Как да изберем парфюм?

 

Един добре избран парфюм може да се превърне в наша визитка. Ароматите имат свойството да остават за дълго в паметта и да предизвикват спомени за хора, места и преживявания. Затова изборът на нашето ухание е важна и сериозна задача.

 

Много малко са хората, които с удоволствие обикалят парфюмерийните магазини, тестват и дискутират с консултантите вероятния си избор на аромат. Как да направим преживяването „избор на парфюм” по-приятно?

 

 

За да си избереш типа аромат не е необходимо да си парфюмериен експерт. Всъщност това решение е доста лесно и зависи от две неща: за каква обстановка ти трябва парфюм и какво искаш да кажеш на света с него. Нужно е сами да определим вида на аромата, който търсим, според ситуациит,е за които ни е необходим. Визирам следните определения: "Трябва ми аромат за деловото ежедневие", "Търся си вечерен аромат, подходящ за клуб и срещи в края на деня", "Бихте ли ми предложили аромат за свободното време, за разходки и ежедневни занимания?".

 

 

Безспорно, най-добра представа за даден парфюм може да придобиете като го тествате върху кожата си. Блотерите в парфюмериите могат да ви насочат към аромата, но истинския отговор ще попучите след тест директно върху кожата си. Пръснете, изчакайте и вижте резултата. Много често дори съветваме клиентите си да не купуват веднага, да се разходят навън и ако са сигурни в избора си, да се върнат. Пазаруването онлайн е наистина много удобно и става все по-популярно. Атрактивните цени са сериозно предимство. Смеем да твърдим, че консултантите на Parfium.bg са много добре обучени. Това са хора, които ще ви изслушат, ще ви посъветват и ще ви помогнат заедно да направите най-добрия избор. За да сме абсолютно конкурентни на пазара, ние открихме на територията на София два прекрасно заредени щоурума, в които да направите спокойно избора си. Цените в онлайн магазина и в шоурумите са едни и същи, и това е голямо предимство пред конкурентите ни.

 

Парфюмерийният бизнес се развива много активно в последните години. Парфюмите се превърнаха в абсолютна необходимост и ежедневен аксесоар. Превърнаха се в повод да зарадваме близките си, да покажем отношение и да изразим чувствата си.

 

Гарантираме с професионализма на целия екип за това, че предлагаме само оригинална парфюмерия от оторизирани вносители. Не правим компромис с качеството на продуктите и услугите, които предлагаме. На пазара сме от 2009 г. и се стараем да се развиваме, да сме конкурентни, да сме най-добри. Не робуваме на остарели теории, че пазаруването онлайн е рисково. Напротив, не само, че не е рисково, но е и приятно, сигурно и разбира се изгодно за потребителя.

Част от нашия екип

Биляна Филаретова

Основател и управител Любим аромат: Boucheron Oud de Carthage

Кристина Манолова

Мениджър екип Любим аромат: Versace Crystal Noir

Веселин Георгиев

Продуктов мениджър Любим аромат: Tom Ford Tobacco Vanille

Ирина Станова

Мениджър продажби Любим аромат: Cartier La Panthere

Моника Кацарска

Мениджър шоурум Любим аромат: Tiziana Terenzi Kirke

Ася Атанасова

Оператор в онлайн магазин Любим аромат: Viktor&Rolf Flowerbomb

Къде ще те посрещнем?

ШОУРУМ

София 1000, България ул. Иван Вазов 22
Работно време:
Понеделник: 09:30 - 18:30 ч.
Вторник: 09:30 - 18:30 ч.
Сряда: 09:30 - 18:30 ч.
Четвъртък: 09:30 - 18:30 ч.
Петък: 09:30 - 18:30 ч.
Събота: 12:00 - 18:00 ч.
Неделя: почивен ден

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори