percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

ПРОФЕСИОНАЛНА

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Hermes Eau de Pamplemousse Rose Унисекс парфюм EDC

Доставка до 48 ч. само за 3.99 лв.!
Безплатна застраховка на пратката
Подкрепете Българските Сайтове

Описание на Hermes Eau de Pamplemousse Rose Унисекс парфюм EDC

Описание на продукта

Hermes Eau de Pamplemousse Rose се появява през 2009г. като част от известната колекция Colognes на Hermes. Той е свеж цитрусов аромат, обявен за зелен дървесно-плодов, без никакви сладникави нотки. Перфектният избор за горещите летни дни, той има унисекс ухание, което носи свежест по всяко време на деня. Началото му е прекрасния и сочен грейпфрут, след това усещането е малко по-„портокалово“, все така свежо, но по по-мек начин. Накрая откриваме благоуханната роза, която постепенно увеличава силата си. Наистина красив аромат!

 

Ароматна комбинация

Тук известният парфюмерист Jean-Claude Ellena комбинира класическия подход като подчертава жизнеността и свежестта на цитрусовите плодове с модерното усещане за композиция. Цитрусовата тема, представена от грейпфрут, придобива нов живот, сливайки се с розата. Финото равновесие на съставките е постигнато с хармонично настроените цитрусови тонове с ветивер.

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Унисекс парфюм Hermes Eau de Pamplemousse Rose EDT 100 ml се предлага в интернет магазина Parfium.BG на конкурентни цени. В нашата  професионално селектирана база Унисекс парфюми ще намерите  топ избор от Парфюми, подходящ като подарък за Вас или близките. Уверяваме ви, че при нас ще получите професионална консултация и безупречно обслужване!

Мнение за Hermes Eau de Pamplemousse Rose Унисекс парфюм EDC

Детайли на Hermes Eau de Pamplemousse Rose Унисекс парфюм EDC

Име на продукт Hermes Eau de Pamplemousse Rose Унисекс парфюм EDC  
Категория Унисекс парфюми
Описание УнисексEau de Cologne
ID 62623
EAN 3346130491736

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива