Bvlgari Mon Jasmin Noir парфюм за жени EDP

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
 5.0/5 (прочети 1 ревю)
Напишете Ревю

Описание на продукта

Mon Jasmin Noir - съвършено творение, разкриващо ново, необикновено пътешествие във вселената на Jasmin Noir. Аромат, наследил безспорния престиж и абсолютен лукс на Италианския бижутериен стил, Mon Jasmin Noir изразява най-искрящата страна на жасмина, леко докосвайки го с трептяща светлина и елегантност от колекцията Jasmin Noir.

 

Mon Jasmin Noir е посветен на младата, съблазнителна дама, разкривайки нейния характер чрез игривата й същност, подчертавайки изящната й, неустоима, изкусителна красота. Присъщата й чувственост и невинност преминават в интригуваща игра на съблазняване с брилянтните нотки на аромата: „моя” Jasmin Noir – това име разкрива цялата магия на съкровената връзка между жената и нейния аромат.

 

Безценен и обгръщащ, Mon Jasmin Noir е съвременна интерпретация на „черния жасмин” – въображаемо цвете, което напомня на многоликия, тайнствен характер на жасмина.
Също като диамант с много фасети, това цвете излъчва мистериозни контрасти: нежни нотки на разсъмване, горещи ухания през деня, дълбока чувственост вечер. Притежава пристрастяваща сила, която напомня за женска нежност и красота, вдъхновена от двамата парфюмери Оливие Полж и Софи Лабе. Те създават интригуваща комбинация от наситени, но прозрачни нотки, които нежно обгръщат изтънчената флорална сърцевина. „Създавайки Mon Jasmin Noir, желанието ни бе да предложим искрящ и пристрастяващ аромат, с неповторима тайнственост и съвременна душа която всяка жена да желае да обгърне”, казват те.

 

Ароматна комбинация


Всички нотки в безценния Mon Jasmin Noir създават искрящ, флорален и изключително женствен аромат. Златен цитрусов акорд представя Mon Jasmin Noir с изразителна, кристална свежест, която незабавно прегръща флоралните нотки на свежа момина сълза. Това трептящо въведение преминава в неповторимата душа на аромата: „Ароматът започва с безценното ухание на наситен жасмин самбак,” споделя Оливие Полж, „след това добавихме изключителната младост на жасмин “Aнгелско крило”, деликатно цвете, което се разгръща с очарователните си цветчета. Неговата неповторима красота влезе в пълна хармония с Mon Jasmin Noir: изумителен, излъчващ, свеж и елегантен.”
Подканващата сърцевина на Mon Jasmin Noir преминава в чувствени, кадифени нотки от безценни дървесини – кашмеран, кедър и пачули – заедно, те създават изключителен кремав завършек: „Споменът за мускусен крокал”, продължава Софи Лабе, „добавя пристрастяваща мекота и заедно с трептяща бяла дървесина докосват чувствената сърцевина на аромата.
Неповторимото съчетание от ухания развиват парфюмната вода изключително съвременно и нежно.

 


Грациозна интерпретация на флакона на Jasmin Noir, новият флакон на Mon Jasmin Noir е творение на чистота и женственост, уникален със своите меки форми и изящнасияйност. Обвита от свежест и стил, прозрачната повърхност впечатлява с наситеност и елегантност на луксозната капачка и златна плочка, гравирани с Bulgari – безспорен символ на безценния усет на бижутера. Фасетната основа на флакона е своеобразен почит към наследството на марката, напомняйки за брилянтната повърхност на скъпоценните камъни.
Съвременна черна органза панделка обгръща шията на флакона, досущ като кокетния, женствен характер на аромата.

 

Онлайн магазин за селективна парфюмерия Parfium.BG, ще Ви помогне в избора на Вашия аромат. Bvlgari Mon Jasmin Noir 50 ml дамски парфюм се предлага в оригинална опаковка на конкурентна цена. Усетете удоволствието да купувате с избрани парфюми от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете доволни, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Биляна на 15.03.2017г.
О, за този паргюм мога да изредя много суперлативи. Един от ароматите, които ползвам в момента. Жасминът е моята любима нотка, а тук, освен жасмин се усеща и една топлина, кояято не мога да опиша. Топлина, чар, обаяние. Доближава се до Versace Crystal Noir. Силно го препоръчвам. Уникален!
Име на продукт Bvlgari Mon Jasmin Noir парфюм за жени EDP  
Категория Дамски парфюми
Описание За жениEau de Parfum
ID 54617
EAN 0783320402517
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори