percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Isntree

Isntree

Isntree е корейска високофункционална козметична марка за “зелена” красота. Създадена е през 2009 година и вече е търсена в много страни по света, печели и поредица от международни награди. Екосъобразното производство с грижа към природата и здравето на хората е основният движещ принцип на Isntree. Съставките в козметиката на корейския бранд са натурално извлечени, а функционалността им е доказана в поредица от задълбочени изследвания. Опаковките на Isntree също са екосъобразни, изработени от сертфицирана рециклирана хартия и соево мастило. 

Isntree предлага конкретни решения в грижата за кожата

Експертите на бранда са насочили дейността си към изследване на оптималната комбинация от естествени съставки, които да отговарят на конкретни нужди на кожата. Основната цел е те да оказват благоприятно влияние и да са абсолютно безвредни. От бранда обявяват всички компоненти, които използват, върху опаковките на своите продукти, в съответствие с изискванията, независимо дали става въпрос за крем, маска за лице, гел-крем, тонер или друга козметика за всеки тип кожа . “Надяваме се нашата искреност да достигне до нашите клиенти”, заявяват от Isntree. Стремежът на марката е да предлага козметика, която отговаря на търсенията на потребителите. “Когато се фокусираме върху същността на козметиката, от гледна точка на използваните суровини и съставки, можем да бъдем по-конкурентоспособни от скъпата луксозна козметика”, убедени са от Isntree. Особено полезна е козметиката на Isntree за лице със зелен чай, азиатска центела и др. В каталога на компанията може да откриете продукти, както с почистваща, така и с подхранваща, хидратираща и слънцезащитна функция, подходящи за суха, мазна или нормална кожа, както и за кожа от смесен тип. 

“Зелената” козметика е основна мисия на Isntree

От бранда за корейска козметика са си поставили за цел да откриват високофункционални местни зелени суровини, като с обстойни изследвания гарантират, че те могат безопасно и нежно да доставят всичко необходимо на кожата. От Isntree изключват при производството си над 2000 съставки, които са забранени за смесване в козметика, като стриктно спазват нормите и международните стандарти в бранша. 

От Isntree се стремят към устойчива красота

Създателите на марката за корейска козметика ценят здравословната грижа за кожата, съчетана с опазването на околната среда. Те демонстрират категоричната си позиция не само при разработването на своите продукти, но и при създаването на опаковките за тях. Влагат се екологични, биоразградими компоненти, използва се печат със соево масло, както и рециклирана хартия. 

За Isntree от значение е социалната отговорност

Корейската компания често се включва в кампании за хора в неравностойно положение. Освен към хората в нужда, от Isntree изразяват своята загриженост към всички живи същества на планетата, като се обявяват категорично против тестването на козметиката върху животни и изключват в производството си съставки от животински произход. Тяхната надежда е все повече козметични компании да проявят отговорност и “...животните да не бъдат пожертвани безразборно”. 

Продукти Isntree се предлагат в над 40 държави на 7 континента

Изпитаната козметика на корейския бранд се продава, както във физически магазини, така и онлайн. Сред най-търсените продукти на Isntree са тонер с хиалуронова киселина, воден слънцезащитен гел с хиалуронова киселина и свеж тоник със зелен чай. Те са обичани, не само в Корея, но и по целия свят и са сред бестселърите в големи и доказани международни платформи за онлайн търговия. “Ние ще продължим да ви се отплащаме с по-честни и правилни козметични продукти, за да разрешим проблемите на кожата на клиентите по целия свят”, обещават от Isntree.

Често задавани въпроси

Предлага ли Isntree слънцезащитна козметика?

В каталога на Isntree са включени слънцезащитни продукти с висока степен на защита срещу ултравиолетовите лъчи на слънцето. Един от най-популярните е Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel. Той разчита на 8 вида хиалуронова киселина, които помагат за задържане на влагата в кожата, укрепват кожната бариера и предотвратяват дехидратацията и засушаването на кожата. С отличното си действие и безкомпромисна защита на кожата е известен и Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream. 

Благодарение на ефикасната слънцезащита на Isntree ще предпазите успешно кожата си през всички сезони и ще противодействате на първите признаци на стареене. 

Продуктите Isntree ефективни ли са срещу кожните несъвършенства?

Козметиката на Isntree се бори със силата на природните екстракти срещу конкретни кожни несъвършенства. Може да откриете подходящи продукти срещу акне, зачервяване, както и срещу кожни раздразнения. Isntree предлага натурална козметика, подходяща за суха и чувствителна, за мазна и нормална кожа, както и за кожа от смесен тип. Важно е да откриете продуктите, които съдържат най-полезните за вас съставки. 

Продават ли се в България оригинални продукти на Isntree?

Оригинална козметика Isntree с доказано качество, може да поръчате от онлайн магазина parfium.bg. Заявените продукти ще са при вас в рамките на 48 часа след регистриране на заявката. Допитайте се до опитните консултанти на parfium.bg, ако се колебаете кои продукти на Isntree да изберете. Заложете на “зелената” козметика на корейския бранд, за да се радвате дългосрочно на здрава и красива кожа!

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива