Филтрирай по
Категории
Цена
лв. лв.
Филтър

Списък с продукти от By Kilian

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-20 от общо 21 артикул(а)
by-kilian-apple-brandy-on-the-rocks-uniseks-parfyumna-voda-edp-6980343509.jpg
337,99 лв.
By Kilian Good Girl Gone...
489,99 лв.
-13% By Kilian Rolling In Love...
472,99 лв. 409,99 лв.
 • -63,00 лв.
-15% By Kilian Woman In Gold...
472,99 лв. 399,99 лв.
 • -73,00 лв.
-18% By Kilian Vodka On The...
472,99 лв. 389,99 лв.
 • -83,00 лв.
-11% By Kilian Can`t Stop Loving...
472,99 лв. 419,99 лв.
 • -53,00 лв.
By Kilian Angels` Share...
369,99 лв.
By Kilian Apple Brandy On...
314,99 лв.
By Kilian Black Phantom...
349,99 лв.
By Kilian Good Girl Gone...
399,99 лв.
-16% By Kilian Back To Black...
463,99 лв. 389,99 лв.
 • -74,00 лв.
-12% by-kilian-angel-s-share-uniseks-parfyumna-voda-edp-6980243508.jpg
340,99 лв. 299,99 лв.
 • -41,00 лв.
-21% By Kilian Black Phantom...
389,99 лв. 309,99 лв.
 • -80,00 лв.
-16% By Kilian Smoking Hot...
463,99 лв. 389,99 лв.
 • -74,00 лв.
-17% By Kilian Dark Lord...
463,99 лв. 384,99 лв.
 • -79,00 лв.
By Kilian Moonlight In...
394,99 лв.
-16% By Kilian Straight To...
378,99 лв. 319,99 лв.
 • -59,00 лв.
-17% By Kilian Playing With The...
464,99 лв. 384,99 лв.
 • -80,00 лв.
-18% By Kilian Intoxicated...
464,99 лв. 379,99 лв.
 • -85,00 лв.
-14% By Kilian Love Don`t Be Shy...
463,99 лв. 399,99 лв.
 • -64,00 лв.

By Kilian

Френската луксозна и екологична марка за парфюми By Kilian е основана през 2007 година от Килиан Хенеси от известната фамилия, производител на коняк - Hennessy. Той пренася чувствеността и визията, наследени от предците му, в областта на парфюмите. Килиан прекарва детството си сред вековните семейни винарски изби в град Коняк, в югозападна Франция. Той е безкрайно повлиян и вдъхновен от дъбовите бъчви, които съдържат древните трезори на династията Хенеси. Напоени със захар, алкохол и дърво, изпарението на ароматите, излъчвани от тези бъчви, известни като „ангелския дял“, създават спомените от детството, които един ден ще се отразят съществено върху работата на живота на Килиан Хенеси. „Много често имам чувството, че миризмата на тези изби живее в почти всичките ми аромати“, признава той.

Не бъди срамежлив е мотото, което води Kilian Hennessy

Учи комуникации и езикови изследвания, а темата, която избира за своята дисертация е за семантиката на уханията, в търсене на общ език между богове и смъртни. След като завършва, той продължава да се усъвършенства в сферата на ароматите, като черпи опит и познания от някои от най-големите майстори в парфюмерията. Започва да създава парфюми за топ марки в индустрията, а през 2007 година решава да стартира собствен бранд, който да се вписва в дългогодишната традиция на семейство Hennessy да произвежда луксозни и висококачествени стоки и да нарушава установените правила и традиции, като налага свои собствени.

Искам да върна парфюмерията на нейния пиедестал, като се върна към истината за парфюма, към начина, по който се е създавал в края на 19-и и началото на 20-и век, но и да добавя съвременна нотка в същото време”, заявява Килиан при създаването на неговата марка парфюми.

За създателя на By Kilian парфюмите са страст

Семейните ценности и уникалните преживявания на Килиан Хенеси определят творческите му търсения в сферата на ароматите, много от които са повлияни от личните му спомени. Наследството, пътуванията по света, срещите с творци, екзотичните вкусове, вкусните пристрастявания и кокетната самоувереност - всичко това формира ослепителния творчески дух на Килиан Хенеси и неговия неповторим и характерен подход към ароматите. Той вярва, че парфюмът е не само оръжие за съблазняване, но и символична броня, щит за външния свят и неговото влияние. Килиан съчетава традиционния френски лукс със собствения си дързък подход, като създава своята съвременна визия за френската парфюмерия, която отправя своеобразен поклон към занаятчийската и класна парфюмерия от миналото.

Kilian Hennessy вярва в силата на аромата

От тъмните изби за коняк на детските му спомени, до най-елегантните вечери на Париж, където желанията се завихрят свободно, Килиан Хенеси изследва въздействието, което ароматът упражнява над сетивата и чувствата - толкова силно, невидимо и безвъзвратно. Според него всеки трябва да инвестира в своя гардероб от аромати, за да е той възможно най-представителен за неговата личност, за характера и предпочитанията му. “Избирам своя аромат за деня въз основа на настроението ми, начина, по който съм облечен и личността, която искам да проектирам”, споделя създателят на By Kilian.

Парфюмите By Kilian се превръщат в белег за висока класа за хора по цял свят

Десетки са уханията с марка By Kilian, които са търсени в много страни по света. В създаването на ароматни композиции за луксозния френски бранд са участвали Алберто Мориляс, Калис Бекер, Сидони Лансер, Матийо Нарден, Кристиан Провенцано, Онорин Блан, Паскал Горен, Беноа Лапуза, Фабрис Пелегрин, Доротея Пиот и Франк Воелкъл.

Парфюмите By Kilian са обособени в няколко уханни колекции - The Fresh, The Narcotics, The Cellars, The Smokes и The Liquors.

"Ароматите Liquors са най-личните ми творения. Те отдават почит на моето френско наследство от Hennessy", признава Килиан. Сред най-популярните аромати в колекцията The Liquors са Apple Brandy-On The Rocks, Angels' Share, Blue Moon Ginger Dash, Roses on Ice.

Уханната линия The Fresh е вдъхновена от свежите аромати на лятото. Цитрусови, искрящи и разхлаждащи, те настройват за ваканция и екскурзии до мечтани дестинации. Част от ароматите в колекцията са Moonlight in Heaven, Bamboo Harmony, Flower of Immortality и др.

За колекцията The Narcotics, Килиан Хенеси споделя: "Моите цветни парфюми са като наркотична зависимост. Обичам да изследвам различните аспекти на едно цвете, особено тези, които са безпардонно чувствени". Сред най-забележителните ухания в парфюмната линия на By Kilian The Narcotics са Good girl gone Bad, Woman in Gold, Rolling in Love, A Kiss From a Rose, Love, don't be shy и др.

Ароматната серия The Cellars е вдъхновена от избите за коняк на Hennessy. “Уханието на дъбови бъчви, напоени с “водата на живота”, е останало в моите спомени от детството. Неговият дух живее в много от моите творения", признава Килиан Хенеси. Сред емблематичните ухания в колекцията са Black Phantom - "Memento Mori", Playing with the Devil, Sacred Wood, Straight to Heaven, white cristal и др.

Уханната колекция The Smokes By Kilian е инспирирана от пътуванията на Килиан Хенеси до Близкия изток. “Отдавам почит на една от най-богатите традиции в парфюмерията, като създавам композиции, които се основават на дим и тамян", пояснява той. В колекцията са включени мускусните парфюми Smoking Hot, Musk Oud, Pearl Oud, Back to Black, aphrodisiac.

By Kilian пусна на пазара и лимитирани серии на някои аромати, като ги предлага в специални луксозни опаковки. През 2011 г. марката разшири предлагането си и с вечерни дамски чанти.

Уханията By Kilian са преплели традиционното и нестандартното

Килиан Хенеси се утвърждава като истински майстор на ароматите, който работи в тясно сътрудничество с прочути “носове”, ръководейки създаването на всеки аромат. Известен с дълготрайните си акорди, които напомнят за луксозните френски аромати от предишни епохи, Килиан Хенеси е безкомпромисен по отношение на качеството на съставките, давайки предимство на суровите и редките, позовавайки се на богато наследство, което се простира векове назад. Получените в резултат на това аромати са страстни, магнетични и запомнящи се.

Бъдещето на планетата е важно за By Kilian

От луксозния френски бранд изразяват отношението си към екологията като използват опаковки за многократна употреба. Това е положителна стъпка за устойчивото разходване на изчерпаемите ресурси на планетата. От By Kilian са убедени, че истинският лукс трябва да трае вечно.

За изработването на парфюмите By Kilian се използват най-висококачествените и специално селектирани съставки, а ароматните композиции се проектират по иновативни и креативни формули, които са представени на уебсайта на марката.

Често задавани въпроси

By Kilian луксозна марка за парфюми ли е?

Брандът е създаден през 2007 година от Килиан Хенеси, внук на основателя на групата LVMH и представител на известната фамилия производители на коняк Hennessy. Както семейната традиция повелява, водещо за Килиан е желанието да предлага луксозни стоки, които са белег за класа и безкомпромисно качество.

Кои са най-популярните парфюми By Kilian?

Сред най-харесваните парфюми By Kilian са гурманското флорално ухание    

Love, don't be shy, плодово-цветният Good girl gone Bad by Kilian, свежият Blue Moon Ginger Dash, флоралният Rolling in Love, определяният като най-личното уханно творение на Килиан Хенеси - Angels' Share, чувственият Back to Black, aphrodisiac, завладяващо ваниловият Woman in Gold  и др.

Предлага ли By Kilian парфюми, както за жени, така и за мъже?

Повечето ухания в каталога на By Kilian са унисекс. Те са обособени в пет ароматни колекции и всеки може да открие аромата, който го привлича най-силно. Брандът  By Kilian предлага висококачествени парфюми за всеки повод, както и най-подходящите ухания за всички сезони.

Може ли да се купят в България оригинални парфюми By Kilian?

Оригинални парфюми на френския луксозен бранд By Kilian може да поръчате бързо, лесно и удобно от онлайн магазина parfium.bg. Избраното ухание ще е при вас до 48 часа след регистриране на заявката. Следете и за специалните предложения, които parfium.bg отправя към най-редовните си клиенти, за да се насладите на любимите си аромати на най-добри цени!