percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Mercedes Benz

Mercedes-Benz е немска марка парфюми, чиято водеща дейност е производството на автомобили. Понастоящем INCC Group действа като притежател на авторските права върху ароматните шишенца на бранда. От 2012 г. до днес Mercedes-Benz представя на взискателната публика повече от двадесет ухания, които са доста разнообразни по класификация и необичайни в използването на нотки в парфюмните композиции.

 

Аромати

Повечето от ароматите, издадени от Мерцедес-Бенц, станаха бестселъри за своето време. И няма как да не се отбележи, че те бяха оценени от много благодарни купувачи. Търговският успех всъщност е предопределен предварително, тъй като брандът успя да привлече на своя страна някои от най-ярките и креативни парфюмеристи на нашето време, сред които Оливие Кресп, Мишел Алмаирак, Хонорин Блан, Алберто Морилас, Ани Бузантиан, Хари Фримонт и други уважавани майстори. Сред най-популярните парфюми на Мерцедес-Бенц са мъжките Benz Club, Club Black, Benz Intense, Benz Man и Benz Man Private, както и дамският Benz Woman.

 

История

Историята на Mercedes-Benz започва с двама изобретатели, които в началото са работили отделно един от друг. На 29 януари 1886 г. германецът Карл Бенц патентова своето изобретение - кола с бензинов четиритактов двигател. В същия период друг инженер - Готлиб Даймлер, сглобил моторизиран екипаж с двигател с вътрешно горене. И двамата инженери основават своите компании: К. Бенц нарекъл своята Benz & Cie, а Г. Димлер - Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG). По-късно двамата започват да работят заедно. Интресен факт е, че автомобилите "Мерцедес" се появяват през 1901 година и са кръстени на дъщерята на Емил Йелинек - бизнесмен, който се интересува от технологиите и е представител на френския клон на компанията Даймлер.

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори