Парфюми Boucheron

Зашеметяващата история на луксозния бранд започва през 1858 г., когато французинът Фредерик Бушерон открива първия си бутик в един от най-модерните райони на тогавашен Париж - Palais Royal. През 1893 г. процъфтяващият бутик се премества в Place Vendome - „златния триъгълник“ на френската столица, където днес се намират магазини на най-известните марки. Мечтата на Фредерик Бушерон е била да завладее целия свят. И може да се каже, че е успял да си я сбъдне. Днес 47 бутика Boucheron са отворени във всички най-големи градове по света, сред които Ню Йорк, Лондон, Мадрид, Брюксел, Дубай, Хонконг, Сеул, Сидни, Санкт Петербург и други.

Славата на марката днес е безмерна - бижута Boucheron се увенчават с кралски особи, най-големите представители на бизнеса, политиката, звездите на световното кино. А уханието от парфюми Boucheron може да се усети по тялото на част от най-известните и богати хора на планетата. Най-популярният мъжки парфюм на Boucheron несъмнено е Jaipur, като веднага след него в класацията се нареждат Boucheron pour Femme, Boucheror pour Homme и Miss Boucheron.

 

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 2400 отзива
4.7 от 5
от над 300 отзива
4.5 от 5
от над 100 отзива

Абонирайте се за нашия бюлетин

Научавайте първи за нашите топ оферти

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори