценности на марката за съвършенство и висока класа, за динамика и превъзходство. Силата им на привличане е очевидна и завладяваща. Уханията Select на Mercedes Benz са чувствени, живи и интензивни, но винаги елегантни, класни и непреходни. В селекцията има аромати, подходящи за всякакъв повод, както през деня, така и през нощта. 

С ароматите от серията Club на Mercedes Benz ще сте звездата на всяко парти

В тях е заложен изисканият контраст между дързост и елегантност, който ще ви направи самоуверени при всяко вечерно излизане. Club на Mercedes Benz е серия аромати за мъжа, който излъчва енергия. Те са любими на всички почитатели на нощния живот, които се вдъхновяват от светлините на големия град и безкрайните партита. Уханията Club на Mercedes Benz са за мъжете, които живеят за момента и ценят високо миговете, изпълнени с вълнение, движение и спонтанност. 

Парфюмите For Men на Mercedes Benz са за самоуверени и модерни мъже

Те се борят да прокарат свой собствен път в живота и са сигурни в успеха си. Гамата ухания For Men на Mercedes Benz се отличава с естествена изтънченост. В нея са включени дървесни, флорални и свежи аромати, любими на модерни и действени мъже. 

Дамските ухания на Mercedes Benz са изпълнени с оптимизъм и енергия

Техните ароматни композиции са уникални и висококачествени, разработени от доказани майстори в парфюмерийния бранш. Парфюмите на Mercedes Benz се харесват на жени, които обичат специалните ухания, с които да свързват всеки важен момент в живота си. Дамските аромати на Mercedes Benz са вкусни, жизнерадостни и пристрастяващи. Парфюмите на Mercedes Benz не спират да изненадват и очароват-  точно като жените, които ги избират. Представят се в две уханни линии - For Women и Woman.

Ароматите For Women на Mercedes Benz са за страстните и чувствени жени

За парфюмеристите на Mercedes Benz е от изключително значение творенията им да подчертават красотата на жената. Уханията For Women са нежни, спонтанни и свежи. Те провокират дамите да се наслаждават на живота и да откриват щастието във всеки миг. 

Уханията Woman на Mercedes Benz подчертават личността на жената

Ароматната линия на немския бранд излъчва очарование и желание. Уханията, включени в нея са завладяващи, изненадващи и луксозни, техният отличителен белег е женствената самоувереност. Ароматите Woman на Mercedes Benz карат всяка дама, която ги носи, да повярва, че е уникална, великолепна, чаровна и вдъхновяваща. В колекцията  Woman на Mercedes Benz всяка жена може да открие своето звездно ухание!

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива